Philadelphia 76ers

Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

Emre abi Samuel Dalembert'i küçümsemek gibi olmasın ama[zaten küçümsedik küçümseyeceğimiz kadar] Dalembert'in karşısında savunma olarak yapacağı hiç bir şey olmayan 37 yaşındaki Juwan Howard var.Böyle düşünürsek 14 sayı, 8 rebound, 3blok, 2 asist pekde bir önem ifade etmiyor.
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

Emre Yuksel' Alıntı:
oden ve hatta pryzbilla'nın bile sakat olduğu blazers'ın uzun rotasyonu büyük darbe yemiş olmalı.. lamarcus alridge 44 dakika oynamış zaten.. elton brand 25 sayı 9 ribaund tamam da 3 maçtır 0 sayı ile çıkan dalembert'ten 14 sayı yemek çok acı gelmiştir portlanda..speights da 14 sayı.. sadece 3 uzunumuzdan 53 sayı yemişler..

baksana erdal , ben de aynı şeyleri yazmıştım sabah..
portlandın pota altı içleri acısı..
dalembert'in karşısında kimin olduğunun önemi yok bence..
rakip 4 kişi oynasa, uzunsuz bile oynasa bu istatistikleri yapması şaşırtıcı olurdu.

dalmbert'in yerine fatih solak'ı alalım sixers..
yılda 11 milyon usd değil, sadece 1.1 usd alsın..
ondan daha fazla katkı yapmazsa bana ne derseniz deyin.
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

Fatih Solak değilde DeAndre Jordan çok iyi gider size.Hazır Clippers yedek 3 numara sorunu çekiyorken Kapono ile takas edin.
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

Tugay Aktepe' Alıntı:
Sixers, Sacramento'yu deplasmanda yenerek dengesizlikte çığır açtı. :)

Evans, Martin yoktu kingste.
Iverson'un yüzdeli olarak 20 sayılarda atması güzel. Brand bençe geçince bençten gelen katkımız da arttı. Brand de fena maçlar oynamıyor.
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

billups ve melo'dan yoksun denver'ı deplasmanda yenen sixers deplasman turnesini bitirdi...6 maçın 3 ünü kazandık, 3 ünü kaybettik.. takımın bu seneki genel durumuna bakarsak kötü değil.. bu galibiyetlerin bir anlamının olması için şimdi içeride oynayacağımız maçları kazanmamız lazım.. özellikle de wizards maçı.. bu sene çok sinir oldum arenas'a. soyunma odasında millete silah çekmesi falan.. ruh hastasıysan hastaneye yat.. onları yenersek çok sevineceğim..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

nfl'de de normal sezon tamamlandı.. orada play-off tablosu nasıl belirleniyor bilmiyorum.. eagles dün gece dallas deplasmanında 24-0 mağlup olmuş ve division liderliğini dallas'a kaptırmış..iki takım da 11-5 durumda ama herhalde aradaki maçlara bakılıyor eşitlikte.. daha kötüsü play-off'ta da dallas ile deplasmanda oynayacakmış eagles.. yani dün 24-0 kaybettiği dallas'ı gidip deplasmanda yenemez ise sezon bitiyor.. maç 9 ocak çarşamba gecesi..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

takımın iyi-kötü burnunu biraz doğrultması ardından Eddie Jordan'dan Iverson' a sevgi dolu sözcükler gelmiş. Sahada, saha dışında, soyunma odasında bize çok faydası var demiş.. Ben Allen'ın kayışı ne zaman kopacak, onu merak ediyorum.. şu anda tam istediğimiz gibi.. topları da seçerek kullanıyor.. Iguodala'nın bozalan moralini toplamak için onu oynatmaya çalışıyor falan da umarım eski günlere dönmeyiz.. şu wizards'ı bir yenelim ne olur. arenas'a derin bir antipati besliyorum son zamanlarda.. ne olur yenelim..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

sammy dalembert'in 20 sayı-20 ribaunt gibi inanılmayacak istatistikler yaptığı maçı kaybettik wizardsa.. ıverson, brand, young, speights.. hepsini toplasanız 20 sayı etmiyor skor olarak.. bir ara 14 sayı fark yapmışız ama son çeyrekte tam teslim olmuşuz.. bu herif bir daha ne zaman böytle bir maç çıkarır. 2011 de falan.. değerlendiremedik.. herkesin kötü şut attığı bir güne denk geldi.. şu wizardsı yenemiyoruz ya.. yuh bize.. cuma günü toronto var.. defansını d sini bilmiyorlar ama bize en az 110 sayı atarlar.. fikstürde hiç sevmediğim takımlar arka arkaya gelmiş.. wizards, raptors... jazz de olsa tam olacaktı..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

daha ne kadar böyle kaybedeceğiz.. maçı baştan sona iyi oynadık.. Iverson en iyi maçını oynadı bu seneki ama dalembert denen hayırsız yüzünden yine maçı verdik.. son topta c.bosh onu ezdi geçti.. ama onun suçu sıfır.. speights a ver bosh'u.. istediği kadar kısa olsun.. maç son topa kalmış, chrıs bosh sağ turnike atıyor.. sağ bir de. speights süreleri yine azaldı.. dalembert sevdanız yüzünden yanıyoruz eddie efendi.. atın şu adamı artık benche.. bir de şeyi bir daha yazacağım.. bitime 8 saniye kala yop AI ın eline geliyor.. Bencil demesinler, eski günlerdeki gibi demesinler diye pas verecek yer arıyor.. neticesinde top harcandı ve t.young ın dengesiz üçlüğü işle maç gitti.. AI sen kaldır at kardeşim.. Bu takımda senden başka son topu oynayacak adam mı var.. Kaldır at..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

eski günler ne güzeldi Webber capimize tecavüz ediyor diye kızardık...
ama gel görki bizim cap folloş oldu Brand, Dalambert, Green gang bang yapıyor ama ses çıkaran yok...
sanırım hoşuna gitmeye başladı bizim gmnin...
kendisi San Francisco lu olabilir..:)
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

Detroit macının ilk ceyregını cok cok üstün oynadık green güzel oynadık dalambert yıne sacma sapan bir iş yaptı ama ribuandlarda etıkılı gibi gozukdu ilk periyotta ...

Biz mac sonunu oynayamıyoruz bu sefer oynarız umarım...
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

Sunuda sölemeden gecemicem hic bir takım oyunumuz ıkılı oyunumuz yok tıpkı murat özyerın galatasaraya oynatıgı gibi kos sutu at dön bunu yapıyoruz
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

İlk yarının bitmesıne 5.20 var 42-22 öndeyiz AI siz oynuyoruz bu kadar fark beklemıyordum öle ahım sahımda oynamıyoruz ama karambol basketbol ile gidiyoruz, kıyametmı kopacak anlamadımkı
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

Detroiti bastan assgıya üstün oynadımız macta yendik takımın iyileri brand ile green`di dün aksam...
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

Can Altay' Alıntı:
Emre Eagles sezonu kapatmış, acınız büyük olmalı

evet acımız büyük.. nfl de çok katı bir sistem var.. asla ikinci bir şansınız olmuyor.. 5 maç üst üste kazandıktan sonra cowboys'a yenilmişti eagles.. puanlar eşitlendi ve cowboys division'da üste çıktı.. play-off tek maç ve dallas'ta idi.. cowboys'a bir sefer yenildik ve sezon kapandı..Ama bu sefer çok fena oynadığımız bir güne denk geldi.. Mcnabb sezonun en kötü maçını oynadı.. Interceptionlar, fumblelar havada uçuştu.. elenmeyi hak etti..

dün gece de müthiş bir maç vardı.. green bay- arizona maçı.. uzatmaya falan gitti.. 02.30 a kadar yatırmadı bizi.. Bugün nasıl akşam edeceğiz bakalım.

Bu arada ağır toplardan New England da artık yok.. Kazan kaynamaya devam ediyor..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

az evvel sonuçlanan maçta new orleans'ı 96-92 yendik...
enteresan bir maç oldu dalembert'in blokları, reboundları defansta sertlik oluşturdu...
anlayamadığım bir şekilde dalembert bize 10 milyonlık kontratı soktuğu sezon ki performansına yaklaşıyor...
gerçi biz yemdedik bunu kontrat mevsiminin yaklaştığını biliyoruz...
bu yalancı bahara aldanıp kendisine kontrat önerenin Allah belasını versin...
 

Üst