Play-Off Yarı Final 2. Maç | Banvit 69-67 Galatasaray Liv Hospital

Seriyi kısa kesmemizi çok istiyordum, akşamdan beri içimde bi sıkıntı var. Umarım İstanbul'da bitiririz işi, aksi takdirde kahrolmamak mümkün değil...

Belkide bu yenilgi bizim için daha iyi olur. Hatalarımızı görmemizi, olası finalde son topu nasıl kullanıcağımızı, uzunlarımızı nasıl aktif hale getireceğimizi, kötü oyuncularımızın nasıl daha iyi duruma geleceklerini görmelerine sebep oldu. Herşeyde bir hayır vardır.

Belkide bu yenilgi bizim için daha iyi olur. Hatalarımızı görmemizi, olası finalde son topu nasıl kullanıcağımızı, uzunlarımızı nasıl aktif hale getireceğimizi, kötü oyuncularımızın nasıl daha iyi duruma geleceklerini görmelerine sebep oldu. Herşeyde bir hayır vardır.

Olaya bakılması gereken açının bu olduğu kanaatindeyim ben de.Okuduğum her yorum haklı gerekçelerle yazılmış neredeyse.Tedirginliği çok tehlikeli bir takıma karşı oynamamıza bağlıyorum.
Çarşamba ve cuma acayip işler olmazsa Banvit'in evimdeki tüm maçları kazansam dahi şampiyonum dediği sezon tarafımızca kapatılacaktır.Aslanlara ve koça güven tam bir şekilde İpekçi'de görüşmek üzere.

Erceg-Ersin-Bonsu cok formsuzŞimdilik Marko ve Sinanla gidiyoruz bakalım..Cenkte iyi iki maçtır ama süre yine az alıyor..Ergin Atamanın hep yaptığı bu playoffta Kadroyu baya dar tutmak ama ana taşlar formsuzken değiştirsin bu mantığını..

Furkan'ın 9 dakika oynatılmasının nedeni açıklanmalı. Zoran Erceg'de ısrarını bir nebze anlıyorum ısınırsa makine gibi atıyor lakin Zoran Erceg'in kötü başlayıp iyi bitirdiği maç yok. Rezilse öyle devam ediyor. Furkan senin boyalı alanını savunuyor. Erceg ise helva gibi.

Anlam veremediğimiz noktalar var.Bunlar ağır eleştiri olarak nitelendirilmemeli.Furkan gibi sert bir oyuncunuz var ama Yumuşak Erceg'i tercih ediyorsunuz tamam ısınıdığında atıyor ama onu ısıtmak için maçı kaybedemezsiniz.Malik savunmada iyi tezine katılmıyorum.Savunmada top çalsa iyi savunma yapsa nolur ? Bir steps ve hücum faul ile yine sıfır'a sıfır oluyoruz.Cenk gibi iyi bir şutör neden tercih edilmez anlamıyorum.Ender oyuna giriyor topu alıyor.19-20 saniye top elinde son 4 saniyede ne olursa artık kısmet.Domercant'i alsa hoca en azından 3-4 tane üçlük atar kısa mesafe şutu var.Ergin Hoca'nın tercihlerini asla anlayamıyorum.Yani elimizde kaliteli malzeme var ama biz illa gecekondu yapmaya çalışıyoruz.Karşıyaka'nın Ülker Arena'da nasıl doğrandığına şahit oldum.İlk maç kafa kafaya giderken iki hücum faul verdiler maçı katlettiler.İkinci maç facianın son noktasıydı.Batista dayak yedi ama hakemler gık demedi.Biz Banvit'i elesek nolur?
Bu oyuncu kadrosu ve bu yanlış seçimler ve bu hakemler ile Ülker Arena'dan galibiyet çıkaramayız.Ayrıca Fener'in keskin şutörleri var.Melih , Bogdanovic , Bjelica ve ısınırsa Kleiza yani oradan galibiyet çıkarmak istiyorsak.Malik Erceg hataları yapıp Furkan'ı 9 Dakika oynatırsak 3-1 ile Şampiyonluğu veririz.Şimdi ben düşman ilan edilirim.Aliağa facialarını unutmadık.Saçma oyuncu tercihleri inanılmaz kayıplar yaşatır.Yaşadık.
Ergin Hoca'nın koçluğuna diyecek yok ama tercihlerine var.

Şikeciler finalde bizi istiyormuş. Yok şöyle ezeriz, yok böyle ezeriz atıp tutuyorlar. Finale çıkıp şu şeref yoksunlarına hadlerini bildiririz inşallah. Ergin Hoca sever finalleri..

Şikeciler
finalde bizi istiyormuş. Yok şöyle ezeriz, yok böyle ezeriz atıp tutuyorlar. Finale çıkıp şu şeref yoksunlarına hadlerini bildiririz inşallah. Ergin Hoca sever finalleri..

Dünkü oyunumuz hiç de umutlandirmadi beni.

Yabancılardan sadece Arroyo ve Marko'dan katkı alabiliyoruz.

Dünkü oyunumuz devam ederse hem final zor.

Finale çıkarsakta Ülker'e karşı pek etkili olacağımizi düşünmüyorum.

Umarım dünkü oyunumuz devam etmez...

Suanda fülker den bahsetmek cok gereksiz.Eurolig yerine eurocup da mücadele eden bir galatasaray i düşünmek bile beni korkutuyor. O yüzden bu seri , şampiyonluk kadar önemli.Hata yapmamali tüm gücümüzle bu 2 maça asilmaliyiz.Bu saatten sonra iyi oyun değil sadece galibiyet benim için yeterli.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şikeciler finalde bizi istiyormuş. Yok şöyle ezeriz, yok böyle ezeriz atıp tutuyorlar. Finale çıkıp şu şeref yoksunlarına hadlerini bildiririz inşallah. Ergin Hoca sever finalleri..

Kızlar UMMC'yi elediklerinde tura çıkmışlardı ooo finalde rahatça yeneriz GS'yi diye sonrası malum. EL Finalinden sonra olsun ligde yine tokatlarız demişlerdi sonrası yine malum . Şu finale bi çıkalım hele onların da sırası gelecek .