Esra ablaya niye Güzin abla diyoruz ki aslında rahmetli Güzin ablaya Esra abla demek lazımmış. :hiBuRaKGS' Alıntı:yenı ve tum sorumluluk sahıbı olan guzın ablamız :claps
Esra ablaya niye Güzin abla diyoruz ki aslında rahmetli Güzin ablaya Esra abla demek lazımmış. :hiBuRaKGS' Alıntı:yenı ve tum sorumluluk sahıbı olan guzın ablamız :claps
koch' Alıntı:Esra ablaya niye Güzin abla diyoruz ki aslında rahmetli Güzin ablaya Esra abla demek lazımmış. :hiBuRaKGS' Alıntı:yenı ve tum sorumluluk sahıbı olan guzın ablamız :claps
bu forumda üç kardeşim vardır.. biri arman biri burak biri onur.. bu bööle biline ..BuRaKGS' Alıntı:koch' Alıntı:Esra ablaya niye Güzin abla diyoruz ki aslında rahmetli Güzin ablaya Esra abla demek lazımmış. :hiBuRaKGS' Alıntı:yenı ve tum sorumluluk sahıbı olan guzın ablamız :claps
haklı aslında esra abla yaw bu koch u da kucuk kardes olarak kabul etsek mı ablacm :muhaha
Sağol ablacım sana layık olmaya çalışıyoruz.margo' Alıntı:bu forumda üç kardeşim vardır.. biri arman biri burak biri onur.. bu bööle biline ..BuRaKGS' Alıntı:koch' Alıntı:Esra ablaya niye Güzin abla diyoruz ki aslında rahmetli Güzin ablaya Esra abla demek lazımmış. :hiBuRaKGS' Alıntı:yenı ve tum sorumluluk sahıbı olan guzın ablamız :claps
haklı aslında esra abla yaw bu koch u da kucuk kardes olarak kabul etsek mı ablacm :muhaha
nolduki abi? ne işin var adnan menderes anadolu'da?canbulubay' Alıntı:adnan menderes anadoluyu umarım kimse tercih etmemiştir?
Tercihler yapıldıktan sonra mı söylenir Can, tercihlerim arasında 16. sırada a. menderes vardıcanbulubay' Alıntı:adnan menderes anadoluyu umarım kimse tercih etmemiştir?
Ben tercih etmedim.Ne oldu ki Can abi?canbulubay' Alıntı:adnan menderes anadoluyu umarım kimse tercih etmemiştir?
koch' Alıntı:Tercihte de istediğim okul (Kadir Has AL) tuttu.İşlem tamamdır. Darısı ÖSS'ci abilerimin başına.
Doğru Göker abi.O okul.Göker Unıgau' Alıntı:koch' Alıntı:Tercihte de istediğim okul (Kadir Has AL) tuttu.İşlem tamamdır. Darısı ÖSS'ci abilerimin başına.
Benim bildiğim Kadir Has mı Küçükyalı'daki acaba Onur ???
koch' Alıntı:Doğru Göker abi.O okul.Göker Unıgau' Alıntı:koch' Alıntı:Tercihte de istediğim okul (Kadir Has AL) tuttu.İşlem tamamdır. Darısı ÖSS'ci abilerimin başına.
Göker Unıgau' Alıntı:Doğru Göker abi.O okul.koch' Alıntı:[quote="Göker Unıgau":4e1ed]koch' Alıntı:Tercihte de istediğim okul (Kadir Has AL) tuttu.İşlem tamamdır. Darısı ÖSS'ci abilerimin başına.
canım hadi hayırlı olsun çok sevindim senin adına... :atki SANADA BU YAKIŞIRDIkoch' Alıntı:Tercihte de istediğim okul (Kadir Has AL) tuttu.İşlem tamamdır. Darısı ÖSS'ci abilerimin başına.