Panküp Kayseri 61 - Galatasaray 69 (Finaldeyiz!)

Tarih: 05.04.2011 Salı
Saat: 18:00
Yer: Kadir Has Kongre Merkezi

Deplasmanında da kazanarak biran önce final serisinin havasına girmek gerek. Sarayın Sultanları´nın ligin son maçında devirdiği Panküp Kayseri´yi bir kez daha mağlup edeceğine inanıyorum. Başarılar Sarayın Sultanları.

Kayserili Galatasaraylılar son yıllarda düzenlenen gerek Türkiye Kupası Finalleri gerekse diğer organizasyonlarda üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdi. Salı günü de Kadın Takımımıza hak ettiği desteği vereceğine inanıyorum.
 
Bilet fiyatlarına 2.5 tl diyorlar.Salonu doldurmak istiyorlar.Geçen sefer üni'nin tatilde olduğu döneme denk gelmiştik.Bu kezde sınavlar bahane olmazsa iyi bir kalabalık oluşturabiliriz.TED kendi salonunda bize ters gelen bir takım.Takımımıza deplasmanda olduklarını hissettirmememiz lazım.Yoksa bundan sonraki maçta Kayseri'de olduğu için seri çok uzayabilir.
 
Çokta iyi güzel oldu tamam mı ? Meselam bu Gstv mevzusunu çok karıştırdılar.Aralarında bi fark kaldı o da çokta güzel oldu.Şampiyonluk kurban olduğum Tamika Cathingsten gelecektir lakinki öyle değildir.Benim yorumlamam bu kadar.Hadi hayırlı işler.
 
Artık söyleyecek birşey kalmadı. Işılın dediği gibi İpekçide 12 bin kişi olsun artık. Yine bir ilke imza atalım.
 
Ceyhun Yıldızoğlu: Kötü zamanlarımızda, final serisinde salon sarı kırmızı ve 12 bin kişi olacak diye motive ettik hep kendimizi.
 
Kızlar üstüne düşeni yapıyor artık sıra bizde salonu doldurmak şart oldu
Fenerbahçeli bayan basket takımını Abdi İpekçide KIPKIRMIZI tribünleri görünce dizlerinin bağı çözülmüş şekilde izlemeyi bekliyoruz artık
 
Kayseri gibi ligin kalburüstü takımına karşı deplasmanda bu kadar rahat oynayıp sonuca gitmek kolay değil. Kızların maşallahı var. Darısı artık Fenerbahçe'nin başına diyip bu seriye noktayı koyalım.

Saygılar.
 

Üst