Bugün Fenerbahçeli arkadaşlarla konuştum onlar da Pana deplasmanı yapma istiyorlardı konsoloslukla konuşmuşlar her türlü vize isteniyormuş. 150 TL gibi bir meblağ söyledi
Hocam bu kadar zorsa bu Aek taraftarı nasıl 500 kişi gelebildi.Hadi onu geçtim 2 yıl önce 2.500 Paoklu gelmişti İstanbula adamlar yolda bile herkese saldırmıştı...
Mutlaka kulübün bir organizasyon düzenlemesi gerekiyor.Gemi işi olcağını sanmıyorum en iyisi otobüsle gidip gelmek.Otobüs işinide büyüklerimizin yardımını bekliyoruz Abdürrahim başkanım duy bu taraftarın sesini
Arkadaslar yunanistana vizesiz gunu birlik giris cıkıs olmuyor kesin ve net.
Spor musabakaları icin avrupa ulkeleri 2-3 gunkuk schangen vize veriyorlar bunun icin gidip basvurmak gerekir basvuruyuda topluca yaparsak eger 2 gun icinde vizelerimi aliriz. zorluk cıkaracaklarını zannetmiyorum hem icinde bulunduklarını ekonomik kriz hemde insanların oraya gidis sebebleri acık altında fazla bir sey aramazlar.
Gelelim otobus yolculugu kısmına. Bazı arkadaslar alturdan yani A.Albayraktan otobus talebinde bulunursak bize yardımcı olur demişler ancak bu iş o kadar kolay degil. Sebebleri altur yurtdısına org. yapan bir firma degil dogal olaraktan otobuslerinin vizesi yoktur , soforlerin vizesi yoktur , aracların pulu vs yoktur o yuzden altur burada direkt devre disi.
Otobus işini halledebilecek cok firma var henuz kimse ile gorusup fiyat almadım ancak talep olursa sizin icin fiyatlandırma cıkartırım , vize konusundada gerekli yardımları yaparım.
Bu otobus kiralama mantıksız gelirse sayet bilenler bilir aksarayda yurt dısı seferleri yapan otobus garajı var oradanda fiyat alınır konusulur.
Otobus ile gidilecekse mac sabahı orada olmamız en mantıklısı cunku insanların hem yurt dısına gitmişken biraz sag solu gormesi gerekir hemde yolculuk mac tekrar yolculuk bunye dayanmaz.
Saygılarımla..
Erhan SENGULER
Japonlardan kazandığınız size yeter, bir kere de kamu hizmeti görün. Şengüler Turizm bu işten para kazanmayı hedefleyerek fiyat çıkarırsa Erhan Şengüler´in yatacak yeri yok.. : )
Abdi İpekçi´deki maçlarda adımızı duyurduk, kendimizi hayran bıraktık basketbolseverlere. Sıra deplasmana geldi...