Re: Beşiktaş-GALATASARAY(Arman İçin oyna) Atkins cok kritik
E Ergün Yıldız 0 23 May 2009 #182 Re: Beşiktaş-GALATASARAY(Arman İçin oyna) alan savunmasına hücum edemiyolar neden alan savunmasına devam etmiyoruz nedennn
Re: Beşiktaş-GALATASARAY(Arman İçin oyna) alan savunmasına hücum edemiyolar neden alan savunmasına devam etmiyoruz nedennn
Hüseyin Karaçil 0 23 May 2009 #184 Re: Beşiktaş-GALATASARAY(Arman İçin oyna) Biri şu Wesson ı durdursun...
Okan Bakır 0 23 May 2009 #186 Re: Beşiktaş-GALATASARAY(Arman İçin oyna) HAYDİ koçlarım alın şu maçı..
E Ergün Yıldız 0 23 May 2009 #187 Re: Beşiktaş-GALATASARAY(Arman İçin oyna) işte böyle ya alan savunmasına devam
S Sinan Soysal 0 23 May 2009 #189 Re: Beşiktaş-GALATASARAY(Arman İçin oyna) Mütiş efor sarfetti bu gün takim . ins seri burda bitecek . Aksi taktirde son mac cok zor gececektir .
Re: Beşiktaş-GALATASARAY(Arman İçin oyna) Mütiş efor sarfetti bu gün takim . ins seri burda bitecek . Aksi taktirde son mac cok zor gececektir .
H Hakan Avci 0 23 May 2009 #190 Re: Beşiktaş-GALATASARAY(Arman İçin oyna) Hakeme(lere) diyecek söz bulamiyorum. :?
Hüseyin Karaçil 0 23 May 2009 #191 Re: Beşiktaş-GALATASARAY(Arman İçin oyna) Atkins e yapılan açık faul
H Hakan Avci 0 23 May 2009 #192 Re: Beşiktaş-GALATASARAY(Arman İçin oyna) Murat Canin kasinda acilma var. Cevher´den 3lük. :?
O Okan DAMGACI 0 23 May 2009 #196 Re: Beşiktaş-GALATASARAY(Arman İçin oyna) Hakan Avci' Alıntı: Hakeme(lere) diyecek söz bulamiyorum. :? Genişletmek için tıkla ... sonra niye ELde yada ULEBde turk hakemlerıne gorev vermıyorlar diyoruz
Re: Beşiktaş-GALATASARAY(Arman İçin oyna) Hakan Avci' Alıntı: Hakeme(lere) diyecek söz bulamiyorum. :? Genişletmek için tıkla ... sonra niye ELde yada ULEBde turk hakemlerıne gorev vermıyorlar diyoruz
S Sinan Soysal 0 23 May 2009 #197 Re: Beşiktaş-GALATASARAY(Arman İçin oyna) Cevherin de Balı bir yere kadar .
Hüseyin Karaçil 0 23 May 2009 #198 Re: Beşiktaş-GALATASARAY(Arman İçin oyna) Tolliverrrrr...en kritik anlarda o vardı hep.
Volkan Kızıltaş 0 23 May 2009 #199 Re: Beşiktaş-GALATASARAY(Arman İçin oyna) Beyler skor geçseniz süper olur
E Emel Dizili 0 23 May 2009 #200 Re: Beşiktaş-GALATASARAY(Arman İçin oyna) maç bizim yazın artık :roll: