OKS-ÖSS

Evet, OKS cilerin maratonu bugün bitti ihaftaya bu saatlerde de ÖSS ciler rahatlmaış olacak.

OKS cilerin durumları nedir?

ÖSS cilerin soruları var mıdır?

TV´de haberleri seyrederken OKS´den çıkan adaylarla röportaj yapılıyordu. Bir de baktım Onur (koch) konuşuyor.

Onur yaptığı açıklamada soruların zor olmadığını, çalışan herkesin soruları rahatlıkla yanıtlayabileceğini, kendi sınavının da iyi geçtiğini söyledi.

onuryavuz' Alıntı:
TV´de haberleri seyrederken OKS´den çıkan adaylarla röportaj yapılıyordu. Bir de baktım Onur (koch) konuşuyor. Onur yaptığı açıklamada soruların zor olmadığını, çalışan herkesin soruları rahatlıkla yanıtlayabileceğini, kendi sınavının da iyi geçtiğini söyledi.
Benim hafızamda 1 kişi kalmış Sabancı Lisesinin önünde konuşan, o mu bizim Koch'umuz?

Sınav güzel geçti genel olarak.Kaydırma olayı yapmadıysak -ki çok dikkat ettim- Anadolu Liseliyiz gibi.
Sınava Kartal'ın ucra bir köşesinde girdiğim için TV şansım olmadı.Beni TV'ye layık gören Onur abiye sevgilerimi iletiyorum. :)
Son olarak ÖSS'ye girecek abilerime sınavdan önceki gün Dünya Kupası'nı kalabalık bir ortamda seyretmelerini öneriyorum.Beni olumlu yönde etkiledi. :)

cevaplarına bakmayın sakın , bakınca 1 ay stresli geçer. Yok bölemi yaptım yok şölemi yaptım en iyisi açıklanmasını beklemek netten sakin sakin bakarsınız. :)

Ne mutlu Onur'a ...
Çünkü benim stresim daha 5 gün sürecek...
Bende genel olarak bir sorun yok.
Önemli olan sistemi iyi anlamak ve kavramak....
4 yıldır böyle bir gün için hazırlanıyorum....
Okula erken gittiğim için yaşıtlarımdan 1 önce bu şerefe nail olcağım.
Şimdiden herkese başarılar...
İyi olan kazansın....
Ve tabiki İyiler Mutlaka Kazanır....
Like That ( GALATASARAY )

koch' Alıntı:
Sınav güzel geçti genel olarak.Kaydırma olayı yapmadıysak -ki çok dikkat ettim- Anadolu Liseliyiz gibi.
Sınava Kartal'ın ucra bir köşesinde girdiğim için TV şansım olmadı.Beni TV'ye layık gören Onur abiye sevgilerimi iletiyorum. :)
Son olarak ÖSS'ye girecek abilerime sınavdan önceki gün Dünya Kupası'nı kalabalık bir ortamda seyretmelerini öneriyorum.Beni olumlu yönde etkiledi. :)

Onur(koch) sen nereleri tercih ettin solesene..belki yardımcı olurum hemn tum lıseleri gayet iyi biliyorum bnde lgs kazanarak girdim anadolu lisesine cook okul arastırmıstım yardımcı olmak isterim.

canbulubay' Alıntı:
yalnız şunu da söyleyeyim...
lisedeki tadı hiçbir yerde bulamayacaksınız :?
Klasik bir üniversite 1. ve 2. sınıf repliğidir :)
Sonra gelecek kaygısından unutuyorsun lise mise. Ben ilk mezun olduğum sene durmadan okuluma giderdim, ahh vaah lar çekip dönerdim. 2. sene de bol bol gittim. Bu sene artık uzun süre gitmedim sonra okul koçuna yardımcılık yapmaya başlayınca çok gider oldum ama sanki 7 senemi Üsküdar'da geçirmiş gibi değil de, normal bir yere geliyormuum gibi olmaya başladı.

BuRaKGS' Alıntı:
evet abılerım ablalarım son 6 gunum :oops:

oss senden nefret edıom
burakcım relax ablacım yaaa.. bu aralar böle artık rahatlamöa zamanı.. ööle nefret flm etme..

onurcum sanada tebrikler.. sonuçlar açıklandıgı gün beklioruz hayırlı haberii...

kardeşler mühim olan öbür dünyadaki sınav.... :ehue :eek:key

biglion' Alıntı:
koch' Alıntı:

Onur(koch) sen nereleri tercih ettin solesene..belki yardımcı olurum hemn tum lıseleri gayet iyi biliyorum bnde lgs kazanarak girdim anadolu lisesine cook okul arastırmıstım yardımcı olmak isterim.
Abi yardım önerin için teşekkürler.Temmuzun 3. haftasında sonucu bir teyit edelim hedefler zaten hazırda duruyor.
Bir de ÖSS'ci abilerime önerimi yineliyorum.Sınavdan önceki gün sevdiğiniz arkadaşlarınızla beraber açıkhavada Dünya Kupası maçlarını izleyin.Moralinizi çok yükseltiyor.

biglion' Alıntı:
Biglion istanbulda bu seneki lise2. sınıflarda sözel bölümü olan bildigin bi anadolu lisesi varmı :claps

kempes89' Alıntı:
biglion' Alıntı:
Biglion istanbulda bu seneki lise2. sınıflarda sözel bölümü olan bildigin bi anadolu lisesi varmı :claps

bizim okulda sozelleri yonlendirme yapıyorlar nerelere gonderiyolar onu pek bilmiyorum ama ogrenirim solerim sana