Play-Off Yarı Final 4. Maç | Galatasaray Liv Hospital: 73 - Banvit: 66

( yıllardır ligde şampiyonluğu kimselere bırakmamış, euroleaguede final four gediklisi )

Biz aynı ülkedemi yaşıyoruz veya aynı takımınmı taraftarıyız ?

Asıl rüyadan siz uyanın hayalperest kardeş; Burası GALATASARAY; Ben Ergin ATAMAN,ı eleştiriyorum diye ATAMAN düşmanı olmuyorum bunu beynine sok önce, bu günkü maçın ikinci yarısında, kendisinde var olduğunu bildiğimiz marifetlerini ve bilgisini doğru tercihlerlede perçinleyince farkı ortaya çıktı. İlk devredeki hataları ne kadar yanlışsa ikinci devredeki hamleleride o kadar doğruydu. Her maç bu kadar geri dönüşü mümkün olmaya bilir o nedenle Bunu her maç ortaya çıkarmalı başından sonuna kadar, gereksiz risklere girip takımıda taraftarıda çıldırtmamalı kaldıki ATAMAN,ın koçlununa lafımız yok ama doğruları inkar edercesine yanlışlarda ısrarcı olması bir gün fena canımızı yakarki buda final serisindeki maçlarda ortaya çıkabilir çok dikkatli olması lazım. Size tavsiyem bir kişiyi severekte eleştirebiliriz bizde bunu yapıyoruz, bunu ayırt etmeniz umuduyla !!!

Bir kaç sayfa geride Ataman'a ''yuh sana yuh'' diyerek mi yoksa yoksa Ataman sıradan bir coachtur diyerek mi severek eleştiriyorsun Atamanı? Külahı mı vereyim sana ona anlat sen bu masalları

''yıllardır ligde şampiyonluğu kimselere bırakmamış, euroleaguede final four gediklisi '' diyerek ironi yaptım, hatta daha açık konuşayım seninle dalga geçtim ama sen bu kadar açık bir ironiyi bile anlayamıyorsun.Düşündüm de boşuna cevap yazıyorum sana Seninle ne tartışabilirim ki?

Valla kısır tartışmalar yerine finalin tadını çıkarın abiler. Son 4 sezonda 3. defa finaldeyiz BBL'de.

Çok şükür ayağa kalktı erkek basketbol şubesi.

1.maç 3 haziran - ülker arena
2.maç 5 haziran - ülker arena
3.maç 8 haziran - abdi ipekçi
4.maç 10 haziran - abdi ipekçi
5.maç 13 haziran - ülker arena
6.maç 16 haziran - abdi ipekçi
7.maç 19 haziran - ülker arena

maçlar 20:00 da

İlk yarıda ruhsuz bir takım, berbat bir oyun; ikinci yarıda aç kurtlar gibi saldıran, güvenli oynayan gerçek Galatasaray. İşte bu takımın gerçek potansiyeline yakın performansı bu maçın ikinci yarısıdır. Bu oyun final serisine yayılırsa şampiyonluk gelecektir.

İlk yarıda ruhsuz bir takım, berbat bir oyun; ikinci yarıda aç kurtlar gibi saldıran, güvenli oynayan gerçek Galatasaray. İşte bu takımın gerçek potansiyeline yakın performansı bu maçın ikinci yarısıdır. Bu oyun final serisine yayılırsa şampiyonluk gelecektir.

Aynen öyle; Koçumuzunda takımımızında ŞAMPİYON,luğu getirecek potansiyeli, kalitesi vede tecrübesi var, en az hatayla ve en fazla doğrularla bunu yapabileceklerine inanıyorum. Amaaa bugünkü maçın ilk yarısında yaptığı gibi saçmalıkları final serisindede yapar ve ŞAMPİYON,luk kaçarsa maalesef diyorum bunun baş sebebi koçumuz olur. Umarız o hataların bedelinin ağır sonuçlanacağını hesap ederek bile bile yapmaz ve garantiye oynarda mutlu sona ulaşırız her şeye rağmen kendilerine inanıyoruz, ALLAH muvaffak etsin İNŞAALLAH ...

İpekçide maçı yaşamak çok güzeldi. Taraftar ikinci devre resmen çıldırdı e tabii bende :) orta göbekte 113 de kombinem var fakat bir üst tribünde izliyorum maçları, uA tayfanın gençliğin enerjisi muazzam. Maça gelince öyle olmuş böyle olmuş muhabetlerine hiç girmeyeceğim. Lig liderini kendi sahasında ve ipekçide 3-1 ile geçtik mi ? Evet geçtik. Banvit seriyi süpürür diyenlerede ayarı verdik mi ? Evet verdik. Fenerinizi söndürmeye geliyoruz ;)

Banviti yenmek için 1 çeyrek yetti . ŞAMPİYON OLACAĞIZ .... Bu arada tribünlerde ki reis olayına hep karşıyım nedir yahu isteyen istediği gibi bestesini söylesin onlara ne .

Ataman olmasa siz bugünleri rüyanızda görürdünüz , kazanması gereken her maçı aldı.sezon içinde elli tane sakatlık oldu ama geri vites yapmadı, Kuban'ı yenmesi gerekiyordu, gitti deplasmanda yendi.Partzanlar, zalgrisler , bayernler yine aynı.Normal sezondaki mağlubiyetlerde siz onu suçlarken o yine dehasını gösterdi, takımı Fb ile eşleştirmeden finale getirdi ve euroleague bileti aldı..haaa bu arada bir de Avrupa'nın en şaşalı coachuna sahip en pahalı takımlarından fb avrupa'da elenirken sizin eleştirdiğiniz Ataman'ın takımı çeyrek final yaptı.

Ama sizin içine farkederdi ki.Zorlu bjk serisindeki oyunuyla bu takımın nasıl olsa normal sezonda ortalığı kasıp kavuran Banvit'i eleyemeyeceğini düşündünüz.Deplasmandaki ilk maçta bu sezon evinde hiç yenilmeyen Banvit karşısında ilk maçı alıp 2. maçı son topta kaybetti.Ama Ataman düşmanları tetikteydi.Mağlubiyet anında tekrar hortlayacaklardı.İlk yarı sizlerin ağzına bir parmak bal çaldı Ataman.Ama 2. yarı hevesiniz kursağınızda kaldı.Kısacası yine yaptı Ataman'ın takımı.

Sizler i takıntılı bir coach olduğunuzu düşünürsünüz hatta adil süre dağıtmaz, bazı oyuncularıysa kayırır.Ama siz böyle dedikçe o size sahada cevap vermeye devam ediyor.Haa bu arada Ataman'ın takım onlarca sakatlığa rağmen 2 yıldır istikrarlı bir şekilde ligde final oynarken, Avrupada çeyrek final yaparken, forumdaki bir çok kişinin efsanesi, rotasyon uzmanı, formada adalet dağıtmasıyla dünyanın en adaletli coachlarından Mahmuti nerede ne yapıyor, en son bıraktığımda efes'ten kovulmuştu.Hakkaten sizler Ataman'a layık değilsiniz.

abi yüreğine sağlık içimden geçenleri yazmışsın, bu ve sonraki yorumların gs basketbolu ancak bu kadar güzel anlatılabilir...

Ataman olmasa siz bugünleri rüyanızda görürdünüz , kazanması gereken her maçı aldı.sezon içinde elli tane sakatlık oldu ama geri vites yapmadı, Kuban'ı yenmesi gerekiyordu, gitti deplasmanda yendi.Partzanlar, zalgrisler , bayernler yine aynı.Normal sezondaki mağlubiyetlerde siz onu suçlarken o yine dehasını gösterdi, takımı Fb ile eşleştirmeden finale getirdi ve euroleague bileti aldı..haaa bu arada bir de Avrupa'nın en şaşalı coachuna sahip en pahalı takımlarından fb avrupa'da elenirken sizin eleştirdiğiniz Ataman'ın takımı çeyrek final yaptı.

Ama sizin içine farkederdi ki.Zorlu bjk serisindeki oyunuyla bu takımın nasıl olsa normal sezonda ortalığı kasıp kavuran Banvit'i eleyemeyeceğini düşündünüz.Deplasmandaki ilk maçta bu sezon evinde hiç yenilmeyen Banvit karşısında ilk maçı alıp 2. maçı son topta kaybetti.Ama Ataman düşmanları tetikteydi.Mağlubiyet anında tekrar hortlayacaklardı.İlk yarı sizlerin ağzına bir parmak bal çaldı Ataman.Ama 2. yarı hevesiniz kursağınızda kaldı.Kısacası yine yaptı Ataman'ın takımı.

Sizler i takıntılı bir coach olduğunuzu düşünürsünüz hatta adil süre dağıtmaz, bazı oyuncularıysa kayırır.Ama siz böyle dedikçe o size sahada cevap vermeye devam ediyor.Haa bu arada Ataman'ın takım onlarca sakatlığa rağmen 2 yıldır istikrarlı bir şekilde ligde final oynarken, Avrupada çeyrek final yaparken, forumdaki bir çok kişinin efsanesi, rotasyon uzmanı, formada adalet dağıtmasıyla dünyanın en adaletli coachlarından Mahmuti nerede ne yapıyor, en son bıraktığımda efes'ten kovulmuştu.Hakkaten sizler Ataman'a layık değilsiniz.
cok guzel bir yazı olmus aynen katılıyorum son cümle hariç :)

Tüm takıma teşekürler, Bu takım şampiyon olacak eminim, Ergin hoca ve Başta Arroyo olmak üzere tüm takıma güveniyorum, boş tartışmalara gerek yok Ergin hocanında hataları olabilir oda insan, ama Ergin Ataman Türkiye'nin en iyisi, Oktay hocayla kıyaslamaya değmez boşyere yormayın kendinizi, sezon başından belli dediğim gibi şampiyon olacağız buna inanıyorum...

Seri başlamadan önce herkesin gönlünden gecen 3-1 di. Kalbimiz temizmiş :)

Ayen kardeşim forumdakilerin hemen hemen hepsi aynı şeyi düşünmüştü ve gerçekleşti ve bence forumun hemen hemen tamamı finalinde 4-2 ile kazanılacağını düşündüğünü kupanın 15 bin aslanın önünde abdi ipekçi arenada havaya kalkacağını düşünüyoruz değilmi ahali :) ilk iki maçta 1-1 olur 3-1 e gelir ipekçide 3-2 olur finali ipekçide yaparız :)

Aslinda ilk yari ve 2.yari ayni 5 ile ciktik ama, ne zaman Sinan 2.faulu aldi ve yerine Ender girdi,işler değişmeye başladi.Arroyo Ender ikilisinin ayni anda parkede olmasinin olumlu sonuclandigini ben daha görmedim. Tam tersine bize organizasyon eksikligi ve savunma zaafi olarak dönüyor.Ilk devredeki kara tabloyu buna yoruyorum. Bu ikisi beraber ,sadece macin sonunda önde isek ve baski karsisinda top getirmekte zorlaniyorsak tercih edilmeli.Ki macin sonundaki sık sık yapilan oyunu değisiklikleri cok olumluydu.
Ersin konusunda hocanin tercihine denilecek bir sey yok.Sirti donuk oynayacak oyuncu gerekiyordu ve bu işi yapabilen tek oyuncu Ersin.Fener serisinde Furkan Ersin beraber olumlu sonuclar dogurabilir.Ozellikle ribaundlarda.
Seneye de eurolig de olmak , maclarin digiturk olmasi ile beraber, benim icin en önemlisiydi.Fener karşisinda alinacak Sampiyonluk bu keyfi katlayacaktir.O potansoyelimizde var.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sirti donuk oynayabilen javai s3zonu kapatti, iceri penetre edebilen ve iyi savunmaci olan gordon sezonu kapatti ersin ve marko uzun sure oynayamadi , yapilan kis transferleri bekleneni veremedi, bu kadar olumsuzluga ragmen finaldeyiz ergin hocaya ne kadar tesekkur etsek azdir .4-2 ile kupayi aliriz bu arada:)

Odaklandığında, istediğinde bu takımın her maçı kazanabileceğini veya istediğini alabileceğini gördük (Zalgiris,Kuban,Partizan,Karşıyaka,Banvit,Beşiktaş,Cska deplasmanları). Asıl problemimiz sezon içine bu performansı bir türlü yayamadık. Ama artık final, artık odaklanırız diye düşünüyorum