Ben tek olayla değil, Ünal Aysal ile ilgili genel düşüncelerimi söylüyorum. Defalarca da yazdım, dönüp okuyabilirsin.
Ayrıca beklediğim tek başarı da finans ve GsStore. Bunları da belirttim önceki yazımda. Beni futbolun tek başına muazzam ilerlemesi zerre ilgilendirmiyor. Basketbol şubesinin hem kadın hem erkek tarafı bu kadar kaos içerisindeyken şampiyonlar ligini de kazansak başkanlığın B'sini yapmamış olacak. Şubenin başına getirdikleri ve inat ettiği de ortada.
Olayın iç yüzü olayın iç yüzü, pazarlık yapılması normal diyip duruyorsunuz ya hala çıldıracağım sonunda. Arkadaş 1 ay önce neden anlaşıldı, neden garanti değilse duyuruldu o zaman? O zaman bişi yoktu, şimdi var mı diyeceksiniz? Resmi duyurudan bahsediyoruz resmi. Önce her şeyi netleştirsinler, imzalar atılsın sonra duyursunlar. Dalga geçer gibi bu ne böyle, alışkanlık oldu kulüpte söz verip caymak. O yüzden iç yüzü, bu kadar para istememeli, pazarlık normal gibi saçma sapan yorumlarla gelmeyin. Taraftara resmi siteden duyuru yapıp, sonra karar değiştirip ya da pazarlık yapan bir bizim ülkede olur herhalde.