Peki Olin Biz de Seni İstiyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banvit 2.çeyreğe çok iyi başladı.Temiz sayılabilecek bir bloğa foul çalınınca Samardzinski 3ledi.Seibutis'i durdururlarsa maç rahat gelir.Ama Seibutis her zaman ki gibi.:) 31-29 Banvit.Tahminim Banvit kazanıcak :)

Mutlu gerçekten çok iyi oynuyor. 27 yaşında ve şutları oldukça istikrarlı. Hani türk rotasyonu için kesinlikle önemli bir isim.

Gönlüm Olin,mantığım Banvit diyordu.Olin'e karşı en ufakta olsa hata lüksümüz yoktu.Bandırma'da ki ilk 2 maçtan 1 galibiyetle döndüğümüz taktirde İstanbul'da işi bitiririz.Tahminim 3-1 geçeriz.Ancak bildiğim tek şey Bandırma'dan 2-0 la bile dönsek 2-2ye getiririz.İstanbuldaki maçlardan korkum yok.Bandırmadaki 3 maçta 1 galibiyet bize finali getirecektir.

Hiçbir zaman Olin'i istemedim. Hırsmış,intikammış bunları geçeceksiniz. Şampiyonluk istiyorsak stratejik düşünmemiz lazım. Olin'e 1-0 mağlup başlamaktansa Banvit'e karşı 0-0 başlayıp saha avantajını vermeyi tercih ederim.

Olin genel menejeri Serdar Yiğitsoy maç sonrası açıklamalarında taraftarımıza yakışıksız hareketler yapıldı,maç öncesi polis kameraları bizim taraftarımızı zoomladı sadece,her türlü çirkeflik yapıldı tarzında açıklamalar yaptı.

E! sormak istiyorum o adama,sen bizim maçta arana sarı laci formalı taraftarları aldın,kendi taraftarın salona girişimizden,çıkışımıza kadar aklınıza gelemeyecek küfürler etti,edirne'de o polis kameraları olinlerinin bütün küfürlerine rağmen bize zoom yaptı! bu perhiz,bu ne lahana turşusu derler adama!

maçtan sonra gelip bana birşeyler söyledin,duyamadım ne dediğini ve ne diyorsun diye bağırdığımda içeri kaçtın!

seneye bakalım neler yapacaksınız?

zaten beklentilerin üzerine çıktınız,hakem yardımlarıyla buralara kadar geldiniz,o mükemmel,küfürsüz,centilmen taraftarınızın da elendiklerinde ne kadar çirkef ve mağlubiyeti hazmedemez olduğunu gördük,keşke siz gelseydiniz bize rakip olarak,abdi ipekçi'de iki çift lafım olacaktı sana ve o taraftarına ama geçmiş olsun.

Aklım da duygularım da Olin Edirne diyordu ama...

Hem fiziksel hem psikolojik olarak bu kadar yorulan, dar rotasyona sahip Olin´i geçmek daha kolay olurdu bizim açımızdan. Ancak seride izlediğimiz Banvit´i de rahat geçmemiz gerektiğini düşünüyorum. Evet, Banvit´in pota altı bize göre daha iyi ama oyuncuların genel kalitesi ve yorgunluk faktörünü göz önünde bulundurunca bir adım öne çıkan takım biziz.

Tabii kendi kimliğimize yakışır şekilde oynarsak.

Bence Olin daha çömez bu konularda. Önümüzdeki sene daha tecrübeli adımlar bekliyoruz kendilerinden. Banvitten bişeyler kapmışlardır bugün =)

Bende Olin'i istiyordum. Erdal Bibo'ya da gecmis olsun. Caniiimmm kiyamam ben ona. :D

Banvit Olin'e gore daha iyi bir takim bence. Bizi cok zorlayacaklardir eminim.

Olin'i farklı hatırlasaydık keşke.Sezonun genelinde yarattıkları pozitif havayı bir şeyler kazanma ihtimali belirince yerle bir ettiler.Önümüzdeki sezon akıllı olacaklarını umuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...