Pankart Önerisi (Oktay Hoca için) ve Pankart ekibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bu hafta içi kısmetse Oktay hocamız için bi pankart boyama niyetimiz var,

öncelikle pankartta ne yazmalı herkes fikrini söylerse güzel anlamlı bişey çıkarabiliriz diye düşünüyorum.

ikincisi bi ekip oluşturalım İstanbul içinde yaşayıp abi ben bu işten anlarım yada benim elim yatkındır yada bir şekilde bu işin içinde olmak istiyorum diyen varsa küçük bi pankart ekibi kuralım.

Son olarak pankartta Oktay hocanın bi fotoğrafı, portresi neyse işte öyle bişey olacak Stay With Us HArry pankartı gibi bişey düşünüyoruz, Oktay hoca için söz düşünürken Oktay hocanın bi fotoğrafınıda koyun buraya, mesela ben çömelerek takip ettiği halini koyalım diyorum sizce?

Hadi bakalım fikirlerinizi bekliyorum en acelesinden Telekom maçına yetiştirelim. Allah utandırmasın.
 
Oktay Hoca´ya burada övgüler dizmek kolaydır. Zor olan ise övgüleri pankartın diline uyarlamak, düşünmek, kafa yormaktır bu uğurda. Sonrasında ise bedeni yormak...

Yapım aşamasında emek harcamaya aday kişilere hayatlarının en keyifli günlerinden birini geçireceğinin garantisini verebilirim. Günün sonunda pankart ortaya çıktığında, salonda asılıp gazetelerde ya da haber sitelerinde yerini aldığında duyulan haz ise bambaşkadır. Evet, biz yaptık!
 
Bence basta buyuk bır Oktay hoca nın resmı arkasında bızım oyuncular olsa Baş Komutan gibi bir pankart super olabılır.
 
Arkadaşlar hadi ya düşünün biraz sadece fikir istiyoruz.

Mesela ben şöyle bişey düşündüm "WE BELİEVE İN YOU OKTAY MAHMUDİ, FOREVER" (SANA İNANIYORUZ, DAİMA)
 
Commandante diyecektimde söylenmiş zaten bence en güzeli kesinlikle o.

Şu videoya bir bakın;http://www.facebook.com/video/video.php?v=1612841126411&oid=280951126427&comments
koreografi zaten imkansız gibide arkada sarı-kırmızı formayla oyuncular önde Oktay hoca.Resmin altında Komutan ve askerleri anlamına gelen ingilizce yazı.

Dediğim gibi videodaki zor gözükse de yapılabilir ama zamanın kısıtlı olduğunu düşünürsek Commandante çok mantıklı bence :)
 
Şamil abi ben her zaman varım, söylememişim ancak eksik kalmasın. Fikir işinde pek iyi değilim ama aklımdan geçen bir söz var, ''seninle yürüyeceğiz güzel günlere..'' Ortak karar verilsin, başlayalım çalışmalara, vakit dar.
 
İsteğimiz, pankartın sadece Oktay Hoca' ya hitap etmesi sanırım. Yani şampiyonluk, o kupa, imparator ve ordusu vs. konular değil. Yanlışım varsa Şamil Abi düzeltir :p

Benim fotoğraf tercihimin maçı oturarak izlediği hali olduğunu belirtmiştim toplu bir konuşmada. Yazı konusuna gelirsek Şamil Abi' nin önerisi kulağa hoş geliyor.
 
birde facebook'ta avatar yapmıştım bir fotoğraf, altına istemsiz şekilde, ''iste bizde savunma yapalım koç'' demiştim . Bunu ileride düşünebiliriz, eğlenceli de olur. :)
 
Doğru söylüyosun Berkan tabiri caizse sadece Oktay hocanın gururunu okşayacak bi şeyler istiyoruz. Ona göre düşünün hatta mümkünse ingilizceye düzgünce çevrilebilecek bişey olsunda sahadaki tüm insanlar gerekli mesajı alsın.
 
şamil abi bence türkçe olsun pankart hadi hoca yabancı olsa olur da ....''seninle yürüyeceğiz güzel günlere..'' bence bu harika olur fotoğrafın altına veya yanına
 
Sadece Oktay hoca içinse fikirler güzel. ''Sen daha önceleri nerelerdeydin?'' temalı bir şeyde olabilir.Gerçi kendim bile beğenmedim fikri ama :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst