ah ah N'Dong ve Gordon ....
Galatasaray la olan anılarım burdaki birtakım solcu adminlerin davranışları nedeniyle asla eksilmez.
Onlar daha ortalıkta yokken biz az sayıda(o zamanlar öyleydi) Galatasaraylı canla başla Galatasaray ımızı korumak ve desteklemekle görevliydik.Yani biz en büyük diye Galatasaray lı olmadık.
ÇüNkü ozaman en büyük değildik.
Sınıflarda herzaman en az Galatasaray lı olan dönemlerden geldik.
O yüzden şu an bazı doyumsuz hep başarı isteyen gelmeyincede hemen yönetime saydıran Galatasaraylılardan olmadık.
BBL de en iyi takım görünümünde olduğumuz halde şampiyonluğa inancı olmayan Galatasaray lılar olduğunu gördükçe şaşırıyorum.
Evet en iyi takım biziz.şampiyon olamazsak çok büyük sürpriz olur.
Hani zamanında oynadık bu oyunu.Bilmiyorda değiliz.
Ama eleştiren gençlik tabi gene kabul etmeyecek.
BBL bittiğinde Galatasaray ın rahatça şampiyon olduğunu görür hak verir ve sadece gençler değil büyüklerinde birşeyler bildiğini kabul edersiniz umarım.....
Maç niye saat 8'de değil arkadaş? diye serzenişte bulunarak gireyim lafa.
Bu maç ve de bütün play-off serisi tamamen Ergin Hoca'nın ruh durumuna bağlı. O isterse oynatıyor, istemezse oynatmıyor, oynamak isteyeni de engelliyor. İnşallah geçen seneki haline bürünmüştür ve tam konsantrasyonla çıkar sahaya. Suratı asık olmasın, kenarda hoplayıp zıplasın, çıldırsın, olur bu iş. Gerisi teferruat.
gelelim teferruatlara...
1) Ender-sevmezlere antipati duymakla beraber, Ender fazla saçmalamasın yeter! bizim için önemli. Arroyo'ya yardımcı olması gerekiyor artık.
2) Cenk kenarda fazla unutulmasın. adam atmaya tam başlıyor, hoop kenarda. Marko'nun, Malik'in bulduğu boş şutları o bulsa kral olur zaten.
3) Her daim Gordon'u arıyoruz zaten. yapacak bir şey yok.
4) Daha evvel de bahsetmiştim. Gordon'un durumu gibi o da mümkün değil ama kesinlikle Bonsu yerine Macvan tercih edilmeliydi. Ersin sakatlıktan döndü ve Batista hariç diğer takımlarda (Oğuz'u saymıyorum) öyle aman aman 5 numara yok. neyse, buna da yapacak bir şey yok zaten. Ama Macvan'ın Kleiza, Davis gibi adamları savunma kabiliyetine ve hırsına ihtiyacımız vardı.
5) Tamam iyi savunmacı filan ama, zaten Marko, Arroyo ve Erceg rotasyonunda yer bulamayan Hairston tribünde bırakılmalı artık. Sinan ve Göksenin var zaten. Domdom'a ihtiyacımız var. En azından oyundayken Erceg, Marko filan boş şutlar bulabilir.
6) Savunmamız gene belli bir seviyede, sorun yok. Ama iyi setler hazırlamalıyız artık. İyi hücum etmemiz gereken bir sürece girdik. öyle olursa, vasat savunmamız bile ligin üstünde.
7) Haydi hayırlısı... 2 sene önce Bjk serisini kaybedeceğimiz aklımın ucundan bile geçmemiş, Barcelona'yı eleyebileceğimizi bile düşünürken psikolojik olarak stresli bir seri benim için ilk defa. Bu seriyi alan zaten şampiyon olur. Takıma inanıyorum ve güveniyorum.
Macvan diyorsunuz da adamın lisansı yok TBL için diye biliyorum ben
İddaa daki 2.30 oranı görünce GS kazanacağına dair bugün güzel bir his var içimde haydi hayırlısı
( Ender-sevmezlere antipati duymakla beraber ) İşte burada yanılıyorsun zannımca Ender sevilen bir oyuncumuz lakin kendini daha geliştirme konusunda çabalamayıp, bildiğinden şaşmama ve gereksiz top tutup olmadık zamanlarda şut atma hatalarından dolayı eleştirmemiz aynı şeyler değil. Onun haricinde bütün yazdıklarınızın altına İMZAMI atarım heleki ergin ATAMAN,la alakalı yazılanları =))
Marko paşa sakatken lisans çıkarılmıştı ve ligde epey oynadı. ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?