• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Oyuncu Önerileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cogito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jamon Gordon gelirse skorer 3 numara almak şart olur.Jasaitis,Keselj gibi adamlar düşünülebilir.
EDİT:Gordonu izlemeyenler için bir video.
http://www.youtube.com/watch?v=BqqHlIemYlA
Size katılıyorum, ancak görev oyuncusundan öteye gitmeyecek bir oyuncudan bahsettiğimizi de belirtmek isterim. Ayrıca zaten bizim J.Shipp gibi ona benzer tarzda bir görev adamımız var.

Bu arada Jamon Gordon'u Salsabasket'te haber yapmış. Kendisi OLYP'ta oynamış Keselj o takımda yedek diyen arkadaşlarımız var. Keselj EuroBasket sonrası Sırp Coach'uyla arasında bir tartışma gibi bir durum olduğundan dolayı şans bulamadığını düşünüyorum, yoksa Ivkovic'in böyle bir cevheri değerlendirmemesi mümkün değil. Gordon, sezon geneli 20dk civarı oynamış HEBA liginde 5.8Sayı, 2.9Reb, 2.5Ass, EL'de 4.5Sayı,2.6 Rib,1.5Ass, EL PlayOff'ta 8.3S 3R 2,3Ass 2Tç, TOP16'da da 6S 3.2R 2.4Ass ortalaması tutturmuş. Tüm bunlar ışığında sizce başarılı bir sezon mu geçirmiş kendisi? Arz bumudur, Talep bumudur?

Bizim özellikle ön elemede kafa kafaya oynayacağımız takımlara karşı oyunun sıkıştığı ve hücumda sete set kaldığımızda eli titremeyen bir şutör'e kesinlikle ihtiyacımız var. Zaten Pick'n Rollleri iyi oynayan oyuncularımız var bir de hücuma Marko Keselj(ki bence özellikleri ve oyun tarzıyla M.Tomas'ın kopyasıdır kendisi) gibi cezalandırıcı ve M.Tepic,J.Lakovic gibi bu suların,havanın tadını almış enerjik,combo guardlara ihtiyacımız var. Uzun olarak Lock Out değerlendirerek ordan oyuncu aalmayı sakıncalı buluyorum çünkü elbet bu göstermelik, restleşme içeren grev bitecek ve en geç Ocakta geri dönmesi gerekecek. Çok fazla iddialı takım var ön elemede, gerçekten zor olacak ama oyuncu tercihlerini doğru yaparsak EL kesinlikle hayal değil.

Aynen Göker bey bende size katılıyorum
3 numarada istediğimiz tarz adamlar olmazsa ben Jasaitisin kesinlikle getirilmesi taraftarıyım.Hatırlayanlar bilirler Jasaitis savunması fena değildir ve savunma ribauntlarına müthiş yardım eder ve biliyoruzki düzen altında nasılo katkı verdiğini.Tutku ona alda at pasları çok verir.Kritik anlarda güvenebileceğimiz eli titremeyecek bir oyuncu olur Jasaitis.Zaten çok fazla bir parada isteyemez isterse maksimum 700 bin dolar civarı bir paraya anlaşabiliriz.

Bence bize katkı verecek adam Orlandodaki richardson kontrati da bitti galiba gelirse dısardan mukemmel 3luk istatistigi saglar bize

Kerem Gönlümün ne kadar Galatasaraylı olduğunu ve ciddi ciddi Galatasaray'da oynamak istediğini bizzat biliyorum ama adam Anadolu Efesin profosyonel oyuncusu ben Galasaray'da oynayacağım nasıl der, inşallah en kısa zamanda arzu ettiğin formayı en kısa zamanda giyersin.
Rako İstabul'u çok sevdi galiba kalacakmış gibi pazartesi - salı belli olmaz bekleyelim

andrew bogut un sözleşmesi ne durumda?

Bogut mu bugün 1 Nisan mı yapmayın yahu Bogut bugün Galatasaray'a gelsin Avrupa'da yüzyılın transferi olur ama İstanbulun Avrupa yakasına kırmızı, Anadolu yakasına sarı kar yağması daha olası

3 numaya bütçemizi de düşünürsek 2 adayım var...
Biri eski oyuncumuz Jasa, diğeri Efeste başarılı olamasa da Nachbar...
Nachbar bence bizim takımda rahatlıkla oynar, katkı da verir...

3 numaya bütçemizi de düşünürsek 2 adayım var...
Biri eski oyuncumuz Jasa, diğeri Efeste başarılı olamasa da Nachbar...
Nachbar bence bizim takımda rahatlıkla oynar, katkı da verir...

Emrah Abi bütçemiz 10-12 milyon dolar civarı Jasaitis gelirse sağlam 5 numara gelecektir.
Tabiki gönül Pekovici ister.

Yi Jianlian iyi olurdu...

Emrah Abi bütçemiz 10-12 milyon dolar civarı Jasaitis gelirse sağlam 5 numara gelecektir.
Tabiki gönül Pekovici ister.

Açıkcası Tugay NBA'de lokavt elbet bir gün biter ve Pekovic geri döner...
Bu sene olmasa da seneye Pekovic mutlaka ayrılacaktır...
Ben uzun vadeli olarak Bourisis'i daha çok isterim...
Benim Barac ile birlikte Avrupa'da oynayan en beğendiğim uzun şu an...

Keselj,Tepic,Alan Anderson...duy sesimizi yönetim..

NBA de sözleşmesi biten oyuncular

Andrei Kirilenko, Carlos Arroyo, Tracy McGrady, Peja Stojakovic, Tayshaun Prince, Nene, Shane Battier, Mike Bibby, David West, Josh Howard, Michael Redd, Jason Richardson, Grant Hill, Yi Jianlian

Oldu olacak bende Nene yi isteyim bari :D

Johs Howard tam hocanın aradığı 3 numara olabilir.İyi savunma yapar ve hücumu iyidir.
Ama Jasaitis daha mantıklı duruyor.:)

Ya herkesin ağzında bi Jasaitis var heyecanlanıyorum :)

Duyum mu var ilgileniyor muyuz ?

Şu anki sayfada söylenen Nba oyuncularından 2-3 tanesi hariç hiçbiri alınamaz..Alınsa da işimize yaramaz..

Ya herkesin ağzında bi Jasaitis var heyecanlanıyorum :)

Duyum mu var ilgileniyor muyuz ?

Yok Ali şahsen benim duyumum yok.Ama Jasaitisin bize ve sistemimize uyacak skorer olacağını düşünüyoruz sadece.
Ayrıca ribaunda katkı veren ve savunması fena olmayan bir isimdir Jasa.Ondan öneriyoruz.:)

gordondan sonra oldu olacak desean hadley'ide geri getirelim oda zamanında yılın savunmacısı seçilmişti.

shipp,gordon,evren,caner hep aynı tip ve tarz oyuncular,bu bolluk niye?skorer bir 3lük çü almak yasaklandı mı federasyon tarafından acaba?

gordondan sonra oldu olacak desean hadley'ide geri getirelim oda zamanında yılın savunmacısı seçilmişti.

shipp,gordon,evren,caner hep aynı tip ve tarz oyuncular,bu bolluk niye?skorer bir 3lük çü almak yasaklandı mı federasyon tarafından acaba?

Evet abi, federasyonun oyunları işte. Geçen hafta kulübe mail gelmiş Federasyon'dan. Final serisinde üçlük atmakta zorlandınız, o yüzden yenildiniz, yeni sezonda da üçlükçü almayın sakın demişler.

İyi üçlük atan birini alırsak İpekçi'yi vermemekle tehdit etmişler. Şu aşamada İpekçi bizim için üçlükçülerden çok daha önemli, o riski alamayız. Melih Mahmutoğlu'nu rotasyona sokacağız artık, yeni sezonda en büyük kozlarımızdan biri olabilir.

shannon brown...

jason kapono free agent bu sene...hemen almalıyız...her maç öncesi ısınırken atar 20 tane üçlük tribün olarak rahatlarız...oyunda kaldıgı 15 dakikada da 2de 2 üçlük atar birkaç top kaybı yapar savundugu adam kapono'yu birebirde geçmekten sıkılır falan...3sayı atabilmek bir meziyet ama inanın bu işi çok iyi yapanlar genelde diger alanlarda çok kısıtlı oluyorlar...bknz: kapono,korver,daniel gibson, oyunun diger yönlerini de iyi oynayan adamlar da bu 3sayı atmak konusunda sonradan birer makine haline geliyorlar bknz: brent berry,jason richardson,ray allen...

buarada jamario moon free agent listesindeymiş...artık nba'de istedigi süreleri alamıyor,yeterince kariyerli de...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri