Play-Off Çeyrek Final 3. Maç | Galatasaray LH: 78 - Beşiktaş IF: 65

Çok fazla spor konuşacak bir dönemde olmasak da çeyrek finalin son maçı salı günü oynanacak, kazanırsak rakibimiz Banvit olacak. Takımın ritmi herkesin malumu, hala vites arttırabilmiş değiliz, düşe kalka devam ediyoruz. Bu turu kazasız belasız atlatıp, belki önümüze tekrar düzgün bakma ihtimalimiz olur, Banvit karşısında da "winner" kimliğimizin ortaya çıkmasını bekleriz.

Tarih: 20.05.2014 - Salı - 20:00
Yer: Abdi İpekçi Spor Salonu
Yayın: LİG TV 3
Biletler: http://www.biletix.com/etkinlik/RGS27/TURKIYE/tr
 
Euroleague´de kalıcı olabilmek adına önemli bir maç. Diğer boyutları benim adıma çok fazla anlam ifade etmiyor şu anda.

Maddi sorunları belki 1-2 hafta sonra çözebiliriz ama kaybedersek maddi sorunları çözdükten sonra bu maçı tekrar oynayalım deme hakkımız yok maalesef. Parkeye çıkan her oyuncu ve teknik kadro bunu düşünerek adımını atsın İpekçi´ye.
 
Arkadaslar buraya yazdigim icin kusura bakmayin ama tapatalk dan foruma baglanamiyorum.Ayni sorunu yasayan var mi ?Yoksa sorunsuz giriliyor mu?
 
Zoran Erceg'in ön plana çıkacagı bir maç olur ve umarım yarı finale yükseliriz,şampiyon olamasak bile sezon bizim için erken bitmemeli
 
Malik'in yerine Henry oynamalı bu maçta.

Aynı zamanda Engin ve Furkan'da daha fazla süre almalı.

Cenk,Ersin ve Marko için özel Setler hazırlanmalı. Keza Henry oynarsa onun içinde.

Tribün umarım bu sefer daha fazla dolar. Bu maçta tribün gücüne fazlasıyla ihtiyacimiz olacak çünkü.

Ergin Hoca'nin da eski formuna kavuşmaya başladığı maç olacak bu maç Allah'ın izniyle.

Vurup geçelim !!
 
1-) Lofton'u Marko ile savunmalıyız.
2-) Perkins'i Sinan çok iyi marke etti.Yine Sinan savunmalı.
3-) Taraftar fark 15 olsada halay türkü moduna girmemeli.
4-) Malik yerine Dom oynamalı.
5-)Ender'in yerine Engin süre Almalı.


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
Mutlak kazanmamız gereken bir maç, İlk maçtaki gibi cıvık oynamamamız gerken bir maç, Oyuncularımız gerekeni yapacaktır mutlaka... Ancak taraftarlar olarakta kendimizi sorgulamamız gerekiyor artık. bir derbi mücadelesi ve trübünler dolmuyor....

Malesef bu maçtada trübünler dolmayacak gibi. Taraftarlarımız neden biletlere gereken ilgiyi göstermiyor bir türlü anlamış değilim. Normalde biletlerin bu saate kadar bitmesi gerekirdi.
 
Soma faciası dolayısıyla tam odaklanmak zor oluyor, ordaki insanlara haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor nedense ama hayat da devam ediyor işte...

Lofton'u çok iyi savunduk Akatlar'da, buna rağmen imkansız şutları soktuğu oldu ama aynı sertlikte devam etmeliyiz.

Taraftarla birlikte 40 dakikalık bir savaşa çıkmalı takım. Başarılar aslanlara.
 
Kazanmak zorunda olduğumuz için kazanacağımız maçtır, takımın geninde olan bir şey bu. Maça gelecek olursak Furkan Aldemir'in maçı olmalı ve olacaktır. Topu bir şekilde pota altına indirip oradan işlemeliyiz. Dış atışa biz değil onlar bağımlı kalmalı kısaca. Mümkün olduğunca orta mesafe dışına çıkmayalım. Çok şey istedim belki ama ilk çeyrekten rakibe bu maçı alamazsınız mesajını verirsek zorlu Banvit serisi için 3 periyotluk daha düşünme ve dinlenme süremiz olacaktır.
 

Üst