Play-Off Çeyrek Final Serisi Maçları | Galatasaray CC - Türk Telekom (71-78, 68-73, 86-88)

Re: Play-Off Çeyrek Finali; Galatasarayımız-Türk Telekom

Benim korktuğum el amin ile williams inanılmaz formda.Taraftar desteğine gelirsek ankarada takımımız yalnız kalmaz.Hatta belki ttelekom taraftarından bile çok sayıda olabilirler.

Murat Hoca önemli maçlarda karşı takımı iyi analiz edip önemli silahlarını durdurucak yolları buluyo oyüzden El Amin'in savunulması konusunda çok fazla endişelenmiyorum.Ama bazen bu tür oyuncuları naparsanız yapın tutamıyosunuz.İnş. öle bi gününe denk gelmeyiz El Aminin...Bunun dışında bizim için en önemli olan şey Owens'ın performansı.O iyi oynadığı zaman kaybetmesi çok zor bir takım oluyoruz.Burada ki handikapımızda Williams'ın Owens'a karşı hep üstünlük sağlaması.Dileğim Williams maçın başında Owens'a ters bir hareket yapar Owens'ta Efes maçında ki gibi sinirlenip maçı tek başına bize getirir.. :)
Her nekadar Pınar Ablayı memnun edemesekte bütün maçlarda yine orda olacağız... 8)

Dee-El Amin eşleşmesi galibiyeti belirleyecek diye düşünüyorum!

4 maç olur 5.maça gitmez diye düşünüyorum..
Ankara'da alacağımız bir galibiyet turu getirir..

Solomon'u tutmadı mı Dee :roll:

Ne çabuk unuttuk o günleri :roll:

Ama Dee tutmasın Cenk tutsun o ayrı konu.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Solomon'u tutmadı mı Dee :roll:

Kerem Abi;

El-Amin ve Play-Off'lar..

Birkaç yıl geri dönersek ne demek istediğimi anlarsın umarım..:)

El-Amin'i Dee tutabilir zaman zaman ama Cenk de tutacaktır bence de o tutsun. Arda da uyarmış beni zaten. Ama Dee muhabeti gerçekten sıktı. O bizim guardımız. Futboldaki Cihan gibi Orhan gibi Baki gibi eleştirilmesi sinirlerimi bozuyor.

Öncelikle bu turu 3-1 alırız gibime geliyor. Bir kere Telekom suns gibi denver gibi atarak kazanmaya çalışan bir takım. Playoflar savunmaların konuştuğu bir ortam ve bizde bugün buradaysak savunmamız ve inatçılığımız sayesinde. Tüm bunları düşününce turu geçeceğimizi düşünüyorum

Bu arada Oyak maçını kimler izledi?

Bir Woolridge'dir gidiyor ama Dee'nin tuttuğu kesin mi Woolridge'i?

Kimler izledi o maçı?

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":2hnrgzu5]Solomon'u tutmadı mı Dee :roll:

Kerem Abi;

El-Amin ve Play-Off'lar..

Birkaç yıl geri dönersek ne demek istediğimi anlarsın umarım..:)[/quote:2hnrgzu5]

Peki El-Amin birkaç yıl öncesinin aynı El-Amin'i mi??

Bence kesinlikle hayır.Ankara da istediği havayı bulamadı.Yanıltmasın canlı yayınlanan maçlardaki performansı ligde kesinlikle istenileni tam olarak veremedi verseydi Telekom 1. bitirirdi.

Kendi oyuncunuzu yerindibine sokarken karşı taraftakinide dev aynasında görmeyin.

Biz bu turu 4-5 numaralarımızla geçebiliriz.Owens-Johnsen-Hüseyin-Gaines bu isimler çok iyi olursa onların pota altını kevgire çeviririz.

Tabiiki savunmamız ön plana çıkacaktır,ben yediğimin bir fazlasını atarım maçı kazanırım mantığında olan Telekom'a iyi savunma yapabilirsek işimiz kolaylaşır.Alan Savunması tutarsa işler bize doğru döner.

Cenk , El - Amin' i tutamaz..tutarsa asist kralı olur El Amin , gerek yok zaten böyle fantazilere Dee tutsun fazla sorun çıkarmaz El Amin..onlar önlem alsın Dee ' ye , Halukla tutsunlar , Tutku tutsun denesinler işte onlar düşünsün..

Playoff Programı Açıklandı
Beko Basketbol Ligi?ni 5. sırada tamamlayan Galatasaray Cafe Corwn, ligi 4. sırada tamamlayan Türk Telekom ile playoff çeyrek finali serisinde karşılaşacak. Seride saha avantajı Türk Telekom?da bulunuyor. Normal sezonda her iki takım da birbirlerine karşı birer galibiyet alırken, bu önemli seri 0-0 eşitlikle başlayacak. Seride 3 galibiyete ulaşan takım bir üst tura yükselecek.

Serinin ilk maçı 3 Mayıs Cumartesi günü Ankara Atatürk Spor Salonu?nda oynanırken, ikinci maç, 5 Mayıs Pazartesi günü yine Atatürk Spor Salonu?nda oynanacak. Darüşşafaka Spor Salonu?ndaki serinin 3. maçının tarihi ise 8 Mayıs Perşembe.

Galatasaray ? Türk Telekom playoff çeyrek final programı
3 Mayıs Cumartesi
Türk Telekom ? Galatasaray Cafe Crown (Ankara Atatürk)

5 Mayıs Pazartesi
Türk Telekom ? Galatasaray Cafe Crown (Ankara Atatürk)

8 Mayıs Perşembe
Galatasaray Cafe Crown - Türk Telekom (Darüşşafaka Ayhan Şahenk)

10 Mayıs Cumartesi
Galatasaray Cafe Crown - Türk Telekom (Darüşşafaka Ayhan Şahenk) ? Gerekirse

13 Mayıs Salı
Türk Telekom ? Galatasaray Cafe Crown (Ankara Atatürk) - Gerekirse

Karşılaşmaların saatleri ileri bir tarihte Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından açıklanacaktır.

Telekomu yenecek güçteyiz. Önemli maçlarımızı hep kazandık. Avrupada badalonaya ve hakemlere takılana kadar hemofarmından (adriyatikte final) asveline (fransa ligi lideri) gran kanariasından bjk sına önümüze geleni ezdik. ligde hiçbir takıma 2 kez yenilmedik ve ligi efesi yenerek moralli bitirdik. şu an için saha tek dezavantaj olarak gözüküyor. telekom çıktığına bu bakımdan seviniyorum , ankarada aslanlarımızı destekliyebilicez. umarım ben de ctesi ankaradayım ,takımımım yanındayım.

Telekom'a yenilmeyebilirdik.Evet çok iyi oynamışlardı ama ikinci yarıdan sonra takımımızın konsantrasyonunun bozulması maçı kaybetme sebeplerimizin başında geliyordu.Resmen darmadağın olmuştuk.El- Amin çok tecrübeli bir oyuncu, Dee'yi çok rahat ezebiliyor.Kendine güveni yüksek.Oyuncularımızın hiçbirşeye aldırmadan, savaşmaları gerek.15 sayı geriye düşsek te geri gelebileceklerini biliyorlarsa ona göre sonuna kadar mücadeleci olmalılar.Savunma, konsantrasyon, istek!

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Dee-El Amin eşleşmesi galibiyeti belirleyecek diye düşünüyorum!

Aynı düşüncedeyim Eyüp Abi.Ama bence El-Amin Dee'nin inişli çıkışlı oyun sergilemesinden dolayı bir adım öne çıkıyor.Yine de her zaman söylediğim gibi serbest atışlarımızın yüzdesini biraz daha yükseltirsek ve C.Owens playy-off serisinde Efes maçındaki ve sezon başındaki performansını gösterir,Hüseyin son maçtaki gibi olursa kesinlikle favori biziz :)

çarşamba-perşembe iki akşam üst üste maça gidebiliriz ama anadolu yakasından gelecekler için 20.00 bile erken kalıyor.. en azından 20.30 olmasını temenni ediyoruz.. eyüp abi belki bir el atar bu işe de :p tabii öyle 18.30-19.00 falan olacaksa ben hiç heveslenmeyeyim..

Emre abi 20.30 olmasını bekliyoruz demişin ama hiç sen Türkiye liginde gördün mü herhangi bir maçın 20.30'da başladığını ben daha hiç görmedim.Düşündükleri saat 19.00 olur gibime geliyor ama yaparlarsa yine 20.00 yaparlar ama ben pek sanmıyorum.Neyse herşey bizim için hayırlısı olsun diyelim...

Ne bileyim Burak ya.. Bayan maçlarını 20.00 ye koymuşlar.. Bir de cuma akşamı maçları 20.00 oluyordu ya bazen.. ondan öyle yazdım..