OKS-ÖSS

kempes89' Alıntı:
Abi mi :)
Ztn Tm yim ama Tm de bana göre degil
Sözele geçiyorum seneye

Eee bırak da 1 sene okula erken gitmemin sefasını süreyim....
Nede olsa bu sene ÖSS ye giren benim :eek:key :eek:key
Ayrıca; sana bir tavsiye Sözel bölüm öğrencisi olmak hiçde sandığın kadar güzel bir şey değil !!!!
Yeni Sınav Sistemine göre EA'cıyken de Sözel Alandan tercih yapabilirsin...
Ayrıca EA göreceğin 10 saat matematik, Sözel'de yok...
Zaten Sözel tercih yapabilmen içinde sana çok iyi mat. neti gerekiyor.

Sen yinede içinden geleni yap...
Ama asla duygularınla hareket etme yoksa çok üzülürsün bu konuda
Bir sınıf üstte olmanın işte böyle bir avantajı oluyor..
Abi konusunda da alınma...
Saygı meselesi

Saygın abi muhabbetinde saka yaptım ben yaw abartma =)
Benim sözelden baska sansım yok
Cunku Matematik-Geometri özürlüyüm ben
Tm öğrencisinin ciddi matematik yapması lazım iyi bi yer icin
Edebiyatım baya iyi.Cografya-Tarih yapıyorum.
Bi de istedigim bölümlerde sözelde.
Benim icin baska bi yol yok.
Ama lanet olsun İstanbulda sözel bölümü olan Anadolu lisesi varla yok arası bişe. :)

O zaman ok !!! Arman ....
Umarım istediğin okulu bulursun ....
Allah gönlüne göre versin
Ama dediğin gibi İstanbul'da Sözeli olan Anadolu Lisesi bulumak
gerçektende zor
Kolay gelsin ;) ;) ;)

Eyvallah Saol.Sana bi sey daha sorucam belki bilirsin mesela ben simdi seneye anadolu lisesine gitsem misafir öğrenci olucam gene eski okulumdan mezun görünücem fln filan.Ben seneye düz liseye gidersem sözel icin o liseninmi yoksa eski okulumunmu mezunu olurum ?

kempes89' Alıntı:
Eyvallah Saol.Sana bi sey daha sorucam belki bilirsin mesela ben simdi seneye anadolu lisesine gitsem misafir öğrenci olucam gene eski okulumdan mezun görünücem fln filan.Ben seneye düz liseye gidersem sözel icin o liseninmi yoksa eski okulumunmu mezunu olurum ?

Tabiki o lisenin öğrencisi olarak mezun olursun...
Ama sana tavsiyem sakın ha düz liseye gidip hayatını karartma...
Ben Süper Lise bitirdim ama bizim okulun içinde bir Düz Lise vardı..
Hiç sorma çok berbattı...
Bir sözel sınıfı vardı 60 kişi oku okuyabilirsen.
Sanırım İstanbulda'da öyledir sözel çok rağabet var..
Eee gerisini bilirsin nerede çok kişi var....
Sen sen ol And. Lisesinden vazgeçme !!!

Yok Yani Düz liseye gitmemde
Ben Avrupa Yakasında oturuyodum.
Sanırım bu yakada sözelli bi anadolu yok.
Varda uymuyo iste..Biri almanca biride Kabataş :D

Offf be şunları okuyunca benim de içim karardı. :( Bende de Geometri özürü mevcut.OKS'de Geometri yapabilsem şu an Kadıköy Anadolu'nun kapısında olurdum.İlerisi için de EA düşünüyordum.Ne yapıp edip Geometri'yi çözmek lazım. :(

koch' Alıntı:
Offf be şunları okuyunca benim de içim karardı. :( Bende de Geometri özürü mevcut.OKS'de Geometri yapabilsem şu an Kadıköy Anadolu'nun kapısında olurdum.İlerisi için de EA düşünüyordum.Ne yapıp edip Geometri'yi çözmek lazım. :(
Benim OKS'de geometrim berbattı.ama iyi bir puan almıştım fenin sayesinde.Hemen bu seneden geometri yapamadım diye pes etmemek lazım.Lisede birçok fikrin değişebilir çünkü.

sarpemre' Alıntı:
koch' Alıntı:
Benim OKS'de geometrim berbattı.ama iyi bir puan almıştım fenin sayesinde.Hemen bu seneden geometri yapamadım diye pes etmemek lazım.Lisede birçok fikrin değişebilir çünkü.
ya bende lise 1 de geometri özürlüydüm ama öss de geometriden soru kaçırmadım... kendinize sizinle çalışabilecegine inandıgınız bi matematikçi bulun.. öncelikle bütün formülleri ögrenin hatta bi kagıtta ve daima yanınızda olsun.. önce onlara bakarak çözün.. pratik yaptıkça formülleri ezberlemeye gerek kalmadan ögrendiğinizi görceksiniz.. geometri bulmaca gibidir. tadını çıkarın bence..

Yarınki ÖSS Sınavına girecek olan Burak GS Ve Gerçek Aslan Saygın'a başarılar diliyorum.Umarım İstanbul'da bir Üni kazanıp birlikte Ahmet Cömert'te buluşuruz.
Dipnot: Her zaman ilk işaretlediğiniz şık doğrudur sakın değiştirip yanlış yapmayın.Hani biz yaptık bari siz YAPMAYIN !!! :oops:

Öncelikle size çok teşekkür ederim Göker Abi ....
İnce davranışınız için ; İstanbul'da bu sene çok güzel günler göreceğiz
Galatasaray'ın her dalda başarılarına beraber tanık oluruz...
Yeter ki 18 Haziran 2006 günü tarihin derinliğine gömülsün inanıyorum ki herşey çok güzel olacak...
Beni destekleyen , varlığını yanımda bildiğim herkese tüm arkadaşlarıma , abilerime , ablalarıma , forumdaki adminlerime şimdiden çok teşekkür ederim ....19 Haziran günü güzel haberlerle yazımı yazmış olacağım...
Görüşmek Üzere :) :) :)

herkese başarılar...
stresi yendiğiniz an büyük bir aşama kaydetmişsiniz demektir...
rutin bir deneme sınavı gibi düşünün ve ben bunları önceden yaptım yine yapabilirim deyin...
kısacası rahat olun... ;)

Bu saatten sonra yapacağım tavsiyeleri okuyup dikkate alma şansınız pek yok onun için sınava girecek gsbasket üyelerine başarılar diliyorum. Güzel haberlerinizi burada paylaşmak umuduyla ...

Saygın R.Lion' Alıntı:
Öncelikle size çok teşekkür ederim Göker Abi ....
İnce davranışınız için ; İstanbul'da bu sene çok güzel günler göreceğiz
Galatasaray'ın her dalda başarılarına beraber tanık oluruz...
Yeter ki 18 Haziran 2006 günü tarihin derinliğine gömülsün inanıyorum ki herşey çok güzel olacak...
Beni destekleyen , varlığını yanımda bildiğim herkese tüm arkadaşlarıma , abilerime , ablalarıma , forumdaki adminlerime şimdiden çok teşekkür ederim ....19 Haziran günü güzel haberlerle yazımı yazmış olacağım...
Görüşmek Üzere :) :) :)

8 saat sonraki sınavında bol şanslar ... Herkese kolay gelsin..