Bu yönetim için rakiplerimiz az bile söylüyor. Voleybolda Zengin çocuğu Ali Koç chelsea yerine Fulham'ı almak gibi birşey diyor Galatasaray'ı almak Cev'e. Vallaha ilk bakışta kızıyorsun ama şubelerde yapılan pintiliği veteran oyuncu alma sevdasını görünce, vizyonsuzluğu görünce adamlar haklı diyorsun. Bizim yöneticilerimiz küçük meselelerin adamları ama Galatasaray'ı da kendieri gibi görmemeleri lazım. Kombine al lisanslı ürün al maçlara git karşılığında tek bir şey iste basketbolda iyi bir kadro kurulması. Ama adamlar olan kadrou da bozma telaşına girmiş. Oktay hoca arkasından iş çevrildiğini görünce fiyatı arttırmıştır ki helal olsun. Bu yönetim, liseliler herşeyi kendilerine mal etmek istiyorlar. Oktay hoca'nın Adnan Polat döneminde takımın başına gelmesini gelecek başarıların kendilerine mal edilmeyeceği düşüncesiyle istemiyorlar. bu yapılanmayı bir an önce bozma uğraşındalar. İddia ediyorum Oktay Hoca kalsa da bir sene ne de olsa Euroleague'e gidemeyiz diye saçma sapan bir kadro kuracaklar. sonra Oktay Hoca ya sen yoluna ben yoluna yapacaklar. Sonrası malum isim Erman Kunter hamlesi gelecek. Erman Kunter'i bu taraftar çok sever ama şu bilinsin böyle bir ayrılıktan böyle bir adam harcamadan sonra babamın oğlu gelse umrumda olmaz... Her zaman söylediğim gibi Oktay Hocam kaç kurtar kendini...