G
Guest
Misafir
Kısaca şunu dicem...
Mitchell Fitch'siz bir hiççç ....
Mitchell Fitch'siz bir hiççç ....
onuryavuz' Alıntı:Nereden başlayacağımı bilemiyorum. Sanırım en iyisi takımın genel olarak yaptıklarından ya da yapmadıklarından başlamalı. Savunma yok, hücum desen o da yok. Ancak oyuncuların unuttuğu bir şey vardı mücadele etmeyen bir takımın maç kazanma ihtimali de yok. Tüm yoklara rağmen son 30 saniyeye 2 sayı önde giriyorsun ve top sende buna rağmen maçı kazanamıyorsan hakemlere kızmanın bir mantığı da yok. Başarısızlığı dışarda arayıp kendi hatalarımızı görmezden gelmenin de anlamı yok.
Sonuçta maç boyunca çok lakayıt bir oyun sergiledik. Oyuncuların aklı gelecek hafta oynanacak olan derbideydi. Bu nedenle sadece bedenleri gelmiş İzmir´e. Karşıyaka zaten çantada keklik oynamadan da kazanabileceğimiz bir maç diye düşündüler/düşündüm ama evdeki hesap çarşıya uymadı.
Taraftar olarak gene giyotinleri hazırlayıp sehpaya da tanıdık bir isim olan Mitchel´ı çıkarmışız bile. Tamam Mitchel bu maçta kötü oynadı ama insafsız olmayın bu kadar da. Oyuncu robot değil ki her maçta aynı performansı sergilesin. Tepki gösterilecek, giyotine gönderilecek biri varsa o da kimse kusura bakmasın ama Kaptan Burak´tır. Oyundaki performans düşüklüğünü bir kenara bıraktım sportmenlik dışı faul yapmak da neyin nesi en kritik anda. Graves Türkiye şartlarına çirkeflik anlamında çok çabuk uyum sağlamış. İki tane dirsek attı, geldiği ligde dirsek oyun kuralları içinde sayılıyordu galiba !
Sahada bir tane aslan vardı. Tufan Ersöz, gerisi bağlar gazel...
Osman Metin ARCAN' Alıntı:Kazandığımız maçı kendi ellerimizle verdik...
Mitchell yine süper bir "pırpır" olduğunu kanıtladı. Mithat Demirel de çok zayıf.... geçen senelerde bizde tutunamayanlar coştu KSK'da...
Not: Graves de yarardan çok zarar verdi... Ne zaman adam gibi Center/Power Forward'ımız olacak merak ediyorum?!
Arda Öztürk' Alıntı:maçta yapılan tek yanlış şey mithatta fazla ısrar edilmesiydi
İSMET RESMEN HARCANDI
18 YAŞINDA Kİ ÇOCUK 25 KÜSÜR DK SÜRE ALDI NORMAL SÜRENİN SON BASKETİNİ ATTI
BİZİM İSMET HAVLU SALLIYORDU O SIRALAR KOY HOCAM OYNASIN ADAM KENDİ YAŞITINI BULMUŞ YESİN ONU ORDA
ALTYAPILARI TAKİP EDENLER BERKAY İLE İSMET ARASINDAKİ FARKI BİLİRLER
hak verdiğim tek nokta seyirci baskısndan korkması