Playoff 2012-13

Banvit in finale çıkmasını isterim. Basketbola önemli yatırım yapıyorlar ve gerçekten de başarılı bir yapı kurdular yıllar içinde. Keşke bizimle birlikte önümüzdeki sezon Euroleague de oynayabilseler, fülker den daha rezil bir duruma düşeceklerini sanmam.

Efes Vujacic ve Farmar'siz siradan bir takim gibi. Ama Mejia ve Davis'li Banvit çok daha tehlikeli şu anda Efes'den. Ben hálá Efes'i istiyorum..

Aslında Efes'in gelmesini isterdim.Çünkü Efes'le final oynarsak eurolig garanti olmuş oluyor.Ama biz artık şampiyon olmak istiyoruz.Bunun için Banvit'in gelmesi daha iyi olacaktır(Efes sonuçta eurolig takımı) bizim için.Tabi ki kim gelirse gelsin 3-2 ile gelsin demek en doğrusu.

Bence en önemlisi bizim bu şampiyonluğa olan aşırı isteğimizi İpekçi'ye ne kadar yansıtacağımız.Çünkü biz gerçekten şampiyonluğu istediğimizi gösterirsek herkese o zaman rakibin önemi olmadığını düşünüyorum.

Efes'in seyirci baskısının olduğu salonlara daha alışkın olduğunu düşünürsek, bence Banvit daha mantıklı gibi duruyor.12.000 kişinin önünde Banvit'in bizden maç alabileceğini düşünmüyorum.

Efes'in seyirci baskısının olduğu salonlara daha alışkın olduğunu düşünürsek, bence Banvit daha mantıklı gibi duruyor.12.000 kişinin önünde Banvit'in bizden maç alabileceğini düşünmüyorum.

Ben katılmıyorum buna abi. Efes bu yıl EL'de seyirci baskısı olan tüm maçlarda varlık gösteremedi.
Zalgiris maçı
Pana maçı
Oly serisi
Real maçı
Bamberg deplasmanı(son 1 dakikada maçı alabildiler).

Ben Efes' tercih ederim. Hem Vujacic ve Farmar'ın olmayışı hem de pivot rotasyonu Semih-Barac'ın Asla ve Asla Furkan-Ndong'a karşı koyamayacağını düşünüyorum ki üçlük yüzdesi olarak bizden çok ama çok geride son dönemde Efes. Bir de hiç dillendirmek istemiyorum ama olası bir finali kaybedersek en azından EL biletini cebe koymuş olacağız.

Finalde Banvit ile karşılaşırsak 12.000 kişi olacağını düşünmüyorum ben de ne yazık ki.
Umarım haklı çıkarsınız ama şampiyonluk maçı hariç KSK maçları kadar taraftar ancak gelir.

Bizi 7 maçlık serilerde geçebilecek hatta Efes dışında zorlayabilecek takım olduğunu düşünmüyorum bu sene.Karşıyakayı geçtiğimizde karşımıza kimin geliceğini pek umursamıyorum.Efes gelse büyük ihtimalle EL garanti ama banvitin bizi 4 kere yenmesi için basketbol mucizesinden de öte şeyler gerekli ki-siz gerekli olan şeyi gayet iyi biliyorsunuz- bu onlarda hiç yok.Banvitle final oynayalım belki elele euroleague'e gideriz...

Banvit'in çıkmasını isterim ama Efes'in bir şekilde finale çıkacağını düşünüyorum.

Kalbim Banvit diyor, aklım Efes durumu yani. :)

1 sezon aradan sonra finaldeyiz. Buraya çok formda ve ligin en iyi topunu oynayan takımı sıfatı ile geldik. 22/22 yapmış bir takım için önemli oyuncumuz sakatlanmazsa artık şampiyonluğu kaybetme sürprizinin yaşanacağını düşünmüyorum.

Finaldeki rakibimiz henüz belli değil. Kimi seçersin deseler; Efes derim. Ataman'ın Mahmuti'ye karşı oyun olarak bariz üstünlüğü var. Bu oyun anlayışı Mahmuti'ye çok ters geliyor. Geçen sezon Beşiktaş serisinde şahit olmuştuk, normal sezonda da 3 maçta 3 kez mağlup ederek bir kez daha kanıtlandı. Ayrıca en önemli şutörleri Vujacic ve 2.17'lik uzun Barac olmayacak. Bu açıdan şampiyonluğa Banvit eşleşmesine nazaran daha kolay ulaşacağımızı tahmin ediyorum.

Banvit geriden ayağa kalkabilen bir takım. Bu sezon Abdi İpekçi'deki karşılaşmayı 20 sayılardan tek haneli sayılarda bitirmişlerdi. Biraz çekincem var onlara karşı, ama içerde maç kaybetmeyiz, hatta ikisine de kaybetmeyiz. Daha çok hangisi işimize gelir diye kafa yormakta fayda var.

İstanbul'daki taraftarlarımız da artık bu takımı yalnız bırakmasın lütfen. Dolu kapasite olmasa bile 10 bin kişiyi görsün salon. 23 yıllık şampiyonluk hasretine bu kadar yaklaşmışken taraftar olarak gerekeni yapmamız elzem.

İstanbul da olan Galatasaraylılara artık final serisinde çok iş düşüyor salonun tamamını doldurmamız lazım rakip kim olursa olsun

Euroleague durumlarında karışıklık olma ihtimaline karşılık Efes gelsin diyorum. Ama 3-2 kazanarak gelsinler, işleri son maça sarksın.

Sanki finale çıktık diye direkman şampiyon olduk havası seziyorum forum ahalisinde. Rehavete kapılmamak lazım. Ama Ergin hoca bunun farkındadır diye düşünüyorum. 12 binlik Abdi İpekçi'yi 15 bin kişiyle cehenneme çevirmemiz gerekir.