Benim hafızamda 1 kişi kalmış Sabancı Lisesinin önünde konuşan, o mu bizim Koch'umuz?onuryavuz' Alıntı:TV´de haberleri seyrederken OKS´den çıkan adaylarla röportaj yapılıyordu. Bir de baktım Onur (koch) konuşuyor. Onur yaptığı açıklamada soruların zor olmadığını, çalışan herkesin soruları rahatlıkla yanıtlayabileceğini, kendi sınavının da iyi geçtiğini söyledi.
koch' Alıntı:Sınav güzel geçti genel olarak.Kaydırma olayı yapmadıysak -ki çok dikkat ettim- Anadolu Liseliyiz gibi.
Sınava Kartal'ın ucra bir köşesinde girdiğim için TV şansım olmadı.Beni TV'ye layık gören Onur abiye sevgilerimi iletiyorum.
Son olarak ÖSS'ye girecek abilerime sınavdan önceki gün Dünya Kupası'nı kalabalık bir ortamda seyretmelerini öneriyorum.Beni olumlu yönde etkiledi.
Klasik bir üniversite 1. ve 2. sınıf repliğidircanbulubay' Alıntı:yalnız şunu da söyleyeyim...
lisedeki tadı hiçbir yerde bulamayacaksınız :?
burakcım relax ablacım yaaa.. bu aralar böle artık rahatlamöa zamanı.. ööle nefret flm etme..BuRaKGS' Alıntı:evet abılerım ablalarım son 6 gunum
oss senden nefret edıom
Abi yardım önerin için teşekkürler.Temmuzun 3. haftasında sonucu bir teyit edelim hedefler zaten hazırda duruyor.biglion' Alıntı:koch' Alıntı:Sınav güzel geçti genel olarak.Kaydırma olayı yapmadıysak -ki çok dikkat ettim- Anadolu Liseliyiz gibi.
Sınava Kartal'ın ucra bir köşesinde girdiğim için TV şansım olmadı.Beni TV'ye layık gören Onur abiye sevgilerimi iletiyorum.
Son olarak ÖSS'ye girecek abilerime sınavdan önceki gün Dünya Kupası'nı kalabalık bir ortamda seyretmelerini öneriyorum.Beni olumlu yönde etkiledi.
Onur(koch) sen nereleri tercih ettin solesene..belki yardımcı olurum hemn tum lıseleri gayet iyi biliyorum bnde lgs kazanarak girdim anadolu lisesine cook okul arastırmıstım yardımcı olmak isterim.
Biglion istanbulda bu seneki lise2. sınıflarda sözel bölümü olan bildigin bi anadolu lisesi varmı :clapsbiglion' Alıntı:Onur(koch) sen nereleri tercih ettin solesene..belki yardımcı olurum hemn tum lıseleri gayet iyi biliyorum bnde lgs kazanarak girdim anadolu lisesine cook okul arastırmıstım yardımcı olmak isterim.
kempes89' Alıntı:Biglion istanbulda bu seneki lise2. sınıflarda sözel bölümü olan bildigin bi anadolu lisesi varmı :clapsbiglion' Alıntı:Onur(koch) sen nereleri tercih ettin solesene..belki yardımcı olurum hemn tum lıseleri gayet iyi biliyorum bnde lgs kazanarak girdim anadolu lisesine cook okul arastırmıstım yardımcı olmak isterim.