Olympiacos 71-80 Galatasaray

Daye müthiş zor bi basket attı maçın hemen başında [emoji1]fitipaldonun saçma pasına rağmen.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olympiakos maçında bir ara Can-Orhan-Göksenin aynı 5'te oynuyordu. Bu 3'lü herhangi bir lig maçında dahi beraber oynamış mıdır, emin değilim. Gazozuna oynasan bile Euroleague bu. Ki biz bir Maccabi, bir Milano da değiliz, her sene Euroleague oynadığımız yok. Pazartesi kritik bir lig maçı olabilir, illa ki as oyuncular dinlenecektir ama bu mudur yani? Söyleyecek bir şey bulamıyorum.

Olympiakos maçında bir ara Can-Orhan-Göksenin aynı 5'te oynuyordu. Bu 3'lü herhangi bir lig maçında dahi beraber oynamış mıdır, emin değilim. Gazozuna oynasan bile Euroleague bu. Ki biz bir Maccabi, bir Milano da değiliz, her sene Euroleague oynadığımız yok. Pazartesi kritik bir lig maçı olabilir, illa ki as oyuncular dinlenecektir ama bu mudur yani? Söyleyecek bir şey bulamıyorum.

Sanki bütün oyuncularından en doğru sistemle muhteşem verim alıyor da bir dinlenmeleri eksik kalmıştı. Bugün Pleiss 5 dakikada oynasa, 40 dakikada oynasa Pazartesi günü, Euroleague şampiyonu uzunu oynatamayan koçun takımında olduğu için kıçı çıkacak zaten. Sinan yine alışmadık donu tutmaya çalışacak, hatta yine 5-6 hücumda Göksenin'i karar verici pozisyonda göreceğiz. Micov büyük ihtimal Clark'la eşleşip doğal olarak ezilecek, rakipler perde yapmayı bildiği için Roll'dan boş şut yiyeceğiz. Takım bütün sene muazzam yorulduğu için 2 saatlik fazladan dinlenmenin şark kurnazlığını yapıyor. İşine saygısı olan adam her şartta çıkar görevini yapar. Udoh önemli sakatlıktan gelip bizim sahada derbiye çıktı, dün gitti Brose'de maçı kazandırdı. Dünyanın en statik oyuncularına (Dixon, Theodore, Melih) karşı 1 yılda 5 maç oynayıp çözüm üretemeyen adam, Euroleague gibi bir organizasyonu Danone Cup'a çevirip taraftarın son damak tadını da hacamat ediyor. Benden büyük bedduası var valla, hala ayakta durabiliyorsa Allah'ın sevdiği kulmuş hakikaten.

Euroleague 2016/2017 Sezonu

Arada böyle şakalar yapıyoruz pire deplasmanında 18-3 seri yapmak gibi..

Ulan 27/27 ile atan adama da çenenizle 1/4 attırdınız ya daha da bişey demiyorum...

Şimdi buraya gelip Fenere mi çalışıyorsunuz diyen taraftarlarımız olacak ama her galibiyet bizim için değerli. Bu forma hiçbir zaman yenilgiyi haketmiyor. Oynadığımız her maçı kazanmak için çıkmalıyız

Euroleague bizi her sene bu organizasyona kabul etmeli . Böylesine süpriz galibiyetler çıkartabilecek , böylesine dengesiz başka bir takım göremiyorum başka . Yanlışlıka(istemeden ) maç kazandığımızı düşünüyorum :D

Olympiakos'u 2 defa yenen başka takım var mı bu sezon?

Bana sorarsanız Galatasaray basketbol tarihinin en şaşalı galibiyeti. İddialı bir Olympiakos'u deplasmanda bir daha yenmeyi görür mü bu gözler emin değilim.

Mahmuti'nin en büyük başarısı senede 1-2 tane böyle maç almak zaten. Ataman'ın ölüsü yapıyor bu işi. Maccabi'ye de tarihinin en ağır mağlubiyetini tattırdığımızı da söyliyeyim bu sezonda

Son düzenleme:
Micov resmen zorla aldı maçı. Ergin Ataman bile 2. çeyrekte Ted-Uşak maçlarında oynatmadığı oyuncularla sahaya çıktı. Ege-Orhan-Can-Göksenin gibi adamlar hep birlikte sahadaydı, adamları basketboldan soğutup daha sonra maçı kazandık. İlginç bir oyun stratejisi :D

Allah kimseyi Olympiakos ve Barça taraftarı gibi hissettirmesin. En kötü takıma kendi evinde yenilmek [emoji1]