insanların fikirlerine saygı duymak istiyorum ama sadece istiyorum. eleştiri olsun ama yıpratma olmasın istiyorum. bu takım bir ekip çalışması sonucu buralara geldi euroleague elemeleri cumhurbaşkanlığı kupası maçlarında bizlere neler yaşattı. şu eleştiriler birgün evet yendik ama kadromuz çok iyi olduğu için yendik bu takım mücadele etmeden kazanıyor ruh yok arkadaş diyeceğimiz gün yapılsın saygı duyayım. skora göre eleştiri yapıyoruz bu takımda ruh var hem de sonuna kadar savaşan son topa kadar savaşan bir ruh var. domercantın son saniye üçlüğü girdi diye ben oktay hocayı ve takımı eleştirmem, geleceğimiz olacak furkan topu dışarı attı diye lakovic hayatının en basit top kaybını yaptı diye bu takımı ve hocayı eleştirmem her maça aynı insanlar geliyorsa demekki ortada alınan bir haz var bri basketbol kültürü oluşuyor tekrardan yıllar sonra barcaya yenilmişiz sienaya yenilmişiz güçlü takımları yenemiyormuşuz bana ne ben abdi ipekçiye gidip o atmosferi yaşamayı bu takıma bu ekibe borçluyum arkadaş.son dakika son saniye heyecanlarını bu ekibe borçluyum.insan sevdiğinin gözünden akan bir damla yaşa kıyamaz ya , eğer teknik kadrodan bir kişi sizin bu yazdıklarınızı okuyup üzülürse lanet olsun çemberden seken topa be. girse kral olurlardı