• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Oyuncu Önerileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cogito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oraya buraya kiralık verdiğimiz 10 civarında gencimiz var. Onların takibi ve kariyer planlaması iyi yapılsın, düzenli olarak onlarla görüşülüp ilgilendiğimiz intiba verilsin. Başka transfer yapmasak dahi bu çocuklar bize yeter.

Zaza yerine Chris Andersen iyi olmaz mıydı ?

Zaza Türk olduğu ve TBL'de de oynayabileceği için transfer edildi.
biliyorum bu yüzden transfer edildiğini bende çok sevinmiştim geldiğine ama oynamadı falan çok kötü oldu bizim için.Chris andersen tam pota altını karartan bir tip olduğu için söyledim zaten ah bir gelse :)

Barış Ermiş ve Birkan Batuk gibi gençleri takımımıza kazandırsak güzel olur.

biliyorum bu yüzden transfer edildiğini bende çok sevinmiştim geldiğine ama oynamadı falan çok kötü oldu bizim için.Chris andersen tam pota altını karartan bir tip olduğu için söyledim zaten ah bir gelse :)
Kimin yerine oynayacaklar sorması ayıptır?

Kimin yerine oynayacaklar sorması ayıptır?
andersen ligde oynamasa bile euroleague de büyük katkısı olurdu zazanın bi faydası olmadı şimdiye kadar bu yüzden dedim andersen olsaydı diye

andersen ligde oynamasa bile euroleague de büyük katkısı olurdu zazanın bi faydası olmadı şimdiye kadar bu yüzden dedim andersen olsaydı diye
Anderseni zaten bize yedirmezler.Ben Birkan ve Barış Ermiş'li mesaj yerine yanlışlıkla senin mesajını alıntılamışım

Onu bunu geçin Tofaştaki Kenan Sipahi'yi ne yapıp edip takımımıza kazandirmamız lazım.Çok ümit vaaden bir oyuncu 16 yaşında 1.94 boyu olan Guard pozisyonunda oynuyor.Bu günde Banvit karşısında çok iyi bir oyun sergiledi.Onu alacak takım birazda kendini geliştirmesine yardımcı olursa uzun yıllar o mevkide sorun yaşımaz.Biliyorsunuz Türk Basketbolunda kısa iyi oyuncu bulmak çok zor...

Kenan inanılmaz potansiyelli bir guard.Bencede girişimde bulunmalıyız

Anderseni zaten bize yedirmezler.Ben Birkan ve Barış Ermiş'li mesaj yerine yanlışlıkla senin mesajını alıntılamışım
Evet yedirmezler ama çokta güzel olurdu.:) kenan konusunda da küçültme dimi o da ersan gibi normalde 2 3 yaş daha büyük diye biliyorum

Kenan Sipahi'ye bakınca diamantidis'i görüyor gibi oluyorum,inşallah onun gibi büyük bir oyuncu olur,Türk basketbolunun en çok ihtiyaç duyduğu pozisyonda oynuyor çünkü kendisi.

kenan sipahi gerçekten gözdoldurdu bugün asistleri muazzamdı hele pota altındaki tipi olayı bitirdi:)

Lucas olsun Songalia olsun bu tarz oyuncular Euroleague'in en iyi takımında bile rahatlıkla ve çok iyi oynayabilecek oyuncular ama takım oyuncusu olarak.Sorumluluk konusunda ciddi sıkıntılar yaşatacaklar.Ha alınırken zaten bu isimler gelip her maç 15-20 sayı atsın son dakikada topu ona atın kullansın diye alınmadılar ama gerçek şu ki Lakovic dışında topu emanet edecek,güvenilecek adam yok.Lakovic duraksayınca da insanlar ister istemez bende dahil diğer yabancılardan insiyatifi alıp birşeyler yapmasını bekliyor.

Mesela Oktay hocanın Efes zamanında,üstüne gayet iyi hücum setleri çizdiği Drew Nicholas vardı.İyi hücum setleriyle doğru atışlar atar iyi de atardı takır takır,sistem içinde zorlama vs. de yapmazdı.Nicholas örnekti,o gelsin demiyorum ama bu savunma sistemimize uyum sağlayabilecek,en azından sırıtmayacak buna benzer skorerlere yönelik çalışmalar yapabiliriz.Şu an için zor belki böyle bir hamle ama mesela önümüzdeki sezon düşünülmesi gerekir.Atıyorum Shipp/Lucas gibi aynı tip oyuncuları kullanmak yerine birbirini tamamlayan oyuncular daha mantıklı geliyor bana.Sonuçta basketbol sadece savunma ile yürümüyor.Savunmada tutup,hücumda vurman gerek.

Nba'de sezon iptali kesinleşti diyebilirz artık.Dengeler çok değişecek avrupada,bakalım bizden bir hamle gelecek mi?

Ben mutlaka bir hamle gelecegini düsünüyorum.Nba oyuncuları topluca eurolig akın edecekler güç dengeleri degisecek , her kez çok güçlenecek bizimde güçlenmemis için transfer yapılacagını düsünüyorum .Tranfere karsı olmama rağmen lokavt dolayı artık skorer ve iyi savunma yapan bir 3 numaraya hayır demem.

Formamızı giyen efsane oyuncu süper olur. Olabilse keşke.

Herkes fantaziye başladı madem bizde yapalım.Kobe ve Howard transferleriyle Euroleague'i bile alırız.Riera gibi birine yıllık 3 milyon veren bir klüp böyle bir fırsat gelmişken bir fırsat yaratmalı bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri