Play-Off Yarı Finali |1. Maç | Banvit 57-67 Galatasaray Liv Hospital

Malik'i oynatacam diye maçı kaybettiriyordun Ergin Hocam. Al domercant'i.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tebrikler takıma ve Ergin hocaya... Özellikle de savunmada iyiydik. Çok değerli bir galibiyet aldık. Rakiplerimize de ciddi bir mesaj yolladık. ;)

Aslında daha da rahat kazanabilirdik ama teknik faul sonrası maçı kendi elimizle krize soktuk. Neyse ki Banvit ayağına gelen fırsatları değerlendiremedi. En kritik yerlede kaçırdıkları boş turnikeler ve serbest atışlar; dönüşünde bulduğumuz sayılar, maçı kazanmamızı sağladı. Bu durum sanırım Banvit'in psikolojik olarak buraları oynamaya hazır olmamasının bir neticesi...

Savunma çok iyi,Sİnan muazzam,Furkan gayet iyi,Ender dakika alınca saçmalamadı . Hairston yüzünden sağı solu yumrukluyorum her maç yeter Domercant denenmeli artık

Tüm takımı tebrik ederim. Fakat Cenk'i bu şekilde izlemek çok keyif verdi, bu şekilde devam eder inşallah. Domercant in maçı 2.ci maç olabilir.

Bugünkü savunmada baş pay sahibi Koçtur...Tarzının dışına çıktı koç ilk kez ve oyunculara attığı bütün fırçalar savunma pozisyonlarında geldi...Çok iyi analiz etmiş rakibi ve bu maçın anahtarının savunmadan geçtiğini çok iyi çözmüş..Ergin Atamanın kariyerinde pek görülmüş olay değildir bu (savunma üzerinden maç kazanmak)...Savunma stratejimiz ve konsantrasyonumuz muhteşemdi..Bir tane sete sette penetre yemedi takım..81.5 sayı ortalamalı bir takımı deplasmanda 57 sayıda tuttu takım...Furkan'ın teknik faulü sonrası yakaladıkları kısa bir momentum dışında maçın hiçbir bölümünde maça ortak olamadı rakip...Daha zorlanabilirdik maç içinde Marko'nun kötü bir gününde olması ve Malik'in yine etkisiz olması sebebiyle ama Cenk ve Sinan bu açığı fazlasıyla kapattı..Teşekkürler çocuklar..Galatasaray'ın Türk rotasyonu Türkiye'nin en iyisidir...Bu da Arroyo dışında yabancılardan pek katkı alamadığımız bir günde lideri deplasmanda yenmemizle bir kez daha görülmüştür...Oyuncu süreleri konusunda eleştiriler olabilir tabiki ama Itoudis'in ne kadar kötü işler yaptığını görünce onlarada birşey bulmak bugünün özelinde fazla olur...

Takımımızı tebrik etmekle beraber bu oyunun bize yetmiyeceği aşikar,maçın en önemli farkı bizim dış şutlarımızın girmesi banvitin ise istediği yüzdede sokamamasıydı.Anlamadığım bir nokta ise maçın son 5,6 dakikasından itibaren arroyo getirip topu bir iki saniye kala sürekli kendi kullandı topları diğer oyuncularımız eline top değmedi.Neden o dakikalarda böyle oynadık neden hiç set hüumu yapmadık anlamadım.

Bu sezon lig maçlarını izleyemedim askerlikten dolayı Gordonun sakatlanması Hairston transferi falan hep bu dönemde oldu ligde veya Euroleague maçlarında ne katkı verdi bilmiyorum ama bu Hairston çok yanlış bir hamle Ergin hocaya yakışmamış.

Ben şu Banvit'i 2 sene önceki halimize benzetiyorum. 2 sene önce biz Lig'i 1. bitirmiş, El'de muazzam işler yapmıştık. Lig'de şampiyonluğun 1 numaralı favorisiydik. Ligde playofflara az kala form düşüklüğü yaşamıştık. Playoff'ta da devam etmişti. Banvitte bizim gibi Ligi domine etti. Lig maçlarının bitmesine az bir zaman kala formları düştü. Playoff'ta da (Tofaş serisi) zorlanıyorlar.

Savunmamız çok iyiydi. Sinan'a tüm sezon saydırdım ama o lafları bana yedirtiyor.

fener serisi heyecanlı olacak ve biz yine şampiyon olacağız.pek formda değiliz ama banvittende fenerden de aşağı değiliz,üstelik kadromuz onlardan daha kaliteli.

Istedigimiz tüm maçları alabilecek Türkiye'de ki tek takımız.

Yeter ki bugünkü gibi maçı daha çok isteyen takım biz olalım.

Tebrikler !!!

Banvit'in ne kadar stres içinde olup kendi oyunundan uzaklaştığını çok net gördük.Rowland olmasa fark 20 olurdu.Fenerbahçe - Banvit maçını Ülker Arena'da izlemiştim.Rowland 12 sayı atmıştı ama oyunu okadar iyi yönlendirmişti ki hayran kalmıştım.Banvit serisinde rakipten performansı düşmeyecek tek isim Rowland sanırım.Cenk ve Marko iyi yüzde ile şut atarsalar Banviti ikinci maçtada yeneriz.Arroyo zaten hep mükemmel oynuyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Cem abi izlerken anlamadım, orda ne olduğunu ayrıntılı anlatabilir misin? Kafam allak bullak oldu vallahi.

Kardeşim Furkan Chuck'a faul yaptı, Furkan faulden sonra itiraz etti..Teknik faul verdi hakem..Kural önce Faul sonra teknik faul atışlarını yapmak..Rowland önce gitti teknik faulü kullandı ondan...Sonra Chuck attı faulleri...Hakemde Rowland'ın serbest atışlarını iptal etti sıra hatası var diye...