Olympiakos Deplasmanı, Pire Zirvesi..

Bugün Fenerbahçeli arkadaşlarla konuştum onlar da Pana deplasmanı yapma istiyorlardı konsoloslukla konuşmuşlar her türlü vize isteniyormuş. 150 TL gibi bir meblağ söyledi

Hocam bu kadar zorsa bu Aek taraftarı nasıl 500 kişi gelebildi.Hadi onu geçtim 2 yıl önce 2.500 Paoklu gelmişti İstanbula adamlar yolda bile herkese saldırmıştı...

Mutlaka kulübün bir organizasyon düzenlemesi gerekiyor.Gemi işi olcağını sanmıyorum en iyisi otobüsle gidip gelmek.Otobüs işinide büyüklerimizin yardımını bekliyoruz :) Abdürrahim başkanım duy bu taraftarın sesini :)

Kardeşim sorun burada zaten onlar gelirken vize gibi durum söz konusu değil:(

aynen avrupalılar istedikleri yere rahatça seyahat yapabiliyorlar avrupa birliğinde olduklarından... inşallah sayısaldan para çıkar da bütün forumun masrafı benden::)

Bugün babam ile konuştum çünkü tren ile Selanik'e gitmişti. Selanik'e tren seferleri kaldırılmıştı en son arkadaşım öyle gidecekti gidemedim dedi ama araştırmakta fayda var.

Arkadaşlar,
1) Pasaport şart (Eğer yoksa min: 125 TL)
2) Schengen şart (Yaklaşık 150 TL)
Otobüsle de olsa, günübirlik değil birkaç saatlik de olsa Pazarkuleden içeri bunlar olmadan giremeyiz maalesef. Dolayısıyla uçakla gidiş geliş ve otelde kalmanın maaliyetini de eklediğimizde altından kalkmanın zor olduğu bir hesap çıkıyor. Bu yüzden bence zorunlu olmayan maliyetlerden kısarak, çok yorucu olsa da, şöyle bir planlama yapılabilir:

Otobüs yolculuğu yaklaşık 16 saat sürüyor. Çarşamba gece veya perşembe sabah erken otobüsle yola çıkmak, maçtan sonra da kalmadan gece geri dönmek (ki ancak özel tur şirketinden ayarlanacak otobüsle olabilir, bizim bir tanıdık var mı sanki ne:)) bir alternatif olabilir. (Bilgi olsun, Metro Turizm'de İstanbul-Atina-İstanbul: 280 TL)

Maç bileti bedelini bilmiyorum ama o dahil yol boyunca masrafımız da 100-150 TL civarında olur diye tahmin ediyorum. Yol olayı da halledilebilirse özellikle schengeni olanlar için neden olmasın...

Arkadaslar yunanistana vizesiz gunu birlik giris cıkıs olmuyor kesin ve net.

Spor musabakaları icin avrupa ulkeleri 2-3 gunkuk schangen vize veriyorlar bunun icin gidip basvurmak gerekir basvuruyuda topluca yaparsak eger 2 gun icinde vizelerimi aliriz. zorluk cıkaracaklarını zannetmiyorum hem icinde bulunduklarını ekonomik kriz hemde insanların oraya gidis sebebleri acık altında fazla bir sey aramazlar.

Gelelim otobus yolculugu kısmına. Bazı arkadaslar alturdan yani A.Albayraktan otobus talebinde bulunursak bize yardımcı olur demişler ancak bu iş o kadar kolay degil. Sebebleri altur yurtdısına org. yapan bir firma degil dogal olaraktan otobuslerinin vizesi yoktur , soforlerin vizesi yoktur , aracların pulu vs yoktur o yuzden altur burada direkt devre disi.

Otobus işini halledebilecek cok firma var henuz kimse ile gorusup fiyat almadım ancak talep olursa sizin icin fiyatlandırma cıkartırım , vize konusundada gerekli yardımları yaparım.

Bu otobus kiralama mantıksız gelirse sayet bilenler bilir aksarayda yurt dısı seferleri yapan otobus garajı var oradanda fiyat alınır konusulur.

Otobus ile gidilecekse mac sabahı orada olmamız en mantıklısı cunku insanların hem yurt dısına gitmişken biraz sag solu gormesi gerekir hemde yolculuk mac tekrar yolculuk bunye dayanmaz.

Saygılarımla..
Erhan SENGULER

Benimde atinaya gitmeye niyetim vardı zaten uA da bir deplasman girişinde ben gitmeyi düşünüyorumç Vizeleri hazırlıyorum..:)

askerlik sorunu olanlar icin bu maca gidiş gelişte bir sorun olurmu ? kendim icin değil bir arkadasım icin soruyorum yanlış anlaşılmasın :D

Japonlardan kazandığınız size yeter, bir kere de kamu hizmeti görün. Şengüler Turizm bu işten para kazanmayı hedefleyerek fiyat çıkarırsa Erhan Şengüler´in yatacak yeri yok.. : )

Abdi İpekçi´deki maçlarda adımızı duyurduk, kendimizi hayran bıraktık basketbolseverlere. Sıra deplasmana geldi...

Arkadaslar yunanistana vizesiz gunu birlik giris cıkıs olmuyor kesin ve net.

Spor musabakaları icin avrupa ulkeleri 2-3 gunkuk schangen vize veriyorlar bunun icin gidip basvurmak gerekir basvuruyuda topluca yaparsak eger 2 gun icinde vizelerimi aliriz. zorluk cıkaracaklarını zannetmiyorum hem icinde bulunduklarını ekonomik kriz hemde insanların oraya gidis sebebleri acık altında fazla bir sey aramazlar.

Gelelim otobus yolculugu kısmına. Bazı arkadaslar alturdan yani A.Albayraktan otobus talebinde bulunursak bize yardımcı olur demişler ancak bu iş o kadar kolay degil. Sebebleri altur yurtdısına org. yapan bir firma degil dogal olaraktan otobuslerinin vizesi yoktur , soforlerin vizesi yoktur , aracların pulu vs yoktur o yuzden altur burada direkt devre disi.

Otobus işini halledebilecek cok firma var henuz kimse ile gorusup fiyat almadım ancak talep olursa sizin icin fiyatlandırma cıkartırım , vize konusundada gerekli yardımları yaparım.

Bu otobus kiralama mantıksız gelirse sayet bilenler bilir aksarayda yurt dısı seferleri yapan otobus garajı var oradanda fiyat alınır konusulur.

Otobus ile gidilecekse mac sabahı orada olmamız en mantıklısı cunku insanların hem yurt dısına gitmişken biraz sag solu gormesi gerekir hemde yolculuk mac tekrar yolculuk bunye dayanmaz.

Saygılarımla..
Erhan SENGULER

Japonlardan kazandığınız size yeter, bir kere de kamu hizmeti görün. Şengüler Turizm bu işten para kazanmayı hedefleyerek fiyat çıkarırsa Erhan Şengüler´in yatacak yeri yok.. : )

Abdi İpekçi´deki maçlarda adımızı duyurduk, kendimizi hayran bıraktık basketbolseverlere. Sıra deplasmana geldi...

Şekerim ben Şengüler Turizm'den istifa edeli 3 yıl oluyor :) artık hotel sektorundeyim... Kamu hizmeti yapacagım tabii isterlerse fiyat cıkartırım her seyi ayarlarım talep olursada seve seve organize ederim

Bu sektörde forumdaki en tecrübeli isimlerden birisin Erhan. Tribüne takılanların da beklentilerini biliyorsun. Gelmeyi düşünenlerin çoğu öğrenci, yap bir öğrenci hesabı. Çoğunluğun kesesine uygun olursa neden istemesinler ki..

Arkadaslar Herkese Merhaba;

46 kişilik 2008 model otobus pire ye gidis donus vize işlemleri dahil kişi bası 162 € civarına geliyor arkadaslar.... konaklama vs dahil degildir fiyata...

evrakları hazırlayıp veriyoruz vizeyide firma ayarlayacak.

46 toplarsak hemen hallederim işleri.

Saygılarımla...
Erhan SENGULER

Konunun açılmasının üzerinden geçen üç günlük zaman dilimi içerisinde farklı aktörle ve farklı kollardan, nasıl bu işin altından kalkarız sorusunun cevabını aradık.
Olumsuzluğa kapılmamıza sebep olan bir çok gerekçe ile karşılaştık, aslında bunlar hala da masada duruyor.
Aynı olumsuzlukları tekrardan belirtmenin pek bir anlamı yok, farklı platformlarda bunlar farklı şekillerde dile getirildi.
Fakat, en nihayetinde tribün dostumuz Erhan Şengüler ortaya ciddi bir emek koyarak, bizlere güzel bir opsiyon yarattı.
Biz de elimizi taşın altına sokmaya karar verdik.
İşlemlerinin alacağı vakti de gözönüne alırsak, eğer bu haftasonuna kadar 46 kişilik bir liste oluşturulması durumunda vizelere başvuracağız.
Bilet konusunda sıkıntılar mevcut, klubümüz hala Oly'den cevap bekliyormuş, resmi taraftar oluşumumuz Ultraslan'ın organizasyon yapma niyeti de biliniyor, oraya eklemlenme durumumuz da olabilir.
Lakin eğer bu işi yapacaksak, bizim de çok seri hareket etmemiz gerekiyor, o yüzden ciddiyetle bu işi isteyen arkadaşlar gsbasket ve gssözlük üzerinden listeyi oluşturmaya başlasınlar.
Bizim ise tek talebimiz, olası olumsuzluklar durumunda, ortaya negatif bir duruş koymaya niyetli olan dostların değil de, çekilen sıkıntının farkına vararak elini taşın altına koymaya niyet edecek dostların bu işe dahil olmasıdır.

Not: Bütün ödemeler faturalandırılacaktır.

Onur Yavuz abi güzel demiş, benim gibi bir öğrenci için hesap gerek. Uygun bir şeyler çıkarsa taşın altına elimi koymak için can atıyorum diyebilirim.