Hala benim yıldız adaylarıma inanmıyorsun değil mi?
Cevdet Akay' Alıntı:ÖSYM
2009-ÖSYS Sonuçları
Sonuç Açıklama Tarihi: 12 Ağustos 2009
T.C. Kimlik Numarası 22643321564
Adı, Soyadı MUAMMER UTKU OĞUL
Baba Adı ÖMER
Yerleştiği Yükseköğretim Programın
Adı İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
MAKİNE FAKÜLTESİ
MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ
Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü
1281245 05 GENEL
Puan Türü Yerleşme Puanı
SAY-2 348.067 (0,8 AOBP'Lİ)
Kayıt Tarihi 01/09-03/09/2009
Kayıt Adresi İTÜ. AYAZAĞA YERLEŞKESİ MASLAK/SARIYER
İSTANBUL
Bütün kazanan kardeşlerimi yürekten kutluyorum. Utku seneye İstanbul'da olacak![]()
Burak Barut' Alıntı:Kültür Üniversitesi Mimarlıktayım bu sene...
Yiğit Pazar' Alıntı:Kazananları tebrik ederim, kazanamayanlar için hiçbir şey bitmedi, yeni sistemin dezavantajları olduğu gibi, avantajları da çok. Seneye kazanırlar, çalışmak lazım tabii.
Burak, Kültür Üniversitesi dibimde.Hayırlı olsun, gireceğini bilmiyordum aslında. Hangisi Ataköy Yerleşkesi mi, Şirinevler mi? İkisinin arası en fazla 10 dakika. Okul güzeldir. Tekrar hayırlı olsun.
Yiğit Pazar' Alıntı:Burak, Kültür Üniversitesi dibimde.Hayırlı olsun, gireceğini bilmiyordum aslında. Hangisi Ataköy Yerleşkesi mi, Şirinevler mi? İkisinin arası en fazla 10 dakika. Okul güzeldir. Tekrar hayırlı olsun.
Burak Barut' Alıntı:[quote="Yiğit Pazar":3df3fs0m]
Burak, Kültür Üniversitesi dibimde.Hayırlı olsun, gireceğini bilmiyordum aslında. Hangisi Ataköy Yerleşkesi mi, Şirinevler mi? İkisinin arası en fazla 10 dakika. Okul güzeldir. Tekrar hayırlı olsun.
Eray Demirdöven' Alıntı:Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Terzioğlu Kampüsü Coğrafya Bölümü!!!![]()
Aynı mahalleden 2 arkadaşla beraber aynı üniversite ve aynı bölümü kazandık!!!Bu arkadaşlardan birisiyle ortaokul ve lisedede beraberdik!!!
![]()
Herkese hayırlı olsun!!!