Oytun Özer

Olumlu şeyler oluyor. En azından artık "para yok" bahanelerini duymuyoruz, maaşlar bile zamanında yatıyor. Oytun Özer beyi her maçta salonda takımların yanında görüyoruz. Sürekli takımın, oyuncuların ve hocaların yanında ve ilgili. Her gün arayıp bir ihtiyacınız var mı diye soruyormuş. Bunların hepsi normal olması gerekenler ama özlemişiz.

Saygılar.
 
Şöyle bakalım. Bu bütçe sene başında herhangi bir koça verilseydi de sezona başladığımızdan fazla para harcamak zorunda kalmasaydık nasıl olurdu? Sene başı 200-300 bin TL için Can'ı Ege'yi tutamadık bu sene sadece 6,7,8,9,10 ve 11. yabancı oyuncu lisansına verdiğimiz para 1,5 milyon TL civarında.

İnanmayan varsa TBF Transfer Yönergesini okuyup parmak hesabı misali sayabilir ödenen lisans parasını tabi:):). Düşmanlıktan yazmıyorum yani
 
Ben gündemi pek takip edemediğim için soruyorum bu Oytun beyin neler yaptığı ile ayrıntı bilgilerin kaynağı açık istibarat mı ? Sezon sonunda ancak ligde kalınacak sportif açıdan berbat bir sezon olduğu kesin. Bu sportif hezimete rağmen gelen-giden bir çok oyuncunun maaşları, koçlara ödenen tazminatlar ve federasyona ödenen lisans paraları yüzünden sanki çok yatırımı yapılmış bir sezonmuş gibi muhtemelen bir sonraki sezonu da etkileyecek düzeyde harcama yapılmış oldu . Üzerine sezonu isim sponsoru olmadam tamamlıyoruz gelir yaratma açısından da oldukça kötü bir sezon oldu. Her parametrede büyük başarısızlık hatta fiyasko varken yetkili kişi nasıl başarısız olmuyor ya da işini iyi yapmış oluyor ben anlamakta zorlanıyorum. Ciddi ciddi cebinden şubeye maddi katkı yapıyor ve bazıları bunu bildiği için olumlu konuşuyor sanırım.Gerçekten maaaşlar zamanında yatıyorsa belki böyle bir açıklaması vardır ortada sponsor yok,pandemi yüzünden tribünde geliri yok harcama sezon başı planın çok üzerine çıktı gelir gider dengesi iyice bozuk yani buna rağmen ödemeler düzenli yapılıyorsa deryadan yapılacak değil ya birileri rahatlatıyordur herhalde şubeyi.
 
Başlığı kısır döngü diye mi değiştirsek ne yapsak bilemedim :)

Bu kadar emeğin ve fikrin olduğumuz yerde saymak için harcanması bir miktar yürek burkan bir şey. Herkes elbette ki kendisine göre en haklı ama gerçekte durum böyle değil tabi, herkes de o yangını koparırken bir yandan da içten içe bunu biliyordur. Birbirimizi kandırmaya gerek yok diye düşünüyorum ;):)

Genel olarak bir kargaşa, manipülasyon, yanılsamalar var Türkiye'de basketbola dair. Yazıp çizmek bile zor geliyor bazen çünkü gerçekten gözümüzle gördüğümüzü bile tereddüt ettirecek bir gerçeklik var ortada. Herkes herkesi tanıyor, herkes herkesin ne mal olduğunu(kendince) biliyor, herkes herkese her şeyi zamanında tarif etmiş ve herkes herkesten daha iyi anlıyor bu işten....

Adamın adı Oytun Özer desek ona bile itiraz edilir muhtemelen, hem de çok ateşli bir şekilde...
 
Hatalar yaptı çok eleştirdik ama bu adam şube ile ilgileniyor ve bu sadece sözde de değil. Gerek erkek gerek kadın takımlarında böyle durumlarda bu kadar çabuk transferler yapıldığını ben hiç hatırlamıyorum.
 
Adam Galatasaray tarihine geçecek, Galatasaray Basketbolun en büyük dijital topluluğunda hala bir şeyler yazılmıyor. Demek ki bu durumu sonuna kadar hak ediyoruz. Başka yerde olsu bu yöneticiye yapılan eleştiriler neticesinde şu an azap yolunda yürüyor olurdu.
 
Avrupa Şampiyonu takımdan 20 tane transfer yasağı çıkartan adam üstüne 4 yıl daha görevde kalırken Galatasaray taraftarı hangi lobisiyle bu arkadaşı görevinden ettirecek merak ediyorum. Galatasaray taraftarın değil lisenin takımıdır bunu kabul edelim. Zaten taraftar kulübü olsa bugün Avrupa'da kaçan muhtemel şampiyonluk için üzülüyor olurduk. Şu günden içi sızlamayan liseli de yaşanan her türlü kötü durumun yegane sorumlusudur. Sen dernekten para çıkmasın diye Türk sporunun en büyük markasını çıtır çerez parasıyla döndürmeye çalışırsan başında Oytun olsa ne yazar, Jerry West olsa ne yazar.
 
Yediği pisliği temizlemeden kaçmaması güzel bir olay ama bu duruma düşüren de kendisi. Hesap zamanı.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Üst