kempes89' Alıntı:Valla çok iyi olur.Okul bulmam lzm benim :?
Dostum EA nın suyu mu çıktı ???
Bak benim gibi türkçe-matematik'ği seç
sonra Dünya'nın nimetlerinde yararlan
bir abi tavsiyesi
kempes89' Alıntı:Valla çok iyi olur.Okul bulmam lzm benim :?
kempes89' Alıntı:Abi mi
Ztn Tm yim ama Tm de bana göre degil
Sözele geçiyorum seneye
kempes89' Alıntı:Eyvallah Saol.Sana bi sey daha sorucam belki bilirsin mesela ben simdi seneye anadolu lisesine gitsem misafir öğrenci olucam gene eski okulumdan mezun görünücem fln filan.Ben seneye düz liseye gidersem sözel icin o liseninmi yoksa eski okulumunmu mezunu olurum ?
Benim OKS'de geometrim berbattı.ama iyi bir puan almıştım fenin sayesinde.Hemen bu seneden geometri yapamadım diye pes etmemek lazım.Lisede birçok fikrin değişebilir çünkü.koch' Alıntı:Offf be şunları okuyunca benim de içim karardı. Bende de Geometri özürü mevcut.OKS'de Geometri yapabilsem şu an Kadıköy Anadolu'nun kapısında olurdum.İlerisi için de EA düşünüyordum.Ne yapıp edip Geometri'yi çözmek lazım.
ya bende lise 1 de geometri özürlüydüm ama öss de geometriden soru kaçırmadım... kendinize sizinle çalışabilecegine inandıgınız bi matematikçi bulun.. öncelikle bütün formülleri ögrenin hatta bi kagıtta ve daima yanınızda olsun.. önce onlara bakarak çözün.. pratik yaptıkça formülleri ezberlemeye gerek kalmadan ögrendiğinizi görceksiniz.. geometri bulmaca gibidir. tadını çıkarın bence..sarpemre' Alıntı:Benim OKS'de geometrim berbattı.ama iyi bir puan almıştım fenin sayesinde.Hemen bu seneden geometri yapamadım diye pes etmemek lazım.Lisede birçok fikrin değişebilir çünkü.koch' Alıntı:Offf be şunları okuyunca benim de içim karardı. Bende de Geometri özürü mevcut.OKS'de Geometri yapabilsem şu an Kadıköy Anadolu'nun kapısında olurdum.İlerisi için de EA düşünüyordum.Ne yapıp edip Geometri'yi çözmek lazım.
Saygın R.Lion' Alıntı:Öncelikle size çok teşekkür ederim Göker Abi ....
İnce davranışınız için ; İstanbul'da bu sene çok güzel günler göreceğiz
Galatasaray'ın her dalda başarılarına beraber tanık oluruz...
Yeter ki 18 Haziran 2006 günü tarihin derinliğine gömülsün inanıyorum ki herşey çok güzel olacak...
Beni destekleyen , varlığını yanımda bildiğim herkese tüm arkadaşlarıma , abilerime , ablalarıma , forumdaki adminlerime şimdiden çok teşekkür ederim ....19 Haziran günü güzel haberlerle yazımı yazmış olacağım...
Görüşmek Üzere