Re: Tbl- Galatasaray: 80 - BJK: 66 (Kazanmaya devam)
Murat Cantas' Alıntı:
[quote="Burak Barut":161hlipt]Üstteki mesaj tamamen insanlarn GalatasaraylIlIgn sorgulamaktadir.
Herkes istedigi yere istedigi bicimde gidebilebilir.
Herkes de istedigi yüzle orada olabilir bunu ne siz ne de hic kimse sorgulayamaz !...
Yöneticilerin biraz daha dikkatli olmasini bekliyoruz...
Bir cok kisi Galatasaray sorgulamasindan ceza aldigi forumda bu yazinin saatlerdir burada durmasina ses cikarmayanlara Sevgiler Saygilar...
Bak kardeşim karadenızden nasıl görünüyo bilmem ama canı sıkıdıkça Galatasaray'ı ne salona gelip destekleyen nede bugüne kadar zerre kadar kulübe katkısı olmayan ama her fırsatta eleştirip mangalda kül bırakmayan o kadar çok insan varki..
Benım sözlerim onlaraydı,ama isteyen üstüne alınsın diye yazdım zaten..
Bırakta senın yaşından fazlasını gecesını gündüzünü bu renklere adamış gerektiğinde gözünü kırpmadan canını bile ortaya koymuş kişi olarak iki çift laf etmeye hakkımız olsun..[/quote:161hlipt]
Ben böyle bir hakkınız olduğunu düşünmüyorum abi.
Karadeniz'den nasıl görüldüğünü gerçekten bilmiyorsunuz, rahatça forma giyip dolaşamamayı bilmiyorsunuz, Galatasaray maçlarında psikopatlarla nasıl köşe kapmaca oynadığımızı bilmiyorsunuz.
Emin olun İstanbul'dan sallamak en güzelidir, benim için önemli olan Anadolu'da ki taraftarın nasıl olduğudur.
Çünkü Anadolu traftarı aşkından uzak duruyor sizler gibi İstanbul gibi şehirde Arma Peşinde koşma ihtimali olmuyor.
Takımı yakınlara gelsin diye bekliyor.
Ha diyorsanız ki ben bilmem her maç gelin malesef Taraftar Kredisi adında bir kredi yok olsa biz onu alır hacimizi de getirirdik.
O yüzden kimsenin kimseye ne yüzle geldin tarzı deme hakkı yok.Sevdanıza saygımız sonsuz maça gitmenize de sonsuz ancak gitmeyenleri bu şekilde eleştiremezsiniz.
Finale çıksak ben maça gelsem yüzsüz mü diyeceksiniz diye de sormak isterim ?
Herkesin düşüncesi kendine ben maça gittim eleştirme hakkım var siz gitmediniz konuşmasınız tarzında bir düşüncede olduğunuzu görmek gerçekten acı.Sizler gibi tribünlere hakim kişilerin biraz daha taraftarı sarıcı bir tutum sergilemenizi beklerim gelene aslan gelmeyene yüzsüz diyerek değil.
Saygılar.