OKS-ÖSS

liseliaslan' Alıntı:
emregs' Alıntı:
ya bişiy sorcam. bu yıl oks'de yerleştirmeler nasıl yapıldı? geçen yılki gibi bildiğimiz normal yoldan mı yapıldı? yoksa yüzdelik dilime göre mi yapıldı? burda bi arkadaşıma bazıları normal yoldan yerleştirilceksiniz demiş. bazılarıda yüzdelik dilime göre yerleştirilceksiniz demiş. arkadaşımda yüzdelik dilime göre yerleştirilcez diye tercih yaptı. şimdide açıkta kaldı. bu yıl yerleştirilmeler hangi yoldan yapıldı bilgisi olan varsa ve beni bilgilendirirse çok sevinirim. Onur sen sınava bu yıl girdin. biliyosundur yani. cevap yazarsan çok sevinirim.. ;)

emre kardesim merak ettim hangi okula gidiyosun?
fatih anadolu lisesi kardeşim. bu yıl lise 2'ye geçtim. hazırlık okumadım. yani bu yıl lise hayatımın 2. yılı olucak. neden sorduğunu merak ettim kardeşim. sende mi manisadasın? eğer manisadaysan hangi okuldasın? belki tanıyorumdur seni :)

emregs' Alıntı:
ya bişiy sorcam. bu yıl oks'de yerleştirmeler nasıl yapıldı? geçen yılki gibi bildiğimiz normal yoldan mı yapıldı? yoksa yüzdelik dilime göre mi yapıldı? burda bi arkadaşıma bazıları normal yoldan yerleştirilceksiniz demiş. bazılarıda yüzdelik dilime göre yerleştirilceksiniz demiş. arkadaşımda yüzdelik dilime göre yerleştirilcez diye tercih yaptı. şimdide açıkta kaldı. bu yıl yerleştirilmeler hangi yoldan yapıldı bilgisi olan varsa ve beni bilgilendirirse çok sevinirim. Onur sen sınava bu yıl girdin. biliyosundur yani. cevap yazarsan çok sevinirim.. ;)

14 sene önce girmiştim sınava hatta o zaman adı OKS bile değildi. O dönemde de yerleştirmelerde ölçüt başarı yüzdesiydi. Emre kontenjan dahilinde yerleştirme yapılan sınavlarda puanların bir öneminin olmadığını 14 ay önce sınava hazırlandığın dönemde söylemediler mi?

onuryavuz' Alıntı:
emregs' Alıntı:

14 sene önce girmiştim sınava hatta o zaman adı OKS bile değildi. O dönemde de yerleştirmelerde ölçüt başarı yüzdesiydi. Emre kontenjan dahilinde yerleştirme yapılan sınavlarda puanların bir öneminin olmadığını 14 ay önce sınava hazırlandığın dönemde söylemediler mi?
abi vallaa ben istediğim yere gireceğimden kesinlikle emindim. puanım baya iyiydi. onun içinde pek dikkat etmedim yerleştirmeler nasıl yapılıyor diye. sonuç olarakta girdim zaten istediğim yere. yani benim için bi sorun olmadı yerleştirmelerin nasıl yapıldığını bilmemem :)

ankara üniversitesi-siyasal bilgiler fakültesi-iktisat

bi hayırlı olsun deyin :)

Outlaw' Alıntı:

çok tebrik ediyorum. Şu ara çok fazla isminden söz ettirmese de o fakültede ülke çapında çok kaliteli hocalar olduğu söylenir.Umarım senin için hayırlısı olur.

Şehrimize hoşgeldin :)

oben abi hayırlı olsun,başarılarının devamını diliyorum

tebrik ediyorum seni süpersin
3 sene sonra bende kazanırım inşallah

emregs' Alıntı:
Standart sapma sebebiyle yüzdelik dilim belirleyici oldu.

koch' Alıntı:
emregs' Alıntı:
Standart sapma sebebiyle yüzdelik dilim belirleyici oldu.
şimdi cevap yazmana gerek yoktu ama yinede saol.

Outlaw' Alıntı:

Biraz geç oldu ama hayırlı olsun renkdaş. Okuldaki can güvenliğin açısından çelik yelek getirmeyi unutma. Burada karaborsaya düştüğü için pahalıya oluyor :)

Bu arada İzmir´den gelenler Ankara´yı pek beğenmiyor umarım sen beğenirsin.

koch' Alıntı:
Geç olsa da tebrikler Oben abi. ;) Bu arada Onur abi çelik yelek mevzusunu açman mümkün mü?Meraklandım birden. :)

Onur Ankara´da eğitimiyle meşhur çok üniversite vardır ama eğitimin yanı sıra olaylarıyla meşhur iki fakülte vardır. Biri DTCF diğeri Siyasal Bilimler Fakültesi. Çevik Kuvvet bu iki fakültede çadır kurar ama olaylara gene engel olamaz. Arkadaş 10 gün yoğun bakımda kalmıştı bir grubun satırlı saldırısına uğradığı için. Siyasi olaylara karışılmazsa bir sorun olmaz denilebilir ama iki tarafa da bulaşmamak en kötüsü. Bu sefer iki tarafta onlardan ama rengini belli etmiyor diyerek bileniyor. Aziz Nesin geliyor aklıma. Üstad bu durum gibi durumlar için diyor ki; Değneğin iki ucu pislik olsa değneğin ortasından tutarsın ortası da pislik bunun.

Çelik yelek işin esprisi satıra çelik yelek mi dayanır :)

slm arkadaslar bende egeyı kazandım ınsallah ksk macında elımızden gelenı yapacagız...ve yıne ınsallah ulker macında aranızda olmaya calısacagım

aman ksk maçına gitme. ben çok gittim özellikle çarşı grubu maça değil kavgaya geliyor, dikkat derim. orada azınlık olursunuz ve işiniz çok zor olur.