ÖSS

össnin yıldızı oldum valla deneme sınavlarında kötüydüm ama büyük sınavların topçusuyum 8)

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Terzioğlu Kampüsü Coğrafya Bölümü!!! :)

Aynı mahalleden 2 arkadaşla beraber aynı üniversite ve aynı bölümü kazandık!!! :) Bu arkadaşlardan birisiyle ortaokul ve lisedede beraberdik!!! :)

Herkese hayırlı olsun!!!

GURURUMUZ UTKU!

ÖSYM
2009-ÖSYS Sonuçları
Sonuç Açıklama Tarihi: 12 Ağustos 2009

T.C. Kimlik Numarası 22643321564
Adı, Soyadı MUAMMER UTKU OĞUL
Baba Adı ÖMER

Yerleştiği Yükseköğretim Programın
Adı İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
MAKİNE FAKÜLTESİ

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ
Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü
1281245 05 GENEL
Puan Türü Yerleşme Puanı
SAY-2 348.067 (0,8 AOBP'Lİ)
Kayıt Tarihi 01/09-03/09/2009
Kayıt Adresi İTÜ. AYAZAĞA YERLEŞKESİ MASLAK/SARIYER
İSTANBUL

Bütün kazanan kardeşlerimi yürekten kutluyorum. Utku seneye İstanbul'da olacak :)

Re: GURURUMUZ UTKU!

Cevdet Akay' Alıntı:
ÖSYM
2009-ÖSYS Sonuçları
Sonuç Açıklama Tarihi: 12 Ağustos 2009

T.C. Kimlik Numarası 22643321564
Adı, Soyadı MUAMMER UTKU OĞUL
Baba Adı ÖMER

Yerleştiği Yükseköğretim Programın
Adı İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
MAKİNE FAKÜLTESİ

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ
Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü
1281245 05 GENEL
Puan Türü Yerleşme Puanı
SAY-2 348.067 (0,8 AOBP'Lİ)
Kayıt Tarihi 01/09-03/09/2009
Kayıt Adresi İTÜ. AYAZAĞA YERLEŞKESİ MASLAK/SARIYER
İSTANBUL

Bütün kazanan kardeşlerimi yürekten kutluyorum. Utku seneye İstanbul'da olacak :)

Kardeşimi tebrik ederim aynı bölümdeyiz,okulumda ve fakültemde de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...

Kazanan arkadaşları kutlarım. Hedefleri doğrultusunda 1 sene daha beklemeyi göze alanlara da gelecek yılda sonsuz başarılar silerim.

Emre hoş geldin başkente. Seni basketin yanı sıra voleybol maçlarında da görmek isteriz. : ) Yardımcı olabileceğim konularda elimden geleni yapmak isterim.

Utku, olmadı bu. : )Hani Ankara´dan destekleyecektik voleybol şubesi başta olmak üzere futbol harici branşları.

Kazananları tebrik ederim, kazanamayanlar için hiçbir şey bitmedi, yeni sistemin dezavantajları olduğu gibi, avantajları da çok. Seneye kazanırlar, çalışmak lazım tabii.

Burak, Kültür Üniversitesi dibimde.:) Hayırlı olsun, gireceğini bilmiyordum aslında. Hangisi Ataköy Yerleşkesi mi, Şirinevler mi? İkisinin arası en fazla 10 dakika. Okul güzeldir. Tekrar hayırlı olsun.

Yiğit Pazar' Alıntı:
Kazananları tebrik ederim, kazanamayanlar için hiçbir şey bitmedi, yeni sistemin dezavantajları olduğu gibi, avantajları da çok. Seneye kazanırlar, çalışmak lazım tabii.

Burak, Kültür Üniversitesi dibimde.:) Hayırlı olsun, gireceğini bilmiyordum aslında. Hangisi Ataköy Yerleşkesi mi, Şirinevler mi? İkisinin arası en fazla 10 dakika. Okul güzeldir. Tekrar hayırlı olsun.

Girmedi zaten. :)
Bir arkadaşı orayı kazandı.....

Yiğit Pazar' Alıntı:

:)
Girdim sayılır :p

Yılmaz, kendi okulumdan daha çok oraya giderim herhalde o yüzden de kazanmış sayılırım di mi :p

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Yiğit Pazar":3df3fs0m]

:)
Girdim sayılır :p

Yılmaz, kendi okulumdan daha çok oraya giderim herhalde o yüzden de kazanmış sayılırım di mi :p[/quote:3df3fs0m]

Bizim ev üzerinden ikametgah alabilirsin... :)

Eray Demirdöven' Alıntı:
Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Terzioğlu Kampüsü Coğrafya Bölümü!!! :)

Aynı mahalleden 2 arkadaşla beraber aynı üniversite ve aynı bölümü kazandık!!! :) Bu arkadaşlardan birisiyle ortaokul ve lisedede beraberdik!!! :)

Herkese hayırlı olsun!!!

Arkadaşlar kayıtlar bugün başlıyor.Kayıt yapacak bütün renkdaşlarıma hayırlı uğurlu olsun inşallah!!!

Bende yarın gidip kayıt yaptıracağım inşallah!!! :)

Sonunda bir yurt bulup yerleşebildik.Bu kadar aradıktan sonra istediğimiz bir yeri bulduk bulduk da, yurt arama esnasında gördüklerime inanamadım.

Abilerimiz,ablalarımız hep cemaat ve tarikat yurtlarından sakının demiştide ben tam olarak ne olduğunu bilmediğim için bu yurtlarada baktım.Gerçektende uzak durun!5 tane özel yurt gezdik.Ve bunların 2'si cemaat yurduydu.Özellikle ilk baktığımız yurtta bize verilen formu ve namaz kılınan misafir odaları hala aklımdan çıkmıyor.İkinci gittiğimiz yurdun kendi broşüründeki "Manevi destek programları" vs.vs..

Bütün bunlar insanın tüylerini diken diken ediyor.
Dipnot:Kocaeli Üniversite'sinin Reklamcılık bölümü Türkçe ama üniversiteye giren herkes "İngilizce yeterlilik sınavı"na giriyor.Madem bölümümüz Türkçe bizleri niye bu sınava alıyorsunuz?Geçemezsek hazırlık sınıfı ve bütün yıl İngilizce dersi uğraş dur.

Erdal sen bu yurtları birde bana sor.Salı günü Tekirdağ'a gittik kayıt yaptırmaya.Baktığımız yurtların yüzde 90'ı cemaat yurduydu.Adamlar bakteri gibi sarmış heryeri.Sonunda adam gibi bir yurt bulduk ama bulana kadar çektiklerimi bir ben bir de Allah bilir vallahi.

İstanbul içinde bir kardeşimiz daha yurt arıyor arkadaşlar. Avcılardaydı sanırım. Mecidiyeköy e kadar uygundur. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.