Okan Çevik'in açıklaması

Gözlerim yaşardı ikinci masal sırasında.

Avrupa kupası kazandırma olayına zaten katılmıyorum. O takım Hakan Hoca da kalsa bana göre o kupayı kazanırdı. Ne kadar yetersiz bir coach olduğunu hem erkek hem kadın takımımızda gördük. Kendimce sebeplerini defalarca yazdığımdan ve başka insanlarda yazdığından tekrarlamayacağım.

100 kadar seyircinin gazına gelip mi oynatmış Allah aşkına. Ayrıca, Galatasaraylılık böyle hareketlerle maç kazanmak demek değildir. Zaten, sıralarında oturduğu lise sayesinde göreve geldiği kulübü nasıl bir duruma soktuğu ortada. Hala savunmaya çalışıyorsunuz.

Koskoca Galatasaray kulübü cezalı oyuncusuna başka bir oyuncusunun formasını giydirmiş. Fenerbahçe'de olsa dilimizden düşürmeyeceğimiz olay. Yok fanatik Galatasaraylılık da, lise de. Galatasaraylılık'a sığıyor mu yapılanlar? İyiler cezalandırılmış bir de. Yazık diyorum.

Ayrıca, o teknik heyette yine liseli olan, kulüp üyesi Koray Mincinozlu da vardı. Bahsettiğiniz çimdiği atacak olan biz değildik. Hatırlatırım. Eksik kalmış masalınızda.

Bana garip gelen, bu milli duygular bahanesinin bile taraftar toplayabiliyor olması. Buna da ayrıca yazık diyorum.
 
Avrupa kupası kazandırmış koç mudur değilmidir? sonuçta kazandırmış koçtur. arkadaşlar hepiniz basketbolü benim kadar, hatta benden iyi biliyorsunuz. Basketbolda koç çok önemli bir dişlidir. Eğer avrupa kupasını koçsuz kazandıysak buna eminseniz şu an tüm oyuncularıma küfürler etmek istiyorum ligde neden başarılı olamadıklarına dair. Ben FB ye elenmemizi koç hatasına bağlıyordum. Ama kenarda koç yokken avrupa kupası alıyorlarsa demekki FB ye bu kızlar yenildi demektir okan hocaya ettiğim sitemler için özür diliyorum kendisinden. Tüm sitemlerimi o kadrodaki Simone'dan başlayıp Işıl'a kadar tüm kızlarımıza yapıyorum.
 
Sühan Bey, Sarp´ın takımın başında farklı bir hoca da olsa kupayı kazanacağımız fikrinin altında camianın ve takımın sezon başından bu yana kupayı kazanacağına dair olan inancı yatıyor olsa gerek. Hak vermemek elde değil.

Final serisinin ilk maçını hatta ikinci maçı da hatırlayın. Çevik´in yaptığı hatalar ayna gibi çıkacaktır karşınıza.

Birinci masal abartı ama ikinci masal da adının hakkını tam vermiş yani. Ceza Kanununa göre, yapılan eylemin suç olduğunu bilmemek maazeret değildir. Kaldı ki Çevik suç olduğunu bile bile bu kararı veriyor. Bu nedenle O´nun yerinde olsam susarım, beceremiyorsam ağzıma bir bant yapıştırıp kabahatimle otururum.
 
Bir sus be adam, bir sus. Otur şükret haline, kulüp bile seni geçici ihraç etti. Hala bıdı bıdı.

Sezon başında aldığın bir Galatasaray Bayan Basketbol Takımı'nı da Avrupa Şampiyonu yapabilir miydin acaba? Cem Akdağ'a bir teşekkür bile etmedin.
 
yorumlarımdan okan cevik'i savunduğum fikri çıkmasın. zaten yaptığı hareketi savunabilecek biri olacağına da inanmıyorum.(kendisi dahil). yaptığı hareket kural kitabında suç yazmasa bile yapılmaması gereken bir hareketti.

Bu arada bu konuşmaları yapmasının sebebi; türkiyede koçluk hayatı bittiği için , kendine yeni limanlar arama isteğidir.
 
Sühan Bey,

Taranto ve Kursk maçlarında kendisi yine ciddi hatalar yapmıştır. İki maçı güç bela kurtardık; ama daha güçlü Fenerbahçe'ye karşı olmadı tabii.

Diğer söylediğinize ise katılıyorum. Türkiye'de konuşmayıp Kıbrıs'ta konuşması manidar.
 
bana bey demene gerek yok rahat olabilirsiniz öncelikle bunu demek istiyorum..

Fenerbahçenin de, geçen seneki Taranto dan daha iyi olduğuna inanmıyorum. Kaldı ki Geçen sene italya şampiyonu oldular yanlış bilmiyorsam. Kursk maçı bir daha olması imkansız bir maçtı gibime geliyor fazla değildik tribünde ama atmosfer müthişti başkan bile ayakta seyretti ve KOBE'ye, "simone gibi" dememe başlayan, bir maç çıkardı simone. final maçını zaten çoğu kişi biliyor. Gene de apoletinde şampiyon takım hocası yazıyor. Tıpkı Fatih hocanın yerine, bir başkası da olsa UEFA'yı alabilecek olduğumuzu söyleyen insanların eleştirisine benziyor.Ama doğru ama yanlış. Sonuçta oda uefa kupası sahibi br takımın hocasıydı ama şampiyonlar liginde hiç tur atlayamamıştık onunla..
 
Bu adam yine mi çıktı piyasaya?

Yahu konuşmak için biraz düşünür bir insan, "koca kulübe ne kadar zarar verdim" diye hayıflanacağına birde çıkmış konuşuyor..
 
Hiç utanman yokmu senin ya! Yaptın yapacagını, hala konusuyorsun.
 
İnsanda biraz onur olsa bikere çıkar ortaya adam gibi; "Bu olayın bir açıklaması yoktur. Yaptığımız şey çok büyük bir hatadır ve affıda yoktur. Tüm camiadan, taraftardan ve spor basınından özür diliyorum." der ve kızağa çekilir. Bayan baskete kupa kazandırmışta, bu bir ilkmiş de miş miş... Yahu istersen 10 sene üstüste EL şampiyonu ol. Konu bu değil bikere. Sen 104 yıllık Galatasaray Tarihi'in en büyük skandalının 1 numaralı sorumlusu ve suçlususun, ve hala kendini savunuyorsun.
 
Son yılların kimyası en uyuşmuş, en keyif veren takımı için "Düşer mi düşmez" hesapları yapıyoruz Okan Çevik.

Nasıl yüreğimiz sızım sızım sızlıyor biliyor musun Okan Çevik?

Hep senin yüzünden Okan Çevik.

Her galibiyetimizde kulaklarını çınlatıyoruz Okan Çevik.

Yatacak yerin yok Okan Çevik!!!
 
Serkan Er' Alıntı:
Son yılların kimyası en uyuşmuş, en keyif veren takımı için "Düşer mi düşmez" hesapları yapıyoruz Okan Çevik.

Nasıl yüreğimiz sızım sızım sızlıyor biliyor musun Okan Çevik?

Hep senin yüzünden Okan Çevik.

Her galibiyetimizde kulaklarını çınlatıyoruz Okan Çevik.

Yatacak yerin yok Okan Çevik!!!
Bir gerçekte var hayranlıkla izlediğimiz sözleşmelerini uzatılmasını istediğimiz düzgün karekterli dört yabancıyı bize kazandırdı.
 

Üst