Olympiakos Maçı Biletleri Satışta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece 1 blok kalmıs 119 numaralı blok ondada yan yana 2 bilet bile vermiyor galiba çok az kalmıs almıyanlar acele etsin . Rakip takıma ayrılan biletlerden alan yok herhalde belki biletler biterse ordanda alabilirsiniz.

An itibarı ile 119 numaralı blokta bilet vermiyor.Bizim kısmın biletleri bitti.Bir tek Oly tarafının bileti kalmış.O da tek blok 205 numara.

Olimpiyakos başlığında maça dair yorumlar olsun diye buraya taşımanın daha doğru olacağını düşündüm.

Ne çok sevenim varmış, gelmemi istemeyen.. : ) Gelirsem ve kazanırsak benden çekeceğiniz var. : )

arkadaşlar elinde fazladan 1 bileti olan varsa talibim gelecek misafirlerimde 1 kişilik artış var ve bu bileti karaborsaya düşmeden bulmam lazım. :) fazladan bileti olan varsa buradan benimle iletişime geçsin.

arkadaşlar elinde fazladan 1 bileti olan varsa talibim gelecek misafirlerimde 1 kişilik artış var ve bu bileti karaborsaya düşmeden bulmam lazım. :) fazladan bileti olan varsa buradan benimle iletişime geçsin.

205 nolu blok rakip tribün olarak gözükse dahi Gaalatasaraylı taraftarların almasında sakınca yokmuş. Ve hala bilet var o blokta eğer sizin için uygunsa biletixden alabilirsiniz çünkü salona girince istediğiniz yere oturabildiğiniz için arkadaşlarınızla yanyana izlersiniz maçı yeter ki biletiniz olsun.

Olimpiakos maçına bilet...

Arkadaşlar,

Akşam ki maça 1 adet bilet var. Eğer alıcı çıkmazsa slonun orada satacağım. (Normal fiyatına tabiki :) )

Forumdan ilgilenen varsa yabancıya gitmesin.

Bana özelden mesaj atabilirsiniz...

Bu sonucun ardından beni İpekçi´nin önünde gören kovalar herhalde. Boşuna uğraşmayın... Salona girememem için her kapıya bir gönüllü koyun, bacadan girerim. : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...