Ordu Engelliler68-Galatasaray-82

Takımımız bu hafta sonu Ordu'da.

Kıbrısta verilen desteğin aynısını Ordu'da görecekler sanırım.
Bunun için Burak çok iyi çalışıyordu.Sonuçta almıştır sanırım.Takımımızın galip geleceğinden şüphem yok.Avrupa öncesi iyi bir hazırlık olsun.

Re: Ordu Engelliler-Galatasaray

Burak, bu iş için çalışıyordu ancak ne gün belli ne saat.
17 Mayıs için çalışırken maç bir anda bu tarihe alınıyor ve vizeler sonrasında ne Ordu'da ne de Trabzon'da kimse kalmıyor.
Burak hala maç saatini bilmiyor, ve taraftarların ilgisizliğinde suç varsa bunun en büyük etkisi zırt bırt fikstür değiştiren federasyonda sanırım.

Burak kusura bakma bizde yetişemiyoruz.Maç yarın 12 de oynanacak.Ordu-Perşembe spor salonunda.

Emeğin için teşekkürler Burak...

Tebrikler Engelsiz Aslanlar! Ligde son maçımız Beşiktaş ile olacak.

Galatasaray 82 - Ordu Engelliler 68

Galatasaray 82 - Ordu Engelliler 68

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Deplasmanlı Süper Lig'de oynadığı erteleme karşılaşmasında Ordu Engelliler'i 82-68 mağlup etti.

Galatasaray'ı rakibi karşısında galibiyete taşıyan oyuncular, 28 sayıyla Matt Scott, 21 sayıyla Justin Eveson ve 16 sayıyla Troy Sachs oldular. Galatasaray bu sonuçla Deplasmanlı Süper Lig'de namağlup liderliğini sürdürdü.

1.Periyot: 10-28
2.Periyot: 16-16
3.Periyot: 20-24
4.Periyot: 23-14

http://www.galatasaray.org/basketbol/te ... r/3764.php

Tüm Ankara'ya müjdeler olsun Çankaya Belediyesi Tekerlekli Sandalye takımı 1. lige yükseldi. Bu demek oluyorki aslanları burada konuk edebileceğiz.

Serdar Abi, müjde istesen verilecek türden bir haber verdin, sağ olasın.

"gsbasket.org Üyelerinin Fotoğrafları" başlığında dile getirmiştim bu özlemimi. Bir sene aranın ardından Engelsiz Aslanlar tekrar başkente gelecek. Ne mutlu bize...

Onur Yavuz' Alıntı:
Serdar Abi, müjde istesen verilecek türden bir haber verdin, sağ olasın.

"gsbasket.org Üyelerinin Fotoğrafları" başlığında dile getirmiştim bu özlemimi. Bir sene aranın ardından Engelsiz Aslanlar tekrar başkente gelecek. Ne mutlu bize...

Bu gelişme Adana'ya gelme işine çomak sokmaz inşallah.. :)

Programda bir değişiklik yaratmaz Saadet, takım gelecek sezon kim bilir ne zaman gelir Ankara´ya.

Önemli olan Adana´daki maçın zamanı, umarım hafta içi olmaz.

Arda'dan bu konu hakkında birşeyler söylemesini bekliyorum. O kesin biliyordur. Resmi sitemizde 7 Haziran yazıyor ama ben pek güvenmiyorum. Maalesef resmi sitemiz Erkek takımımızın Mersin ile oynadığı maçta beni yanıltmıştı. Resmi sitede maçın tarihi 20 Aralık yazıyordu ben kendimi ona göre ayarlamıştım ama maç yanlış hatırlamıyorsam 14 Aralıkta oynanmıştı. Bu hep içimde bir yara olarak kalacak maalesef.. :(

Serdar Abi, Çankaya Belediyesi´nin çıkması güzel de Ankara takımları işin suyunu çıkarmış! Şimdi bir sezonda iki kez Engelsiz Aslanlar çekilir mi ya?

Adaş olabiliriz ama fazlası olamaz, dolayısıyla beni kendinizle karıştırmayın Onur Bey. : )