OKS-ÖSS

hadı artık onur bı ses ver tum forum geberdı heyecandan :) :) olsun olum sonuc ne bılmıom ama her sonucta sen bızım gonulmuzun bırıncısı ve kazananısın :) ;)

Açıklandığından beri aklımdaydı buraya yazmak ama fırsat olmadı.
500 üzerinden 500 yapan 2 ultrainek yaşıtımız yüzünden feci bir standart sapma oldu.Dolayısıyla puanı öğrendiğimde ayın bayın oldum.Çünkü beklediğimden 25 puan eksik geldi.
Sonra arkadaşlara sorduğumda baya rahatladım.Çünkü sapma herkesi etkiledi.Puanlar beklenenden çok daha düşük geldi.
Yüzdelik dilimim %2,5.Bu da yetiyor bir yere girmek için.
Tercihlerde sapıtmazsam -ki olmaz :) - Anadolu Liseliyim resmi olarak.Rota ilk planda Maltepe Kadir Has Anadolu Lisesi.
Benden desteğini esirgemeyen forum ahalisine tonlarca teşekkür ediyorum. :) :)
Umutmadan ÖSS sonuçları açıklanacak olan büyüklerime de başarılar diliyorum. ;)

koch' Alıntı:
500 üzerinden 500 yapan 2 ultrainek yaşıtımız yüzünden feci bir standart sapma oldu.Dolayısıyla puanı öğrendiğimde ayın bayın oldum.Çünkü beklediğimden 25 puan eksik geldi.
Sonra arkadaşlara sorduğumda baya rahatladım.Çünkü sapma herkesi etkiledi.Puanlar beklenenden çok daha düşük geldi.
Düz hesapla %4'lük dilimdeyim.(3,... diye gidiyor)Bu da yetiyor bir yere girmek için.
Tercihlerde sapıtmazsam -ki olmaz :) - Anadolu Liseliyim resmi olarak.Rota ilk planda Maltepe Kadir Has Anadolu Lisesi.

tebrikler Onur, iyi sonuç :eek:key

koch' Alıntı:
Düz hesapla %4'lük dilimdeyim.(3,... diye gidiyor)Bu da yetiyor bir yere girmek için.

aferın kocum benım be bı aslan gıbı savasın macı kazandın

açıklandı açıklanalı aklımız sende yaa.. çok şükür hayırlı haberini de aldık onurcum.. darısı öss cilerin başınaa

uAtahan' Alıntı:
abi ne diosun ben 11 hazirandan beri her gün ağlıyorum

Atahan başarılı olsan da olmasan da hayat devam ediyor ve genel olarak baktığında kaybettiğin hiçbir şey yok. Sadece biraz daha çok emek harcayacaksın ÖSS´ye girerken. Şimdi tatil zamanı...

tebrikler Onur, iyi sonuç :eek:key ;)

onuryavuz' Alıntı:
uAtahan' Alıntı:
abi ne diosun ben 11 hazirandan beri her gün ağlıyorum

Atahan başarılı olsan da olmasan da hayat devam ediyor ve genel olarak baktığında kaybettiğin hiçbir şey yok. Sadece biraz daha çok emek harcayacaksın ÖSS´ye girerken. Şimdi tatil zamanı...

tebrikler Onur, iyi sonuç :eek:key ;)

ya abi %70 girerim anadolu lisesine ama istediğim hedef te değil sınav heyecanı :(

neyse onur baba benm açığıda kapamış :p

uAtahan' Alıntı:
ya abi %70 girerim anadolu lisesine ama istediğim hedef te değil sınav heyecanı :(

neyse onur baba benm açığıda kapamış :p

Atahan dereceye girenlerden birisi senin durumunu çok iyi açıklıyor sanırım. Hatırladığım kadarıyla söylediği "Benden daha iyi arkadaşlarım vardı ancak ben sınavda heyecanlanmadığım için daha başarılı oldum."

Sağol Esra ablam. ;)
Olayın 2 saate sıkıştırılmasının olumsuz etkileri Atahan'da görülüyor.Mesela bütün sene çalışırsın ama sınavdan önceki gece uyuyamayınca herşey berbat olur.Böyle çok örnek var.
Gamsız olmakta her zaman fayda var.Sınav gecesi uyumam gereken saatten daha erken uyuyakaldım. :)

koch' Alıntı:
Sağol Esra ablam. ;)
Olayın 2 saate sıkıştırılmasının olumsuz etkileri Atahan'da görülüyor.Mesela bütün sene çalışırsın ama sınavdan önceki gece uyuyamayınca herşey berbat olur.Böyle çok örnek var.
Gamsız olmakta her zaman fayda var.Sınav gecesi uyumam gereken saatten daha erken uyuyakaldım. :)
maşallahh de sıpaaacımm nazar degcek vallahi..

atahancımm ablacım sende hayırlısı de çık işin içinden .. bak yine yerleşiosun üzme canını yaa

bizim de sınav açıklanacak yakın zamanda...

benim beklediğimden kötü geçti.. durumum fena değildi ama sınavda epey çuvalladım.. gerçi çoğu kişinin kötü geçmiş ama yapan da yapmış..

bu şartlar altında gs-uluslararası ilişkiler hedefim suya düşmüş gözüküyor..

izmir ekonomi- burslu ua ilişkiler bir ihtimal.. o da olmazsa hafta içi:)

Outlaw' Alıntı:
bizim de sınav açıklanacak yakın zamanda...

benim beklediğimden kötü geçti.. durumum fena değildi ama sınavda epey çuvalladım.. gerçi çoğu kişinin kötü geçmiş ama yapan da yapmış..

bu şartlar altında gs-uluslararası ilişkiler hedefim suya düşmüş gözüküyor..

izmir ekonomi- burslu ua ilişkiler bir ihtimal.. o da olmazsa hafta içi:)
ya yinede belli olmaz. inşallah tutturursun istediğin yeri..

Yapma yahu sizin okulda arkadaşlarım var.
Adamların sosyal hayatı kalmadı okul yüzünden.
Bir kere dersleri ağır.Devam mecburiyeti var.Hergün Şileye git gel.
Birde yaz okulu filan kalırsan bittin.
Kardeşim dediğim adamı ayda 1-2 defa görebiliyorum sizin okul yüzünden :)

ceylan#5' Alıntı:
bizim okula gel, çok rahat, çok eğlenceli :muhaha gerçi şile'de ama olsun..

Işık Üniversitesi,

Bu arada ÖSS sonuçları sonrası GSBasket hizmetlerine bir yenisini daha ekleyip "Danışmanlık" hizmeti verelim, ünidekiler veya bitirenler olarak. Hele bir notlarınız açıklansın, bizlere danışmadan bölüm seçmeyin ;)

cemcemgs' Alıntı:
Işık Üniversitesi,

Bu arada ÖSS sonuçları sonrası GSBasket hizmetlerine bir yenisini daha ekleyip "Danışmanlık" hizmeti verelim, ünidekiler veya bitirenler olarak. Hele bir notlarınız açıklansın, bizlere danışmadan bölüm seçmeyin ;)
evet evet çok iyi bi fikir bencede... :eek:key