Bir de şunu hatırlatmakta fayda var.Erman Kuntere kaç şampiyonluğu var diyenler Mahmutinin son şampiyonluğunun üzerinden kaç yıl geçti? Ülker-Fener birleşmesinde Efesi çalıştırdığı yıllarda Ülker oluşmundan hiç şampiyonluk alabildi mi? Efesten neden kovuldu? İyi bir koçtur ama giderse biteriz tavrı net olarak saçma.
Efesten kovulma sebebini de ben açıklayayım net olarak yabancı tercihleri.Sen Euroleague takımına yabancı oyuncu diye Dewarick Spencer,Rashad Wright gibi adamları getirisen kovulursun tabi.Yıllardır oyuncu seçimini geliştiremedi
Açıkçası çok yazık oldu. Yine başarıyı (şampiyonluksporu tutan bazı arkadaşlara göre başarısızız ya neyse) yönetmeyi beceremedik. İki senede adım adım türlü çabalarla oluşan ve dalga dalga büyüyen sinerjinin geldiği nokta maalesef çok üzücü. Bu saatten sonra ne Oktay Hoca (kalırsa) eskisi kadar rahat ve huzurlu olabilir ne de (bırakın Erman Hoca'yı Obradovic gelse bile) gelecek olan koç güvenle işini yapabilir. Bu iş ancak bu kadar basiretsizce yapılabilirdi. Ünal Başkan sanırım başarı hırsıyla etrafındakilerin dolduruşuna geliyor. Bugün resmi sitedeki açılamanın tam 1. ayı ve Galatasarayımı yönetemeyenlerin! başta kendi taraftarı olmak üzere tüm kamuoyu ile dalga geçtiğinin tam anlamıyla açığa çıktığı bir gün.
Kimse vazgeçilmez değildir. Bugün Ünal başkan olur takımın başına Oktay gelir, yarın ben başkan olurum takımı Ahmet'e emanet ederim. Kişiler gelip geçer, aslolan Galatasaray'dır, Herkesten vazgeçilir, şampiyon bile olsa vazgeçilir ama şampiyon olana şampiyon gibi, onu geçtim adam olana adam gibi ve herşeyden önemlisi Galatasaray'a yakışır bir şekilde veda edersin. Kaypakça dedikodu yaparak ve kişilikle oynayarak değil...
Bu arada ne olursa olsun ben kombine almam Oktay Hoca yoksa ben yokum kimse demesin. En kötü gelsin tepkisini göstersin. Ama pire için yorgan yakıp yönetim beceriksizliği yüzünden takıma küsmesin. Unutmayın sözkonusu Galatasaray'sa gerisi teferruattır.
Oktay Hocam son söz sana;
Yolun açık olsun. Tüm yaşattıkların için sonsuz teşekkürler...
Sevim hanım nerden vardınız bu kanıya? Ben Ermanı Takdir ederim. saygı duyarım ben Oktay Mahmudiyi de takdir ederim. yanlış anlamışsınız. Ben Burada Erman Kunter beğenimi sunmuyorum tam tersine oktay mahmudi için ya da herhangi biri için başka bir değerin gereksiz karalanmasına karşıyım okadar. kaldıki Erman şuanda Galatasaray takımının antrenörü değil. ismi geçiyor ama ilk tercih değil. yani ben burada belkide takımın başında olmayacak bir antrenörün yok yere yıpratılmasına karşıyım
bir küçülme türküsü tutturulmuş dillerde gidiyor. Küçük olsun bizim olsun düşüncesindeki bir başkan yada bütçeyi düşürecek veyahutta başarı hedeflemeyen bir başkan gidip el ceosu ve Başkanı Jordi Bertomeu ile 3 kere görüşmez. emin ol Başkan senden benden tüm taraftardan daha çok istiyor eurolegue . Hem prestij için hem potansiyeli gördüğü için hemde belkide en önemlisi gelir olduğu için. Lütfen bazı konular da ezbere yorumlar yapmayalım.
Son olarak da bu tip taraftar acıtasyonuna gerek olmadığını düşünüyorum.Galatasaray için değil herhangi bir kulüp yönetiminin sırf taraftarlar istiyor diye ne birini transfer etme nede takımda tutma gibi bir zorunluluğu vardır.
Rigobert song Tüm taraftarlar çok severdi.ama Galatasaray kulüp tarihini belkide en çok uğraştıran yabancılardandır.Yönetim illalah ettirmiştir.Bunlara pek az kişi bilir.arka planda ne yaşandığını bilemezsiniz. sen çok seversin taraftarlar çok sever ama yol ayrımın da neler yaşandığını bilemezsiniz. Genel anlamda konuşuyorum yanlış anlaşılmasın.O yüzden dediğiniz konulara girmenin pek bişey kazandırmaz
Icimde hala bir umit vardi. Ancak simdi Emir Alkas facebook sayfasinda Oktay Hocanin ayriligiyla ilgili bir haber paylasinca ortaya cikti hersey. Ne diyim Allah akil fikir versin.
http://www.ntvspor.net/video-galeri/oktay-mahmuti-ile-yollar-niye-ayrildi
Emir Alkaş'ın paylaştığı video bu ve yorum olarak budur diye eklemiş.
14 Mayıs'ta sözleşme imzalanıyor, detaylar da hallediliyor sözleşme yönetimde bekletiliyor ve bugünlere geliyoruz, detaylarda bile anlaşılmışken, o zaman para konusu da hallolmuşken son günlerde çıkan haberler beni hiç ilgilendirmiyor.
Soyunma odasında olduğu söylenen küfür olayını oyuncu ve koça doğrulatamıyor, haberi yapan Murat Bereket bu haberi direk başkandan aldığı için tabi ki sorgulama gereği duymasın beyfendi ama en üstten en alta kadar doğrulattım demeyi bilir. Kimseye sormamış, soyunma odasında olmayan başkan dedi diye yaptı o haberi. Zaten bugünkü Aissadi transferi de onun diyeti olmalı, ilk olarak onlar duyurdu
Son olarak da Andric'in gidişinin de Mahmuti'nin isteği dışında olduğu var haberde...