Normalde Pankartı maçtan önce paylaşmayı düşünmüyorduk ilk maçta görülsün istedik bizim çok önce düşünmemeize rağmen bazılarınında buna yakın bir şeyler karaladığını görünce emeğimize saygısızlık olmasın diye bi geleneği bozarak maçta açmadan burada paylaştık.
Öncelikle fikirin genel hatlarıyla sahibi Kerem Bozgeyik'e teşekkürü borç bilirim. Msn de çok konuştuk şöylemi olsun böylemi olsun diye sonunda bunu çıkardık ortaya.
Sonra Pankartın Vucut bulması sırasında büyük emek harcayan Uğur Güven kardeşim onada ayrıca teşekkür ediyorum. Bi tanesin abicim.
Burak Eyvel gerek beni çıldırtan zorlamaları ile gerekse hiç bir işten kaçamamsı ile çok emek harcadı o da.
Arca Yıldırım o da benim gibi bacağında sorunlu olmasına rağmen bi sanatçı edasında yaptığı çizimler ve boyamaları çok başarılı gerçekten.
Aras Kafkaslı ilk gün hızır gibi yetişti onunda emeği var bu pankartta, Oktay hocanın yarısıda onundur
.
Okan Alaşalvaroğlu, kardeşim benim ya nereye çağırsak koşa koşa geliyor verdiğimiz her işi hiç gücenmeden zoruna gitmeden yapıyor, çok emeği var aferin Okan aynen devam abicim çok seviyorum seni biliyosun.
Çok sevdiğim bi başka kardeşim Alperen Küçük o da inanılmaz maharetli çıktı, adam doğuştan pankartçıymış da haberimiz yok vallahi, pankart reyizimiz
.
Yiğit ya kardeşim benim, geldi hem emeği hemde güzel espirileri ile bizi rahatlattı onu da çok sevdiğimi söylememe gerek bile yok. Banvit'e de gelse çok sevinirdim ama dersler her şeyden daha önemli.
Onur Uncu canım kardeşim benim bizi doyurdu
, ksıtlı vaktinde elinden geldiğince yardım etti emek harcadı.
Vel hasılı kelam bu isimlerini saydığım herkesin benden en az iki kat fazla emeği vardır hepsine teşekkür ediyorum iyiki varsınız.
Son olarak pankart yapalım fikrini ilk ortaya attığımızda kafa patlatan Melih Özkul, Gazanfer, Onur Yavuz, gene Uğur Güven, Savaş Karadağ, ve ismini sayamadığım tüm arkdaşlarıma
gsbasket ailesinin tüm bireylerine teşekkürler iyiki varsınız.