Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kim gelirse gelsin play-off yarı finaline yakışır şekilde abdi ipekçi'yi 7-8 bin seviyelerinde doldurmamız gerek, klavyeden yazmak kolay. Salona da bekliyoruz fırsatı olan herkesi...
Ayrıca kim gelirse gelsin Marmara Bölgesi'nden olacak, bir deplasman yapabiliriz diye düşünüyorum.
Olin Edirne devreyi 40-31 önde bitirdi.Banvit oyunun içine girerse geri dönebilir.Özellikle Seibutis'in dili dışarı çıktı Olin'de.Dönem dönem hücumda tıkansalar da Banvit'in gevşekliği sayesinde farkı korudular.
İki takımdan da haklı olarak hoşlanmıyoruz ama güzel seri oluyor.Edirneliler sahaya baya etki ediyor.Nazar değmesin,iki taraftan da üç büyüklerin bestelerini duymadım bugün.
Banvit Golubovic ile pota altından üst üste sayılar bulunca, maç döner mi acaba dedim ama Olin pes etmedi.
Play off serilerinde hep belirleyici faktör kadro derinliği oldu. Bizim seride de bu seride de bariz şekilde gördük bunu. Olin son periyoda farkı artırarak giremezse son dakikalarda seriye nokta koyabilir Banvit.
yalnız banvit hiçbir şey yapmadı şu maç.. olin geçen maç son çeyrek ölmüştü resmen, son 8dk basket atamamışlardı, bu haldeki takımdan 25 fark yiyor banvit.. bıktım aslında şu seriden, bugün bitse de biz de işimize baksak diyodum uzadı hiç yoktan.. neyse 5.maçta olinliyiz tekrar yapcak bir şey yok..
Ne lanet takımsın sen Olin ya.İstanbul'a geliyim dedim Olin elerse Abdi İpekçi'de ki maçta salona giderim.İlk maçı kaybettiler.Şimdi dedim gidiyim İstanbul'a ve geldim hem arenada Konya maçı var hem Olin elenir burdan bir deplasman olur dedim Bandırma'ya o da olmadı seri 2-2 oldu.5.maç hafta sonu olur.Pazartesiye kadar burdayım salıdan öncede başlamaz yarı final serisi.Olin geçse de burdaki maç yalan oldu Banvit geçerse de hafta içi gsbasket olarak deplasman yapmak zor gibi.
Ah be olum, 3. maçtan da galip geleydiniz keşke... Baya uzun sürdü bu seri, Banvit neyse de Olin elerse yari final serisinde telef olacaklar yorgunluktan...
Olin'in gelmesini isterim.Bu seride bence Banvit'ten çok yıpranan onlar oldu.Nefesleri bize yetmez.Ancak Banvit kendi sahasında Olin'e seriyi yedirtmez gibi geliyor.
Bir tarafta Bize her yer Bandırma, Gücüne güç katmaya geldik diyen Banvitliler bir tarafta kendi uydurdukları bir ligde Real Madrid'e koymak isteyen Olinliler. Bu bakımdan çok keyifli bir maçtı. Tribünde saçmalama yarışı oluyor bu seride. Banvitliler zaten böyle tamam da Edirnelilerden böyle bir saçmalık beklemiyordum. 2-3 maçtır gülüyorum şu tezahurata hiç mi aklı başında insan yok yahu.