Pınar Karşıyaka-Galatasaray CC

Ya ben izmirliyim ama şu anda mesleğim gereği şehir dışındayım,salonda maçı seyretmek isterdim gerçekten,karşıyaka taraftarınıda o kadar abartmayın,mutlaka takımımıza destek için orda olun,madden orda olamasakta yüreğimiz sizinle...
Maça gelince Karşıyaka önemli bir deplasman olmuştur her zaman ama bu sene kadro kalitesi bakımından ağır bastığımız gerçeğini kabul etmek lazım,geçen seneki maçta salondaydım,malik kötü bir oyun cıkarmıştı ama bu sene fitch ve yeni transferimiz gravesle bu macı alacagımız kanaatindeyim,tabiiki tufanda iyi performansını devam ettirecektir.Ayrıca ben bu maçta kaptandan biraz varlık gostermesini bekliyorum,en azından içimden öyle geçiyor...
 
Arkadaşlar,

Karşıyaka seyircisi haftalardır bu maçı bekliyor. Maça gidenler direkt olarak salona girsinler ve dışarıda forma, atkı vb. kullanmasınlar. BJK maçını hatırlıyorum, yanılmıyorsam geçen yılki maçtı ve taraftarlar bayan ve çocukların da bulunduğu tribüne saldırdılar. Hatta polis BJK'lileri zor çıkarttı.

Karşıyaka konusuna gelince duyumlarıma göre Griffith tam olarak forma girmemiş, hücumda pek istikrarlı değil hatta potaya pek bakmıyor. Savunma direnci de zayıf (tabi eğer kondüsyon sorununu çözmediyse)... Ancak onun eksiğini pota altında Slaughter kapatıyor, çok iyi zıplıyor ve mükemmel timing'i var blokları inanılmaz. Blok ve smaçları ile tribünleri coşturuyor. Snow iyiye benzeyen bir oyuncu ancak devamlılığı yok ve penetre eden oyunculara karşı faul problemi yaşayabiliyor.

Umarım iyi bir maç olur ve kazanırız.
 
gitmeyi düşünenler ayık olsun ksk lılar dan hersey beklenır..

uA izmir alsancakta ts maçini izlicez diyip gitmeme karari aldı gene de münferit gdişler olcaktır bize yarıla yer ne kadar tam bılmıyıorum ama dolcaktır aMA salonun tek cıkısı var cıkısta herkes dikkatlı olsun..
 
Eğer BJK´yi Ahmet Cömert´te yenmiş olsaydık Karşıyaka vs gibi maçları kaybetme lüksümüz olabilirdi. Ancak şu anda böyle bir lüksümüz yok. Zaten iki takımın kadrolarını karşılaştırdığımızda hissedilir bir fark var. Umarım muhtemel bir Karşıyaka galibiyeti derbi öncesi moral olur takıma, taraftara.
 
sezon başından beri pek bi varlık gösteremeyen holmanın gönderilmesi iyi oldu ..yerine oyuncu düşünülüyor mu ? transfer yapılcaksa hangi pozisyona bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyoruz
 
Karşıyaka bizim için seyirci potansiyeli hariç pek de ürkütücü değil kanımca.Hem kadro kalitesi ve derinliği olsun,hem de oyun stratejisi olsun çok çok üstünüz kendilerinden.Her hafta sahaya yansıttığımız ve beni en çok bu sene mağlup olsak bile mutlu eden şey mücadelemiz onlara yetecektir bile.

Burak aldigi sure icinde takim icin oynarsa bi problem olacagini zannetmiorum,aynı sekilde Fitch de takima tek basina mac kazandirma gibi bi dusunceyi sahaya yansitmazsa;ki Fitch kendini torpulemeye basladi bu manada biraz,bakalım Kaptan oyunun sıkışacağı anlarda eline gelen her topu kendi atmak zorunda hissetmez kendini.

Fitch ve Mitchell'in screen üzerinden yaptığı penetrelerden sonra screen i yapan özellikle Graves ve Cemal'i görerek yaptığımız oyun bence bu maçta çok işe yarayacaktır.Çünkü Rashard olsun,Umut olsun çok yavaş oyuncular ve özellikle Graves'in bu tarz pozisyonlarda bizi yanıltmayacağını gördük.Ayrıca alan savunmasına karşı Tufan'ın da son haftalarda yükselen atış grafiğinden de yararlanmamız gerekir.Karşı takımınsa tek başına bişiyler üretebilen tek bi oyuncusu var oyun sıkıştığı anlarda o da Alvin Snow;büyük ihtimalle koç kendisini Mitchell'a emanet edecektir.Yapacağımız 1-3-1 le onlara korkulu anlar yaşatacağımızı umuyorum.

Bu maçta bikaç oyuncudan değişik ve ekstra performanslar bekliyorum.Mithat olabilir,Tolga olabilir ya da İsmet olabilir.Umarım hem futbol hem de basketbol takımımız bugün yüzümüzü güldürür.
 
karşıyakanın futbol maçı 13.00 e alınmış.maç 14.45 te bitse alsancaktan vapurla yarım saatte gittiklerini düşünürsek 15.15 te orda olurlar.inşallah yetişmezler.Galatasaraylılar doldururuz salonu.
 
valla ceza gelecek bence :roll: gerci bilerekmi degilmi... kimse söyliyemez ama...


takim buarada cok iyi... fitchsiz iyi oynuyoruz


23 - 30 öndeyiz...
 

Üst