Cogito
0
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Tamir ediliyorlar, ama bu sefer kırmayalım!
Kırılmamasını sağlamanın bir tek yolu var kombine kartı olmayan o koltuklara otururtulmayacak.Aksi halde ilk büyük maçta yine aynı şey olur.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Tamir ediliyorlar, ama bu sefer kırmayalım!
Tolga Kaplan' Alıntı:Ben gözlerimle gördüm magandanın biri yoldan yürümek varken koltuklara basarak yukarı cıkıyordu.Bir daha böyle olaylar olursa gözümüze dizimize dursun o koltuklar.
Mümin Yavaş' Alıntı:Türkiye'de basketbol kültürü yok evet doğru fakat o mağanda diye tabir ettiğiniz insanlar olmasa o salon 300 kişiden fazla adam göremez.
Mümin Yavaş' Alıntı:Türkiye'de basketbol kültürü yok evet doğru fakat o mağanda diye tabir ettiğiniz insanlar olmasa o salon 300 kişiden fazla adam göremez.
Mümin Yavaş' Alıntı:Artık orasına siz karar verir istekte bulunulsun mu bulunulmasın mı.Ama hepimiz biliyoruz ki koltuğa oturup interaktif bir biçimde takımını destekleyecek bir taraftar kitlemiz yok en başında ben.
Ama pembe koltuklar olmazsa olmaz sahaya yakınlık açısından daha öncede belirtmiştim.
Tolga Kaplan' Alıntı:Oturmak zorunda degilsin ama o koltuga basmak gibi bir zorunluluga itmesin bu seni.
Murat İNAL' Alıntı:Çözüm basit. Hatta yönetim belirtmişti bunu.
Yap bütün pembe koltukları kombine. Herkes yerine otursun en azından o bölümde. Bak bakalım kimse koltuğunu kırıyor mu