Playoff 2012-13

Efes 25 milyonluk butcesiyle silip supuruyor Banviti. Suan oynanan serinin 4. macinda ilk yariyi 17 sayi farkla onde kapattilar.

Gerci Banvit rezil basketbol oynuyor, kaliteleride belli.

Ben Efes'in ne yapıp edip Banvit'i eleyeceğini düşünmüştüm ama yanılmışım. Sanırım bu Oktay Hoca'nın kaderi. Takımı bir yere kadar çok iyi getiriyor ama o son adımı bir türlü atamıyor.

GS-Banvit eşleşmesi çok ilginç oalcak. Şampiyonluğa susamış iki takımın kıran kırana mücadelesini izleyeceğiz. İnşallah bir aksilik olmaz ve kupayı kaldırırız.

İlginç bir detay. Birisi çeyrek final görmüş 3 Euroleague takımımız final göremezken 2 Eurocup takımımız finale ulaşti. İnşaAllah takimimizda şampiyon olacak. Davis ve Mejia'ya yapilacak savunma bu serinin en önemli unsuru olacak. Mejia'yi Gordon ve Marko ile tutariz da inşaAllah. Davis'in savunmsinda sıkıntı yaşarız gibime geliyor..

eurolig hakkı için 23 yıllık özlem için banvit maçlarında salon dolmalı rakip güçsüz mantığı ile hareket ederse taraftar en büyük hata olur inşallah şampiyon olacaz

Çok sevdik Oktay Mahmuti'yi ama ona lacivert renk hiç yakışmadı. Şampiyonluktan değerli yürekler için kan uyumu için; kırmızı şarttı..

Ben her ne olursa olsun sene başında burada Anadolu Efes çığırtkanlığı yapanların da saklandıkları yerden çıkmasını isterim. Biliyorum, onların da yürekleri şampiyonluk için artık daha hızlı çarpıyor; tıpkı Ergin Ataman gibi..

Hep beraber omuz omuza şampiyonluğa..

Sezonun sonuna geldik neredeyse ama Mahmuticiler ve Atamancılar tartışması hala mevcut. Ve bu karşıt düşünceler neticesinde bazı arkadaşlar tribünden bile koptu, ama artık bir sinerji yaratmanın zamanı geldi de geçiyor.

Ataman taraftarı salona davet ediyorsa, Furkan Barcelona ve CSKA maçındaki tribünleri özledim diyorsa, her şeyi bir kenara bırakıp kenetlenmeli.

biz istanbulda değiliz egenin kıyısında kuşadasındayız,salonda olamasak da tv başında her maçımızı izliyoruz.....istanbulda olsak biz de salonda olurduk.....demek istediğim kandil bahane olmamalı saat 22 den sonra duamızı eder,namazımızı kılarız.........artık istanbul seyircisine büyük iş düşüyor....ben salonun dolacağını 5 bin kişinin de salona giremeyeceğini düşünüyorum............gönlümüz,aklımız herşeyimiz tv başında yenilmez armadayla olacakkk.........CİMBOMBOMUN ÇOCUĞU BU SENEKİ MUCİZEYİ SONUCA GÖTÜRECEK.....DUALARIMIZ ERGİN ATAMAN VE ÖĞRENCİLERİYLE........

Sanırım parçalıyı giyemememizin sebebi Medical Parkın reklamı değiştirmesi. Tek renkli formalara bir şekilde yapıştırıldı ama parçalıy uyduramadılar sanırım