OKS-ÖSS

BuRaKGS' Alıntı:
koch' Alıntı:
BuRaKGS' Alıntı:
:D :D :D yenı ve tum sorumluluk sahıbı olan guzın ablamız :claps :)
Esra ablaya niye Güzin abla diyoruz ki aslında rahmetli Güzin ablaya Esra abla demek lazımmış. :hi

:D :D :D haklı aslında esra abla yaw bu koch u da kucuk kardes olarak kabul etsek mı ablacm :muhaha
bu forumda üç kardeşim vardır.. biri arman biri burak biri onur.. bu bööle biline .. :)

margo' Alıntı:
BuRaKGS' Alıntı:
koch' Alıntı:
BuRaKGS' Alıntı:
:D :D :D yenı ve tum sorumluluk sahıbı olan guzın ablamız :claps :)
Esra ablaya niye Güzin abla diyoruz ki aslında rahmetli Güzin ablaya Esra abla demek lazımmış. :hi

:D :D :D haklı aslında esra abla yaw bu koch u da kucuk kardes olarak kabul etsek mı ablacm :muhaha
bu forumda üç kardeşim vardır.. biri arman biri burak biri onur.. bu bööle biline .. :)
Sağol ablacım sana layık olmaya çalışıyoruz. :)

ismail olansa gestapodur ama çok kral adamdır :)
cağaloğlundan yeni gelen müdür ise insan değildir hatta hayvan bile değildir...
tercih etmeyenler çok akıllıca bir iş yapmıştır :)

Valla görmedik krallıgını İsmail Karahan'ın
Bizim okul o gelmeden gerçekten çok olaylı anadolu lisesine benzemeyen bi okuldu
İsmail geldi ilkokul gibiyiz :)

koch' Alıntı:
Göker Unıgau' Alıntı:
koch' Alıntı:
Tercihte de istediğim okul (Kadir Has AL) tuttu.İşlem tamamdır. ;) Darısı ÖSS'ci abilerimin başına.

Benim bildiğim Kadir Has mı Küçükyalı'daki acaba Onur ???
Doğru Göker abi.O okul.

Eh be Onur bende Rezzan Has'ta okumuştum.Neyse sonra uzun uzun msn'den konuşuruz OK.
Forumda fazla özel mesaj atmayalım ;)

Göker Unıgau' Alıntı:
koch' Alıntı:
[quote="Göker Unıgau":4e1ed]
koch' Alıntı:
Tercihte de istediğim okul (Kadir Has AL) tuttu.İşlem tamamdır. ;) Darısı ÖSS'ci abilerimin başına.

Benim bildiğim Kadir Has mı Küçükyalı'daki acaba Onur ???
Doğru Göker abi.O okul.

Eh be Onur bende Rezzan Has'ta okumuştum.Neyse sonra uzun uzun msn'den konuşuruz OK.
Forumda fazla özel mesaj atmayalım ;)[/quote:4e1ed]
Doğru 3 okul birden yanyana.O civarda öğrenciden bol birşey olmayacak okul açılınca. :)