Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arroyo'yu transfer etmeseydik Manuchar Markoishvili çok verimsiz bir transfer olurdu fakat şuan şartlar gayet uygun.gelirse taraftar ile birlikte performansının artacağı tipte bir oyuncu.sezonun bu bölümünde bulunabilinecek eniyi oyunculardan biri.
 
Bitik Şehir yazmış şimdide güldürüyoruz kendimizi millete,takip etmiyorum kendisini attığı twitlere baktımda nedir onlar öyle ya ? :)

Ah Hawkin ah diyorum onca yapılanlar boşa gitmesin artık bu sene iyi bir transfer ile hem kupa hem lig hemde avrupada önümüze daha rahat bakarız.
 
Schilb için en ideali 3 numara aslında. Ama 4'e de kayabilir tabi. Aslında 3'te oynarken rakipler üzerinde baya bir fizik avantajı oluyor. Kısa postta kullanılabilir, yani uzunları orada pek aktif kullanamadığımız düşünüldüğünde oradan baya etkili olabilir. Bunu sadece bitiricilik anlamında söylemiyorum, oyun görüşü de iyidir, pas-asist özelliği de vardır.

Tabi hepsinden önemlisi, kritik anlarda sorumluluk alabilecek bir karakterde oluşu. Hawkins'le kaybettiğimiz en büyük şey bu olacak çünkü. İnşallah o gelir.
 
Sportando Gününü bize ayırmış.Hakkımızda 4 oyuncu yazmışlar.

Blake Schillb'in yüksek maaş aklını çelebilir Denmiş

Andres Nocioni 800 bin Euro istemiş Caja Laboral zor olduğu söylenmiş.Caja Laboral bize San Emeterio'yu önerdiğini ama Ergin Ataman'ın veto ettiğini yazmışlar.

Ve son olarak tek olumlu olay Markoishvili'nin kontratı bu yıl sonunda biteceği için kulübünün bize bırakabileceğini iddaa etmişler.
 
Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Galatasaray Medical Park, İtalya’da Cantu forması giyen Manuchar Markoishvili ile 1.5 senelik anlaşmaya vardı.

Gürcü oyuncu bu sezon Cantu forması altından Euroleague’de çıktığı 10 maçta 12.6 sayı-2.5 ribaund-1.7 asist ortalamalarını yakalamıştı.

Kaynak: Turbasket

Manuchar Markoishvili has verbally agreed to sign a 1.5 year offer sheet with Galatasaray Medical Park. (per source)
about 16 hours ago via Twitter for iPadReplyRetweetFavorite

Hayırlı olsun
 
Ya Schilb olsun tercih. Savunması ile skorerliği ile kritik anlarda alacağı sorumluluk ile liderliği ile bence Hawkins'in yerini dolduracak tek oyuncu Schilb. Markioshvili,Hawkins etkis yaratamayacaktır. Schilb'i tercih etmediğimiz için üzülmeyiz inşaAllah :(
 
herkes schilb i istiyordu ever ama bizi oyalayan naz yapan bi adamada ne kadar tolerans gösterilir orasıda tartışma konusu zaten takıma bence yıldızdan çok takımın dengesini bozmayacak pis işleri yapacak bi takım oyuncusu lazım şu durumda (yıldız kavramı için domercant ı beklicez finallerde:)
 
Markoishvili yi ben beğeniyorum çok iyi şutu var, hiç geri adım atmıyor orta mesafe şutu en az dudley kadar iyi, çok iyide 3 lük atıyor, gürcü oyuncu olduğundan önyargılı insanlar
 
M.M i ben şut tarzı olarak Harun Erdenaya benzetiyorum,gozupek,kaliteli ve iyi bir sutor bence;zaten sorumluluk artık daha cok Arroyo da olacak onun besleyecegi bir sutor gerekiyor bize ayrıca Gurcu kanı var kendisinde merak etmeyin cok can yakar...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst