Olympiakos Maçı Biletleri Satışta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emir Hoca Efes Soru-Cevap başlığında değinmiş, Olimpiyakos maçı hedef maçlarda alınacak galibiyetlerin başlangıç noktası olabilir diye. Acaba bu maça gelsem ben de üzerimdeki şanssızlığı atar mıyım? : )

Böyle maçların öncesinde kendime maç başlıklarına girmeyi yasaklayacağım. İnsan ister istemez gaza geliyor; son 5 blok, son 1515 bilet...

Emir Hoca Efes Soru-Cevap başlığında değinmiş, Olimpiyakos maçı hedef maçlarda alınacak galibiyetlerin başlangıç noktası olabilir diye. Acaba bu maça gelsem ben de üzerimdeki şanssızlığı atar mıyım? : )

Böyle maçların öncesinde kendime maç başlıklarına girmeyi yasaklayacağım. İnsan ister istemez gaza geliyor; son 5 blok, son 1515 bilet...
son kredilerini de bu maclarla harcama :)
cska macina gel, neden yenildik bahanesi ciksin :D

220.Blokda bitmek üzere 2 tane yan yana koltuk yok 4 blok kaldı sayılır ki 218 çok küçük blok diğer 3 blok'unda %40'ı falan dolu gibi 1000 civarı bilet kalmıştır diye tahmin ediyorum

An itibari ile 220'de bitmiş 218'in son 2-3 sırasında yer var Üç blok kaldı sayılır onlarında yarıya yakını satılmış olmalı acele et karaborsaya kalma demek lazım netten almayacaklar yarın erkenden halletsin.

Abi gelceksen biz gelmeyelim :D kaybederiz falan :D.Bence CSKA maçına gel daha iyi olur.

Abi senin canın sağolsun, en fazla bir mağlubiyet alırız. CSKA'yı yeneriz sorun kalmaz :)

Aramızda görmek isteriz seni :)

erdem, okan iyi misiniz ? :D
tur gider, ne cani :D
birakin gelmesin, cska maci ne gunlere duruyor :p

o degilde, cska macina gelir yeneriz falan bu adam evi ipekci'ye tasir :(

209'da bitmek üzere yan yana 2 koltukdan fazla yer vermiyor sistem 100-200 civarı yer kalmış olabilir toplamda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...