Bu düşüncenden dolayı sana SIFIR verdim BarışBarış Şişman' Alıntı:Abi nerden buldun? Bir türlü ikinci el oyuncak bulunmuyor, eğer bir kaç güne kadar daha bulamazsam sıfır alacağım, hem oyuncak oyuncaktır.
Sıfır oyuncak daha da mutlu eder..
Bu düşüncenden dolayı sana SIFIR verdim BarışBarış Şişman' Alıntı:Abi nerden buldun? Bir türlü ikinci el oyuncak bulunmuyor, eğer bir kaç güne kadar daha bulamazsam sıfır alacağım, hem oyuncak oyuncaktır.
Bu düşüncenden dolayı sana SIFIR verdim Barış [/quote:m5ut1m89]Abi yaş oldu 23, bulamıyoruz ikinci el.Savaş Eskigülek' Alıntı:[quote="Barış Şişman":m5ut1m89]Abi nerden buldun? Bir türlü ikinci el oyuncak bulunmuyor, eğer bir kaç güne kadar daha bulamazsam sıfır alacağım, hem oyuncak oyuncaktır.
Savaş Eskigülek' Alıntı:Esra,
PTT,saat 17'ye kadar kargo kabulü yaptığından dün veremedik paketi. Bugün verilecek.
Bilgin olsun.
İLAVE:
Paket az evvel Kadıköy Postanesi'nden PTT kargo'ya Barış tarafından teslim edildi. Ayrıca kargo parasını da Barış kendi harçlıklarından vermiş.
Esracım bilgin olsun diye yazıyorum.
Gözlerim doldu vallahi.
Savaş Eskigülek' Alıntı:Esra,
PTT,saat 17'ye kadar kargo kabulü yaptığından dün veremedik paketi. Bugün verilecek.
Bilgin olsun.
İLAVE:
Paket az evvel Kadıköy Postanesi'nden PTT kargo'ya Barış tarafından teslim edildi. Ayrıca kargo parasını da Barış kendi harçlıklarından vermiş.
Esracım bilgin olsun diye yazıyorum.
Gözlerim doldu vallahi.
Dün Barış'la Antalya'daki bir arkadaşıma ulaşması için bir paketi de Harem'den teslim etmeye gittik.EsraUzun' Alıntı:Savaş eskigülek ve Barış şişman kargolar elime bu sabah ulaştı,teşekkür ediyorum..
dağıtım için İtülü aslanların gönderisinin elime ulaşmasını bekliyorum..
herşey için paylaşımlarınız için teşekkür ederim.