Petr Tucek

eğer doğru kişiyse fotosu;
Petr_Tucek.jpg
 
taner84' Alıntı:
inşallah öyledir :p

öyle öyle... :)

2.07

keşke aytaç kaptan da takımda kalsaydı o zaman kale gibi olurdu içerisi. özellikle tekerlekli sandalye basketbolunda içeriden oyun çok önemli olduğu için önemli bir transfer yaptık.
 
insallah aslanlar bu yıl şampiyon olur bende duymustum en uzun bu spor dalında gereken katkıyı saglayıp sampıyon olacagımıza cani gönülden diliyorum
:atki
 
3. hafta performansı, 24 sayı 19 ribaund !

i love you tucek ! :)

ultrAslan izmir tucek'i çok sevdi. tucek de izmir'i unutamayacağını belirtti giderken..
 
Boyu ile değil TRde Avrupanın da sayılı pivotlarından. Yüksek Yüzdeli Pota altı atışları inanılmaz bir basketbol bilgisi ile kendine ve takım arkadaşlarına çok iyi poz. yaratabilen bir oyuncu. boyalı alanın karartan en büyük güçlerinden biri. TRye gelmiş en iyi yabancı. GSdeki Gençlere örnek bir abi. Sevimli bir Çek vatandaşı. İzmirde 1tane maçını izleme şansı yakaladım. Tek eksiği hızıymış gibi geldi. (1 kere izlemek kesin bi yorum bahşetmez insanlara). Aldığım haberlere göre Türkçe'yide sökmeye başlamış. Serdar Kaptanın eski ve şimdiki takım arkadaşı. istese 100 sa rekorunu rahatlıkla kırabilecek cinsten bir oyuncu. Takım arkadaşlarına olan desteği ile gerektiği kadar şut kullanması ayrı bir takdire şayan özelliği. Busene ve gelecek sene Avrupada Takımın en büyük kozlarından.
 
Petr TUCEK

Biliyorsunuz bu hafta son maçını oynadı 4 yıl boyunca arma için savaşan bu Aslana buradan da bir teşekkürle uğurlayalım derim ben herşey için teşekkürler tucek :)
 

Üst