Play off 1.Maç Galatasaray 68 - 54 Mersin BŞB

Erkek takımımızın sonuncuyla yaptığı maça bile gelip bu maça gelmeyen abilerimiz vs. vardı. Ayrım yapmamalıyız bence takımlarımız arasında :)

Maç için söylenecek fazla söz yok. Sıkmadan ve rahat bir galibiyet aldık olması gerektiği gibi. Takım çok iyi bir hava yakaladı umarım son maça kadar bozulmaz. Taraftarın da ilgisi artmaya devam ediyor doğal olarak. Cuma akşamı ters bir saat olmasına rağmen 1000 civarı insan vardı salonda.

Mersinde Deniz'e yumruk atıp burnunu kıran Larkins' in hemen akabinde maça çıkmasını anlayamadım. Anında kovulmaması Mersin'in büyük bir ayıbı. Zaman zaman bizim tribün de ıslıkladı kendisini. Maçtan sonra Mersin otobüsünün etrafında bayağı bir polis vardı. Deniz'in ailesi de oradaydı sanırım. Biraz kargaşa vardı ama tam ne olduğunu anlayamadım.

Ne gidebildim ne de izleyebildim macı işlerimden dolayı acaba özeti varmı bir yerlerde....

tebrikler dişi aslanlar....

EDİT : galatasaray.com da buldum....

Fowles'dan smaç bekledik ama olmadı, canı sağolsun. Kolay kazandık, Bahar Çağlar 8s-9rib ile dikkat çekti. Işıl Alben'in yeni imajı çok şık olmuş. Şampiyonluğa emin adımlarla gidiyoruz...

Maçın oyuncusu başlığına girip, 3 ismi ayıramayacak kadar iyi bir takımlar artık. Kimi dışarıda bıraksak ayıp olacak. Bir-iki ay önce oraya yazacak 3., hatta 2. ismi bulmaya zorlanıyorduk. Takım olabilmek çok güzel :)