Play-Off Yarı Finali |1. Maç | Banvit 57-67 Galatasaray Liv Hospital

Biz eger banviti elersek finalde Playoff agacina gore saha avantajini kazanmiyor muyuz? Bu soruyu daha once de sormustum ancak aldigim cevabi hatirlayamadim:)

Maca 4 - 0 geride basladik, sonrasinda 0 - 10 seri ile ivme yakaladik.

Sinan ve Erceg sokarak basladi, Arroyo ve Marko'da ritme girerse elimiz cok rahatlar.

Ah be Sinan son saniyede o turnikeyi bitirebilse mukemmel olacakti, nazar degmesin bugunde cok iyi oynuyor.

1. ceyrek hic oyuncu degistirmedik, simdi benchten gelecek Hairston, Cenk ve Bonsu'dan katki macin seklini belirler.

Arroyo sazı eline aldı. Bu ritmi devam ettirirsek kazanırız.

Maçın en güzel yanlarından biri de İsmet Badem'in olmaması. Ama Murat Özyer'i gördüm yine moralim bozuldu.

Arroyo Beşiktaş serisini 11'de 1 üçlükle tamamlamıştı,bugün de 2'de 0 ile başladı ki ikisi de atabileceği üçlüklerdi.Bu konuda bariz bir düşüşü var,toparlaması dileğiyle.

39-29 önde kapattık ilk yarıyı. 12'de 6 ile üçlük atıyoruz farkı yaratan buydu. Rakip hiç üçlük isabeti bulamadı.

Yedek pota altı oyuncularımızdan yeterli katkıyı almalıyız. Rakip faullerle ayakta kaldı.

Kazanmanın Yolu

herkes de bi rahatlama görüyorum ama ikinci yarı kolay olmayacaktır, Meija-Rowland ikilisi eğer maça girerse işimiz çok zorlaşır. Onlar farkı elbet beş sayı civarına çekeceklerdir o zaman umarım attığımız girer ve aslanlarımız galibiyetle ayrılır.