( yıllardır ligde şampiyonluğu kimselere bırakmamış, euroleaguede final four gediklisi )
Biz aynı ülkedemi yaşıyoruz veya aynı takımınmı taraftarıyız ?
Asıl rüyadan siz uyanın hayalperest kardeş; Burası GALATASARAY; Ben Ergin ATAMAN,ı eleştiriyorum diye ATAMAN düşmanı olmuyorum bunu beynine sok önce, bu günkü maçın ikinci yarısında, kendisinde var olduğunu bildiğimiz marifetlerini ve bilgisini doğru tercihlerlede perçinleyince farkı ortaya çıktı. İlk devredeki hataları ne kadar yanlışsa ikinci devredeki hamleleride o kadar doğruydu. Her maç bu kadar geri dönüşü mümkün olmaya bilir o nedenle Bunu her maç ortaya çıkarmalı başından sonuna kadar, gereksiz risklere girip takımıda taraftarıda çıldırtmamalı kaldıki ATAMAN,ın koçlununa lafımız yok ama doğruları inkar edercesine yanlışlarda ısrarcı olması bir gün fena canımızı yakarki buda final serisindeki maçlarda ortaya çıkabilir çok dikkatli olması lazım. Size tavsiyem bir kişiyi severekte eleştirebiliriz bizde bunu yapıyoruz, bunu ayırt etmeniz umuduyla !!!
Bir kaç sayfa geride Ataman'a ''yuh sana yuh'' diyerek mi yoksa yoksa Ataman sıradan bir coachtur diyerek mi severek eleştiriyorsun Atamanı? Külahı mı vereyim sana ona anlat sen bu masalları
''yıllardır ligde şampiyonluğu kimselere bırakmamış, euroleaguede final four gediklisi '' diyerek ironi yaptım, hatta daha açık konuşayım seninle dalga geçtim ama sen bu kadar açık bir ironiyi bile anlayamıyorsun.Düşündüm de boşuna cevap yazıyorum sana Seninle ne tartışabilirim ki?