Preston Shumpert

Re: 9 # Preston Shumpert

Umarım bu maç kendisinin dönüş maçı olmuştur. Son 5-6 maçta sadece 1 kez 14 civarı bir sayı katkısında bulunmuştu ve baya şut kaçırıyordu... Ona çok ihtiyacımız olacak, umarım bir daha geri planda kalmaz

Bugünde iyi oynadığını söyleyemem 3.5 periyot yoktu ama olması gerektiği an olması gerektiği yerde bitti. Maçın kaderinin yazılmasında önemli pay sahibi oldu. Maç ahrici olarak saha dışı tavırları acaip hoşuma gidiyor

Canlı skordan takip ederken son periyot arka arkaya basketler bulduğunu gördü yanlış hatırlamıyorsam.

Shumpert Türk bir joker olarak kullanacağımızı düşünüyorum seneye, gerçekten çok iyi bir takımımız olacak o zaman, Shumpert da rahatlayacak bu şekilde.

İyi sayılabilecek bir 3lükçü olmasına rağmen tepeden oldukça kötü atıyor ve genelde kaçırıyor. Boş dahi olsa. Öyle ki; serbest atış yüzdesi de kendisine hiç yakışmıyor. %65 serbest atış yüzdesiymiş ki Shumpert için oldukça kötü. Dipten 3lük uzmanı. Çaprazlardan atmayı daha çok seviyor. :) Daha önce böyle kötü serbest atış kullanıyor muydu bilmiyorum yalnız.

Maçı 54-512ken üst üste 3 üçlükle skoru 60-54 yaptı ve ordan sonra da Efes dönemedi. Kritik şutlar attı ve maçı kopardı. Hep böyle Şampi :D

He bir de bu reflekslerle kaleye koysak Zapata'dan iyi oynar :D

Şu üçlük çizgilerinden midir nedir,yanlardan kendisine çok yer kalmadığından üçlüklerini rahat kullanamıyor kanımca.Zira oralardan kullandığı şutları öldürücüdür aslında.Playy off serisinde hücumda göstereceği performans çok önemli.Büyük oyuncular büyük maçlarda ortaya çıkar.Beklliyoruz...

2 maçtır üçlüklerde biraz üzdü beni. Totale baktığımızda 13 sayısı varmış bu akşam güzel hoş ama 1/5 üçlük yakışmadı kendisine...

Preston Shumpert Galatasaray'ın kaderini etkileyecek isimlerden biridir.Üçlükleri, kritik atışları ne kadar isabetli sokarsa kendiside o kadar motive olacak ve takımı sırtlayacaktır.

Bizim Abdi İpekçi'de her daim duymak istedğimiz şey üçlük sonrası ;

" Preston .. Preston .. Preeeestoooooooooon Shuumperrttttt ! "

:)

Hala umduğum seviyede değil. Eskiden boş şut kaçırmazdı. 4 numarada kullanmak fiziksel olarak yıpranmasına sebep oluyor