ÖSS

Ben yöneticileri uyardım valla görevimi yaptım iki-üç gün önce. Murat İnal, Kerem Seçer ve Onur Yavuz'u mevcut tehlike ile ilgili bilgilendirdim. :)

Ayrıca Osman mısın Suat mısın sen sözelci değil mi idin ya, işin ne mat-2 ile? :)

ÖSS yerleştirme sonuçları yarın açıklanacak

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ÖSS yerleştirme sonuçlarının yarın açıklanacağını bildirdi.

Yarımağan, yarın saat 09.30?da sonuçların ilan edileceğini, adayların sonuçları internetten öğrenebileceklerini kaydetti.

haberi duyunca bayağı heyecanlandım ve hala heyecan devam ediyor muhtemelen sonucu görünceye kadarda devam edecek.tercih yapan arkadaşlarımızın hakkında hayırlısı olur inşallah.

Adaş tebrikler inşallah istedigin yerdir kocaeli düşmüş falan hikaye 2 3 saat de İstanbuldasın mabedde izlersin yeterki kafan rahat olsun ;)

Tugay benim tercihleri senle birlikte yapalım :)

Erdal Icelli' Alıntı:
Tugay benim tercihleri senle birlikte yapalım :)

Erdal bu sene benimle beraber tercih yapıp açıkta kalan olmadı. 8)

Sağolsun ösym bütün alengirli işleri sayesinde her b.ktan haberdar etti bizi istemeden de olsa. :)

Seninle tercih yapmak... Fenere koymak gibi birşey... :p

Tugay Aktepe' Alıntı:
Seninle tercih yapmak... Fenere koymak gibi birşey... :p

:ehue :ehue Bu lafı cok tuttum senle tercih yapmayı sabırsızlıkla beklicem Tugayım 8)

Tercih yapan kişilerin inşallah herşey gönlünce olmuştur.Gsbasket'den adam çıkar ;)

Erdal Avcı' Alıntı:
Kocaeli Ünicersitesi reklamcılığı kazandım.Bu çok iyi oldu.
koçum geçmiş olsun welcome to izmit :p
iyi bakalım artık gezxdiririz seni
bu arada ben de istanbul üni. lojistik kazandım bekle beni mabed

Valla ülkemizin forumlarında GsBasket'teki kadar üniversiteli ve mezunu olsa şu anda Japonya'nın ekonomisi ve teknolojisine sahip olurduk. :)

Deniz Baskın' Alıntı:
[quote="Erdal Avcı":33lviy9m]Kocaeli Ünicersitesi reklamcılığı kazandım.Bu çok iyi oldu.
koçum geçmiş olsun welcome to izmit :p
iyi bakalım artık gezxdiririz seni
bu arada ben de istanbul üni. lojistik kazandım bekle beni mabed[/quote:33lviy9m]
Sen nerelerdeydin ya.Gel Nba bölümünüde bi geyik yapalım.

İstanbul Kültür Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği %75 burslu
bu saatten sonra kaçıracağım bayan basketbol takımımızın maçları tamamen benim terbiyesizliğimden olur.

[/quote]Sen nerelerdeydin ya.Gel Nba bölümünüde bi geyik yapalım.[/quote]
nba'i görcen sen izmitte :p benim ev senin okula yarım saat uzakta :p ama ben istanbula gidiyorum fakat illa görüşürüz bi şekilde