Oktay Mahmuti İle Sözleşme Yenilendi

Bu açıklama;

Şampiyonluğu istiyoruz demek.

Euroleague'de her sezon yer almak istiyoruz demek.

Hocanın sıkıntılarına çare bulunacak demek.

Daha iyi bütçelerle takımlar kurulacak demek.

Her sene şampiyonluk her sene üstüne koyarak güzel basketbol demek.

Ve bu açıklama yeni Yenilmez Armada'nın kuruluş döneminden yükselme dönemine geçmesi demek.

Böylece playoff sürecinde oluşabilecek ve kafaları karıştıracak söylentilerin de önüne geçmiş olduk. Artık tüm konsantrasyon ŞAMPİYONLUĞA!

açık söylüyorum,Mahmuti ile kontrat yenileme haberi,en az şampiyonluk kadar mutlu etti. abarttım mı acaba? abarttıysam ben abarttım lan! hoca geldiği ilk günden beri yaptığı işlerle değil 2+2,ömür boyu sözleşmeyi bile hak etmişti zaten. basketbol şubesini yeniden layık olduğu yere getiren ve en önemlisi yenilmez armada ruhunu yeniden canlandıran Oktay Mahmuti,bu kulüpte basketbolun Fatih Terim'i olma yolunda emin olma adımlarla ilerliyor. hep beraber nice zaferlere hocam. seviyoruz seni.

gerçekten yönetimin ellerinden öpüyorum,ikinci defa futbol,basketbol veya diğer alanlarda bir insanın kalmasını bu kadar istiyordum,HELAL OLSUN SİZE,Oktay çok hoca çok teşekkür ederiz sana yine gelecekde bizimle beraber olduğun için,uzun yıllar sonra sezonun değilde geleceğin düşünüldüğü bir karar oldu koçumuzu bünyemizde tutmak..koçumuzun kalması arkadaşında dediği gibi benide en az şampiyonluk kadar mutlu etti,en son bu kadar sevinci Orhun ene'nin oyunculuğu zamanında, ayrılmasının beklendiği sene takımda kalmasında yaşamıştım :)