Boyle bir olay varsa niye gorusmeler yapiliyor surekli anlasmak icin? Coktan demislerdi anlasamayiz, bu Gs'ye yakismaz komik olmayin...
Aday mı olalım yok ya biz liseli değiliz bir yirmi yılda anca üye oluruz biz. Öyle konuşuyoruz boş boş. Ne haddimize Galatasaray hakkında konuşmak halk tabakasıyız vesselam...
Onu bunu geçtim de Mahmutinin istediği para İvkovicin aldığı kadar.Yani başarısız geçen bir sezondan sonra nasıl Avrupanın en çok para alan 5 koçundan biri olabileceğine kanaat getirdi anlamak mümkün değil.İvkovicin 1.5 milyon euro aldığı ortamda Oktay Hocanın maksimum ederi yıllık 500-600 bin eurodur açıkçası.Eğer kalmak istiyorsa daha makul şartlarla gelmeli.
Bir paragrafta Fatih Terimin parasına bakmıyorsunuz diyenlere.10. takımı alıp şampiyon yapan birinden bahsediyoruz.Eğer Oktay Hocada rakiplerin bu kadar kötü olduğu bir yılda şampiyon olsaydı da parasına bakmasaydık.Beşiktaş 5 gömlek aşağımızdan gelip daha az bütçeyle önümüze geçmişse ortada başarısızlık var demektir.Başarısızlığın zamla ödüllendirildiğine de daha önce hiç şahit olmadım
Sacmalamısın tek kelime ile
Klüp yönetmeyi siz sanırım menejerlik oyunu sanıyorsunuzda okadar kolay degil bazı seyler hesap verilen bir ekip kongre var onu alalım bunu verelim suna zıplayalım,hoca ne isterse verelim oyuncu ne isterse hemen verelim negüzel dünya
Kac kısı kombine alıyor , kacımız basketbol ürünü alıyor ?(Ben dahil)
Fatih Terim'in 2. gelişini de hatırlatırım. Mesele ücret değil ki bu 4 hafta önce sorun değildi de bugün mü oldu? 2+2 sözleşme yaptık ben demedim Resmi site haber yapıldı. Burada tartışılması gereken bir temel oluşturmuşken bu temeli kim oyuyor?
Burada görüşlerini söylemek eleştiri yapmak için illa kulüp başkanı mı olmak lazım. Siz yönetin ne demek kulübü..
Ve tablo şu;
Oktay Mahmuti: Küfürbaz, paragöz ve fazla profesyonel
Ergin Ataman: Gelmiş geçmiş en iyi koçlardan biri, bir sihirbaz.
Erman Kunter: Kötü gün dostu, büyük Galatasaraylı.
Halbuki hiç biri doğru değil. Böylesi nankör ve insafsız bir havanın oluşacağını beklemezdim açıkçası. "Oktay Mahmuti'nin kalmasını isteyen azınlık" olacağımız günü merakla bekliyorum. Ha gayret yönetim, başaracaksın.
Yönetimi elestiriyorsunuz sadece tek bakıs acısından Oktay hoca ile mukavele yenilenmedi diye.
NEDENiNİ kacımız biliyoruz ? Anlasıldı yazıp da imza atılmıyorsa olay sadece parada bundan mı imzalanmıyor ?
Elestirmek için elestiriyorsunuz sebebi bilmeden, nedenini bilmeden.Oktay hoca ceo basında ben olacağım istıyorsa kulüb Lütfü Arıbogan diye ısrar ediyorsa (misal öle bir sey yok ) veya bir cok senaryo yazılır. Gercekleri bilmiyoruz bilmeden bir tarafa sevgi duydugumuz için öteki tarafı tu kaka yapıyoruz.
Unutmayın tu kaka yaptıgınız insanlar emek zaman harcıyolar, ne Adnan Polat gibi taraftara baska konusup baska işler yapıyolar ne de Özhan Canaydın gibi basarızlıkta birini harcamıyolar.
Bende bu forumda en cok imza atılmasını isteyenlerden biriyim fakat GALATASARAY her seyden herkesden önce gelir, elbet nedenini ögreneceğiz, o güne kadar yönetime elestirmek yargısız infaz olur.
Eleştirimin sahipleri belli... Oktay Hoca'yı iki günde silenlerle, geldiği günden beri ağzı laftan başka iş yapmayan, kulübe zarar verecek hamlelere inatla devam eden Ünal Aysal'ı eleştirdim diye savunuyorsan buyur savun. Yarın öbür gün Özhan Canaydın ya da Andan Polat'taki gibi bazı şeyler için geç kalındığında en çok eleştirenler de senin gibi şimdi savunanlar olur.