Play off 1.Maç Galatasaray 68 - 54 Mersin BŞB

Vallah bu federasyonun başındakilerde gram akıl varsa diyorum devamını getirmiyorum. Ayıp yahu, hadi satılık ruhsuz adamalrsınız bunları anlıyorum. 2 dubleye kendinizi satarsınız. Ama play off maçları başlamış hadi haliyle hafta içide maç oynanacak. cuma günü 19:30'a maç koyuyorsunuz buna kızıyorum neden 20:00 yada daha sonra değil diye ( FB ile oynanan maçta FB'ye 20:00'a bizim maça ise 19:30'a koymayı görev bilmişlerdi) Ama beni daha çok sinirlendiren, Şehirlerine play off gelmiş, GS ile belkide elenip elenmeme maçı oynayacak Mersin takımının iç saha maçı 17:30'da. Ayıp kere ayıp. sİz bu ülkeye, kadınlarına ahalisine basketbolu , kadın basketbolunu sevdirmeyemi çalışıyorsunuz yoksa aman kimse gelmesin diye mücadelemi ediyorsunuz. Yazıklar olsun böyle federasyona da başkanına da. Birilerinin kaba etini yalamaktan göremez oldun ortamı...
 
Mersin'i 9 maçtır (3'ü hazırlık maçı) üst üste yeniyoruz, seriyi 11'i bağlayıp, bu senelik kapayalım. Onuncu galibiyet için, bugün Abdi İpekçi'deyiz.

Türkiye Kupası zaferi ve Kayseri'de ilan edilen lig liderliği sonrasında ilk İstanbul, 12 Şubat'taki Fenerbahçe galibiyeti sonrasında ilk Abdi İpekçi ziyareti. Ben özledim Sarayın Sultanları'nı izleyip, alkışlamayı. İnşallah benim gibi düşünen çoktur, hiç değilse son dönemdeki başarılarını alkışlamak için salonda hatrı sayılır bir kalabalık olur.

Normal sezondaki Mersin maçı felaketti tribün. 50-60 kişiye oynanan maçtan sonra kızlara neden oynamıyorlar diye kızıyoruz. Onlar gerekli adımı attı, sıra bizde.
 
İki maçta yenip kolay geçmemiz gerek bir rakip. Bjk-Kayseri serisinin uzayabileceğini düşünürsek takımın dinlenmek içinde fırsata ihtiyacı olur. Sürprize yer vermeden hemen kısa kesmeliyiz.

Cuma günü 19.30 gibi bir saatte çok fazla insanın salona gelebileceğini düşnümüyorum ayrıca.

Saygılar.
 
Arkadaşlar Merhaba

Ben İstanbul'a yeni geldim, yaklaşık bir haftadır buradayım, İstanbul hakkında fazla bir bilgiye sahip değilim, Avcılar'da oturuyorum, Google Haritalardan baktığımda Abdi İpekçi'nin Zeytinburnu semtinde bulunduğunu gördüm.

Şimdi Avcılar'dan Zeytinburnu'na Metrobüs çalışıyormuş, ben Zeytinburnu Metrobüs İstasyonunda inersem salona rahat ulaşabilirmiyim, Bana biraz yol tarifinde yardımcı olurmusunuz?
 
Maça geleceğim ama çok kişi olacağını sanmıyorum bizim taraftarımız şampiyon olunca kutlamasını bilir Bayan Basketbol takımı için neyse bu konulara girmeyelim inşallah maçta 5 6 bin olur ya .
 
Mersin'de durumlar karışık zannedersem, iki oyuncunu birbirine girmiş birinin burnu kırıldı diye okumuştum. Favoriyiz zaten, sorunlarını da düşünürsek rahat ve farklı bir galibiyet bekliyorum. Başarılar kızlar
 
Maça sınav öncesi olması ve hastalık durumu sebebiyle gidemedim ama televizyondan izledim. İlk devre muazzam bir oyun ve şut yüzdesi ile oynayınca (özellikle türk oyunculardan gelen yüksek katkıda önemliydi bence) ikinci devre hazırlık maçı havasındaydı takım için ki bu yüzden bu devreyle ilgili eleştiri yapılması yersiz olur bence. Takım playofflara iyi bir başlangıç yaptı ve bunun artarak devam etmesini bekliyoruz Dişi Aslanlarımızdan. 28 Mart'ta bu seri biter yarı finaldede bir 3-0 bekliyorum ve finale doğru sorunsuz gidip finaldede lig şampiyonu olacağımızı düşünüyorum. Biz inanıyoruz (inancımızıda finalde salon dolacağına inandığımdan söylemiyorum bile yarı finalde salonun yarısından fazlasını doldurmakla gösterelim) Dişi Aslanlarımızda inanıyor ve bu kupa bizi bekliyor !!!
 

Üst