Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Blake Schilb gayet iyi bir transfer olur eğer gerçekleşirse olmazsa Markoishvili de fena olmaz gibi en azından şu dönemde bunlardan daha iyilerini yüklü bonservis ödemeyi göze alsak bile alamayız.

Schilb'cim.. Bak gelirsen kariyerine mûthiş bir artı yazdıracaksın. Eurocup şampiyonluğu başta olmak üzere lig ve kupa şampiyonluğu kazanacaksın ve bu kariyerini en had safhaya çıkaracak. Bizim taraftar gibisini de bulamazsın. Gelsen sen kazanırsın,gelmesen sen kaybedersin. Biz sen olsan da olmasan da inşaAllah 3 kupayı da alacağız. İsteriz ki seninde bu çorba da kendi kariyerin için bir tuzun,bir emeğin olsun. Gel güzel günler göreceksin,güneşli günler :)

Caja Laboral'dan Nocioni için teklif yapmışız. Adamlar TOP 16'da 5'de 4 yaptılar satacaklarını düşünmüyorum. Nitekim ki bonservisi için 800 yüz bin euro istiyorlar. Bu da transferi imkansızlaştırıyor.

Manuchar Markoishvili ismi dolaşıyor. Kötü bir oyuncu değil, aksine iyi bir sezon geçiriyor. Bazı özellikleri bizim takımın gereksinimlerini karşılıyor ama en önemli gereksinimimizi karşılamıyor. Liderlik vasfı pek yok. Tabi belki vardır ama bugüne dek o role soyunmuş bir oyuncu değil.

Metehan emınım Schilb bunları okusaydı hemen gelirdi :)
Schilb'cim.. Bak gelirsen kariyerine mûthiş bir artı yazdıracaksın. Eurocup şampiyonluğu başta olmak üzere lig ve kupa şampiyonluğu kazanacaksın ve bu kariyerini en had safhaya çıkaracak. Bizim taraftar gibisini de bulamazsın. Gelsen sen kazanırsın,gelmesen sen kaybedersin. Biz sen olsan da olmasan da inşaAllah 3 kupayı da alacağız. İsteriz ki seninde bu çorba da kendi kariyerin için bir tuzun,bir emeğin olsun. Gel güzel günler göreceksin,güneşli günler :)

Ulan Schilb gel işte be kardeşim.

Unicaja'dan Simon Krunoslav var aklıma gelen 2-3 oynuyor. Nocioni keşke olsa ama böylesine iyi bir başlangıç yapmışken, Caja Laboral öyle bir riske girmez.

Jasaitis için Kuban'ın kapısı çalınabilir ama onlar da yola devam ederken böyle birşeye müsaade eder mi? Zor.

Oyuncuları karın tokluğuna oynatmadıkları sürece Nocioni'yi bırakmazlar.Gerçekçi değil o girişim.Yeni üç ismi merak ediyorum.Çok kötü zamana denk geldi maalesef.

Caha Laboral şutör oyuncusu Oleson'u Barca'ya sattı. Şu an maddi olarak çok zor durumdalar. Galatasaray maddi olarak Nocioni'yi ikna edebilirse Caha bırakmaya hazır. Onların derdi guruptan çıkmaktan ziyade maddi bunalımın bir müddet önüne geçebilmek. Şu dönem çok az gelirleri var böyle bonservislerle idare ediyorlar.
2.03 lük Nocioni alınabilirse fark yaratır. Hawkins'in yerini ancak böyle bir oyuncu ile doldurabiliriz. Ben de önceden çok bilmiyordum ama en son Efes-BJK-FBÜ maçlarında onu çok iyi tanıdık. Oldukça iyi bir oyuncu.

NBA'de Free Agent olan Chris Douglas'a teklif yapmışız. Peşinde Memphis ve Lakers varmış. NBA olmazsa gelecekmiş. Onu bekleyecek kadar zamanımız olmayabilir. Bilmediğimden soruyorum nasıl bir oyuncu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...