Sonunda Oktay Mahmuti çaycı da oldu
Biz yazsak ceza alırız yazık...
Hemen düzelteyim petsy efese alan dodo dur aydın abinin okeyi ile mirsad ve hidoyu da dodo ve aydın abi almıştır efese mahmudi o zamanlar çay işlerine bakıyordu efesin
Bu site Galatasaray başkanlık makamının büyüklüğünün farkına varmamış gençler le dolmuş yazık !!!!
Ünal Aysal Allah mı, tövbe haşa, niye karşısında hazır olda durması gerekiyormuş bir menajerin?
Hayır öyle meziyetleri varsa; YD'yi desteklemeye yeltenirken, 20 milyon Galatasaraylı'ya AKP'ye oy verdirirken, TV'de Fenerbahçe Asbaşkanından azar yerken, önce kupayı burada almasak da olur deyip sonra Terim'in itarazı sonucunda karar değiştirirken, transferlerde bol bol söyleyip az az alırken ve de Telegol gibi aşağılık programlara daimi konuk olmaya yaklaşırken de göstersin onları.
Mahmuti bana küfür etti, yolladım desin. Eyvallah.
Mahmuti veremeyeceğimiz kadar para istedi, anlaşamadık desin. Eyvallah.
Ama geçti artık Bor'un pazarı, bunlar hikaye. Galatasaray resmi sitesini uyduruk haber sitelerde çevirdiler, bir resmi site yalan yazar mı? Oktay Mahmuti'yi itibarsızlaştırma çabaları, asıl kendilerini itibarsızlaştırıyor haberleri yok.
Beşiktaş'ın öncesindeki 20 senede şampiyonlar: Efes, Ülker ve 2 senelik müthiş yatırıma sahip Tofaş. Sadece 1 sene istisna oldu diye Ergin Ataman-Beşiktaş olayı örnek olacak öyle mi? Ben de ondan önceki 20 senede neredeydi bu sistem dışı takımlar onu soruyorum size? Bu seneyi hesaba katıp şampiyonluğu kolay görün siz ve sizin kafanız kolay görsün, özellikle sürekli genç transferlerini kovalayan 2 senedir büyüyen bu şubeyi 3-4 sene sonra diğer takımların yerlileri iyice yaşlanacağı için domine edecek bir takım Galatasaray basketbolda ama çomak sokuldu ve buna engel oluyor. İşte bu çomak sokanlardır Galatasaray'ın aslında en büyük düşmanları...
Ünal Aysal Allah mı, tövbe haşa, niye karşısında hazır olda durması gerekiyormuş bir menajerin?
Hayır öyle meziyetleri varsa; YD'yi desteklemeye yeltenirken, 20 milyon Galatasaraylı'ya AKP'ye oy verdirirken, TV'de Fenerbahçe Asbaşkanından azar yerken, önce kupayı burada almasak da olur deyip sonra Terim'in itarazı sonucunda karar değiştirirken, transferlerde bol bol söyleyip az az alırken ve de Telegol gibi aşağılık programlara daimi konuk olmaya yaklaşırken de göstersin onları.
Mahmuti bana küfür etti, yolladım desin. Eyvallah.
Mahmuti veremeyeceğimiz kadar para istedi, anlaşamadık desin. Eyvallah.
Ama geçti artık Bor'un pazarı, bunlar hikaye. Galatasaray resmi sitesini uyduruk haber sitelerde çevirdiler, bir resmi site yalan yazar mı? Oktay Mahmuti'yi itibarsızlaştırma çabaları, asıl kendilerini itibarsızlaştırıyor haberleri yok.
Sevgili tanju yazının tamamını değil de işine gelen noktayı kesip alıp cevap vermek ve üstelik bazı şeylerle itham etmek bence hiç yakışmamış. Bukadar kimlikçiliğe gerek yok ben 50 küsür senedir Galatasaraylıyım sen 25 senedir.Dilerim 50 hatta 70.yıllarını görürsün Galatasaraylılıkta.genel konuşuyorum kimseyi çomakçı gibi altından kalkamayacağın laflarla itham etme bir abin olarak tavsiyem
bu arada cholet nba kaç oyumcu vermiş birde ona bakalım.Sen mahmudinin yetiştirdiği bir adam ismi yazsana göksenin deme onu o yetiştirmedi.
Kardeşim kim neye cevap verememiş,asıl sen kendine dikkat et mahmudiye bizden başka kimse bu parayı vermedi,ama sen hala erman hocada kaldıysan ona cevap vereyim fransanın en köklü kulübü le mans Türkiyenin basketbolda en büyük kulübü Galatasaray Erman bu takıma geldiğinde mahmudi daha asistandı Türk milli takımı 1999 avrupa yampiyonası son saniye Haluk 3 lüğü atsa finale çıkacaktık.Bu yıl görüldüki para ile şampiyonluk olmuyor Ataman bonus dahil 650 bin dolar bu sene adam 3 kupa aldı biz üçün birini bu arada cholet nba kaç oyumcu vermiş birde ona bakalım.Sen mahmudinin yetiştirdiği bir adam ismi yazsana göksenin deme onu o yetiştirmedi.
evet oktay mahmuti'ye çaycı yakıştırmasını yapan bir adam,sonra gelip burda bize naval okuyor ne güzel..
Aaaaa lütfen o ne demekk ! Ben Hasleme 5 numara oynar dedim 2 hafta ceza yedim lütfen ! Bu da laf mı ? Çaycı demiş aaa mantıklı değil mi ? Adamın biri bana sizin gibi zihniyetler yüzünden falan filan yazar ben ceza yerim lütfen!Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımına tarihi zaferler yaşatan Oktay Mahmuti çaycı oldu GSBasket yönetimi ses çıkaramıyor beni cezalandırın bu hesabı sizden sorduğum için.
Hemen düzelteyim petsy efese alan dodo dur aydın abinin okeyi ile mirsad ve hidoyu da dodo ve aydın abi almıştır efese mahmudi o zamanlar çay işlerine bakıyordu efesin
Galatasaray taraftarı şunu anlayacak ki kimse mükemmel değildir.Herkesin hataları vardır.Oktay Mahmudinin bile hataları vardır. GALATASARAY BAŞKANININ BİZZAT DAVETİNE MENAJER YOLLANMAZ, KENDİN GİTMEK ZORUNDASIN.Görüşeceğin kişi şube başkanı veya herhangi bir yönetim kurulu değil patron, işveren senin maaşını verecek olan kişi ve bu kişi seni çağırıyorsa kusura bakmasın kimse gideceksin
Oktay Mahmudi bu noktada bazı kültürü bilmemesi doğal.Çalıştığı kulüp anadolu efes değil.Oradaki alışkanlıklardan ötürüde kaynaklanmış olabilir.
Resmi sitede açıklamaya takılıyor herkes.Resmi sitede açıklamayı yayınlayan Galatasaray spor kulübüdür.ama anlaşmayı daha sonra çıkmaza sokan Galatasaray spor kulübü değildir.Burada ne ile suçlanılıyor gerçekten anlamıyorum. sizi bir firmaya işe alacaklar evraklarını getiriyorsun sigortan başlıyor sonra iki gün sonra yok ben vazgeçtim dersen ya da firmaya ters düşecek bir harekette bulunursn firmada sigortanı donduruyor.Burada acımasızca suçlanacak bir durum var mı ortada?
Yine anlaşılabilir.Olay tamamen bitmiş değil.ama bu duruma gelmesindeki esas neden menajerdir. ama tüm bunları taraftarın bilmeden gidip yönetimi eleştirmesi hele ki o yönetimin Oktay mahmudi zarar görmesin diye mümkün mertebe susmasına rağmen inatla eleştirilmesi de trajikomik olaylar. Gözlere perde inmemesi lazım.Biraz rasyonel bakılmalı.Oktay Mahmudi benim babamın oğlu değil.Galatasarayı dünyada olacaksa şampiyon yapacak tek koç Oktay Mahmudide değil. Şampiyonluk çok kolay aslında.İyi bir koç iyi yabancılar vs. işte ergin ataman örneği.sistem sistem diye geçinen fenerbahçe ülker ve anadolu efesin durumuda ortada.
Şampiyon olmak için illa sisteme gerek yok fakat sistem kuruldu plan proje var diyede Galatasaray kulübü başkanına yapılan terbiyesizlik sineye çekilecek diye bir kural da yok.Neyse bu konu uzayıp gidecek bayağı anlaşılan. Herşeyin üstünde ise Galatasaray , bu felsefeyi savunuyorsa insanlar o zaman eleştiri gereksiz.Heleki günahsız bir koç (erman kunter) durduk yere vurmak eleştirmek kadar da saçma birşey yok. O kadar uzak ki bu konulardan bu tartışmalardan ve bu söylenenlerden.
Yasin kardeşim ben 10 bin fenerlinin içinde canlı yayında fb yöneticisi Mahmut USLU'yu yumrukladığımda şeref türbününde canlı yayında sen nerdeydin,Erşan Kartalı soyunma odasında dövdüğümde sen nerdeydin ,polis salonu boşaltırken 250 kişilik şeref türbününe 1100 kişi sokan ve maçı oynatırken sen nerdeydin,ben ahmet cömertte 2250 kişinin bilet parasını öderken sen nerdeydin,bu gün övündüğümüz engelsiz aslanları 200 milyar borç bularak kurulduğunda sen nerdeydin,polislerin iaşesi olmadığı için maça çıkmazken kebabçıdan dürüm yaptırıken sen nerdeydin daha yazayım mı ben mi maval okuyorum sanırım ben bu takım için ailemi işimi bıraktığımda sen televizyonda bizi seyrediyordun.